Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2023

Πόλεμος με και χωρίς νεκρούς

 


Mε ποιό θέμα να ασχοληθεί πλέον κανείς,οσα συμβαίνουν είναι τραγικά και δεν ερμηνεύονται με λέξεις,απο την ημέρα που αποφάσισαν οι ψυχοπαθείς μη εκλεγμένοι ελιτιστες οτι έφτασε η ώρα να βάλουν σε ενέργεια το σχέδιο τους ολα πάνε απο το κακό στο χειρότερο,και το πιο χειρότερο ακόμα είναι οτι ο πληθυσμός του πλανήτη στην πλειοψηφία του δεν δείχνει να καταλαβαίνει αυτό που σχεδιάζεται.


Την ιδια ώρα στην γειτονιά μας επικρατεί το χάος,χάος είναι αυτό που επιζητούν οι ψυχοπαθείς ώστε να προχωρήσει η ατζέντα τους η οποία τελικό στόχο έχει την υποδούλωση και τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού.

Πλέον το λένε ξεκάθαρα,πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός κατά 90%,με κάθε τρόπο,πείνα,ασθένειες,ιοί,επαναλαμβανόμενα εμβόλια,πόλεμο.


Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που και πως θα καταλήξει αυτό που γίνεται στην Μέση Ανατολή,εμείς εδώ διχασμένοι όπως σε κάθε περίσταση βρίζουμε ο ενας τον άλλον ανάλογα με την μεριά που υποστηρίζει,το λογικό είναι να σταθούμε στην μεριά των αμάχων και οχι των αντιμαχόμενων πλευρών,και κυρίως να σταθούμε δίπλα στην δική μας χώρα που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα επακόλουθα αυτής της σύγκρουσης.

 

Μέσα σε όλα αυτά η πολιτική ηγεσία μας που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να προωθήσει τα σχέδια της Νέας τάξης πραγμάτων δείχνει ανίκανη και προσκολλημένη σε εντολές εκτός χώρας και ακολουθεί εναν δρόμο που αναμφίβολα δεν οδηγεί σε ανεξάρτητες αποφάσεις με βάση τα συμφέροντα της.


Στο εσωτερικό της χώρας η ακρίβεια μαστίζει το εισόδημα των πολιτών,μόνη δικαιολογία είναι οτι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη,πως γίνεται όμως τα ίδια προιόντα να πωλούνται στην Ε.Ε. πολύ φθηνότερα απο την χώρα μας,μόνο η ακρίβεια είναι εισαγόμενη,οταν πεφτουν οι τιμές στο εξωτερικό γιατί δεν εισάγεται η μείωση και εδώ;

Οι μισθοί και οι συντάξεις της Ε.Ε. γιατί δεν είναι εισαγόμενοι;

Παραμύθια της Χαλιμάς για ανάπτυξη και επενδυτικές βαθμίδες και επενδύσεις που ποτέ δεν θα γίνουν εκτός αν πρόκειται για ληστρικές συμφωνίες ξεπουλήματος της περιουσίας της χώρας.


Με την ελπίδα να γίνει κάτι και να σταματήσει αυτή την κατρακύλα,να αποκαλύψει στον πολύ κόσμο τι σχεδιάζουν,να δώσει ενα τέλος στο σχέδιο των ψυχοπαθών που δεν λένε να σταματήσουν.....


Προχωράμε με τα μάτια κλειστα,οσοι γνωρίζουν περιμένουν τα χειρότερα.

Είμαστε στην δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας μας μετά απο πάρα πολλά χρόνια.

Και αν δεν αντισταθούμε και δεν ξυπνήσουμε το μέλλον θα είναι αδυσώπητο.

Μην ακούτε τι σας λένε,δεν θέλουν το καλό σας,βγείτε απο το τούνελ του ψεύδους.


Η περισταση το απαιτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: