Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2023

Η εκπαίδευση ενός λαού στην ρουφιανιά

 


Το σύστημα δεν σταματάει να εφευρίσκει υποκριτικούς τρόπους για να δικαιολογήσει την ανικανότητα του,έχει αποτύχει σε όλα όσα έχει σχεδιάσει αλλά ακούραστο συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Φυσικά κάθε τι που ανακοινώνει έχει και έναν μελλοντικό στόχο,αυτά τα μέτρα δεν παίρνονται έτσι πρόχειρα,στοχεύουν κάπου στο μέλλον,εκπαιδεύουν τον πληθυσμό για να είναι έτοιμος.


Βγήκε λοιπόν ο Χατζηδάκης....γνωστός παπαρολόγος και ψεύτης να ανακοινώσει οτι ανοίγει μια νέα πλατφόρμα όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταγγέλλουν επώνυμα περιπτώσεις φοροδιαφυγής ελεύθερων επαγγελματιών.

Με δωράκι,εως 3 χιλιάδες ευρώ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.


Κατά περιόδους έχω αναφέρει πόσο φοροδιαφεύγουν εταιρείες,πως πληρώνουν τους ελεγκτές,πως χάνονται ξαφνικά οι επώνυμες καταγγελίες απο παντού και δεν βρίσκονται πουθενά,πως ψάχνει άδικα ο καταγγέλων πληροφορίες για την καταγγελία και του απαντούν απο τον ΣΔΟΕ πως δεν μπορούν να τις δώσουν λόγω προσωπικών δεδομένων.

Η τέλεια κάλυψη της φοροδιαφυγής.

Οι ανύπαρκτοι η διεφθαρμένοι ελεγκτικοί μηχανισμοί.


ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Στην ρουφιανιά.

ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΣΒΗΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ;

ΟΧΙ


Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι το εξής:

Να βάλουν στην διαδικασία τον εναν πολίτη να καταδίδει τον διπλανό του,τώρα για φοροδιαφυγή,σε λιγο για κάθε παράβαση και αργότερα με τις πόλεις των 15 λεπτών και όλες τις απαγορεύσεις που θα έρθουν μαζί με αυτές ....

ΓΙΑ ΟΛΑ

Ο Αρτέμης Μάτσας που θα καταδίδει συμπολίτη του πως παραβαίνει διαταγές του τότε καθεστώτος θα αμοίβεται με προνόμια που θα μπαίνουν στο συνδεδεμένο με την ηλεκτρονική του ταυτότητα πορτοφόλι ψηφιακού χρήματος.

Ηδη γίνεται αυτό στην Κίνα.

Ο άλλος στόχος είναι οτι όταν αποφασίσουν να καταργήσουν το πραγματικό χρήμα και να μας εξαναγκάσουν να χρησιμοποιούμε το ψηφιακό που δεν θα μας ανήκει και με αυτόν τον τρόπο θα μας υποδουλώσουν...

Θα βρούν σαν μια απο τις δικαιολογίες την φοροδιαφυγή


ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.


Αρτέμης Μάτσας δεν θα γίνω για καμία ανίκανη εξουσία

Ας ελέγξουν διαχρονικά τις περιουσίες των ελεγκτών τους,ας κάνουν σωστά την δουλειά τους και αυτά τα παραμύθια του γνωστού παπαρολόγου Χατζηδάκη ας τα πουν στα πρόβατα.


Εμείς δεν έχουμε πάρει μίζες,δεν είμαστε σε καμία λιστα,δεν αθωωθήκαμε με βουλεύματα,δεν βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς χωρίς να δώσουμε εξηγήσεις,χωρίς να μας ρωτήσει η δικαιοσύνη πως βρέθηκαν,οι γνωστοί και οι φίλοι τους έχουν βρεθεί.


ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: