Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2023

Ψηφίστε με προσοχή


 ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μην ψηφίσετε αυτούς τους δύο,είναι μέλη της νεοταξίτικης συμμορίας και θα το μετανοιώσετε.

Τα ίδια κάνατε και στις εκλογές και είδατε τι πάθαμε μετά.

Εχετε ξεχάσει τι έκανε ο Σερίφης Χαρδαλιάς στην διάρκεια των λοκντάουν;

Μόνος του παραδέχθηκε οτι θα επιβάλλει νέα αν χρειαστεί για να μας προστατεύσει απο την κλιματική κρίση που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό του και το μυαλό όλων των νεοταξιτών.

Ο άλλος είναι γνωστός ανίκανος,ακόμα και η γιαγιά του το παραδέχθηκε,έχει ξοδέψει εκατομμύρια σε άχρηστα έργα με κορυφαίο τον Μεγάλο περίδρομο,την ίδια ώρα τα πεζοδρόμια εκτός του κέντρου έχουν να φτιαχτούν απο το 1900.

Σχέδιο του η αντικατάσταση του φωτισμού με λάμπες LED,δικαιολογία η εξοικονόμηση ενέργειας.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Οι λάμπες αυτές είναι καταστροφικές και για το περιβάλλον και για τον άνθρωπο και θα χρησιμοποιηθούν βοηθητικά με τις κάμερες παρακολούθησης....και οχι παρακολούθησης της συγκοινωνίας η του κυκλοφοριακού όπως σας λένε και με το 5G και θα είναι το μέσον επιτήρησης μας απο τις συμμορίες που θα κυβερνούν στις έξυπνες πόλεις των 15 λεπτών που οραματίζονται.


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Ε;

Νεοταξίτης και ο άλλος υποψήφιος ονόματι Δούκας ο οποίος το αναφέρει παντού οτι σχέδιο του ειναι οι πόλεις των 15 λεπτών,δεν ντρέπεται καν να το λέει.

Να ενημερωθείτε και απο μόνοι σας για την σημασία των κλιματικά ουδέτερων πόλεων,δεν εχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό,οι κλιματικά ουδέτερες πόλεις θα είναι φυλακές για όσους κατοίκους απομείνουν να ζουν σε αυτές,θα απαγορεύεται η κατανάλωση κρέατος και γαλακτοκομικών,θα απαγορεύεται η χρήση του ΙΧ,θα περιορίζεται ο πολίτης να κινείται μόνο σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια η με ποδήλατο απο τον τόπο κατοικίας του.

Σταδιακά θα απαγορευτούν όλα τα τρόφιμα που επιβαρύνουν την κλιματική αλλαγή και θα αντικατασταθούν με οσα εκείνοι επιλέξουν οπως 3d κρέας και εντομα,σκουλίκια και μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Με την αναγνώριση προσώπου που θα γίνεται οποιος κάνει οτιδήποτε αντίθετο απο τις εντολές τους θα του αφαιρούν μονάδες απο το πορτοφόλι του και στο τέλος η θα υπακούει η δεν θα έχει να φάει.

Αυτά με την βοήθεια της Ηλεκτρονικής ταυτότητας και του ψηφιακου νομίσματος,ολοι θα είμαστε ενας μοναδικός αριθμός,σαν τα ζώα στο μαντρί.

Για την ώρα αν θέλετε μπείτε στον κόπο να διαβάσετε αυτά τα δυο λίνκ.

https://mahb.stanford.edu/library-item/environment-5g-technology-and-led-lighting-unintended-consequences/

http://gr.solar-led-lights.com/news/the-key-to-5g-lies-on-the-smart-solar-street-l-28184366.html

Η πρώτη ειναι του Πανεπιστημίου του Στανφορντ

Η δεύτερη εταιρείας που τις προμηθεύει.

Σχετικά με τον φωτισμό με λάμπες LED τις επιπτώσεις κι την χρήση του 5G μέσω αυτών.

 Testing is rampant by companies who are interested to tap into the lucrative possibilities of 5G. But few are willing to research its effects on health. The International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection guidelines remain essentially unchanged since 1998, not recognizing radiofrequency microwave radiation as harmful unless there is a heating effect.

Διαβάστε τι επιπτώσεις εχουν στο οικοσύστημα,στην υγεια μας και παντού.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ.

Η σκλαβιά και η εξόντωση του πληθυσμού είναι ο τελικός τους στόχος,πρέπει να το καταλάβετε.


Πρέπει να τους σταματήσουμε,μην βλέπετε τα χαμόγελα και μην ακούτε τις υποσχέσεις,απο πίσω κρύβεται το σχέδιο του ΟΗΕ Ατζέντα 2030,οι στόχοι του WEF και του Κλάους Σβάμπ.

Και η ψυχοπάθεια του Bill  Gates ο οποίος πρωταγωνιστεί σε κάθε σχέδιο αποπληθυσμού του πλανήτη.

Με καθε μέσον και κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: