Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2008

Επιστροφη στη Σαχαρα
















Επειτα απο 7 ημερες με αρκετο περπατημα και βολτες επεστρεψα παλι στα ιδια.






Υπεροχες οι ημερες στο Παρισι σε μια εποχη που μονο τα φυλλα στον δρομο θυμιζαν οτι ειναι φθινοπωρο και οι δυο συννεφιασμενες με πολυ λιγη βροχη ημερες στην μεση της εβδομαδας.






Αυτη την φορα μετα απο πεντε χρονια ειδα οτι οι τιμες ειναι πλεον ιδιες σχεδον σε καθημερινα ειδη και μονο αν καποιος θελει να αγορασει ειδη υψηλης ραπτικης πληρωνει περισσοτερα.






Ετοιμος για υπνο μετα απο το ταξιδι θα κοιμηθω και περιμενω ξυπνωντας να περπατησω για βολτα στους κηπους του Λουξεμβουργου.Ελπιζω τουλαχιστον.

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

Έβαλες φωτό από την Όπερα!!! Είσαι τέλειος.

Αυτό με τις τιμές γιατί το αναφέρεις? κι εδώ έτσι δεν είναι?

Άντε καλή προσαρμογή.

ΗarryTsopanos είπε...

Καλως σε βρηκα.Απλα αυτο με τις τιμες το εβαλα γιατι τις προηγουμενες φορες που ειχα παει στο Παρισι ολα ηταν ακριβα για μενα,φαντασου η Ντισνευλαντ ειχε το 2005 39 ευρω και μου φανηκε ακριβη,φετος ειχε παει 59 και τα δυο παρκα και δεν μ ενοιαξε και πολυ,οσο για τα καθημερινα εξοδα φαγητο καφες κλπ ιδιες τιμες εχουμε πλεον παλαιοτερα θυμαμαι το 96 μου φαινοτανε πανακριβη η πολη.
Ναι η Οπερα Γκαρνιε τελειο κτισμα μεσα και εξω.

mahler76 είπε...

καλά εγώ πλάκα έκανα με τις τιμές. Εδώ από μήνα σε μήνα και μας γυρίζει το μάτι ανάποδα...

panos είπε...

Σε μισώ σε μισώ, όσο σκέφτομαι τις βασανιστικές περιγραφές το ΣΚ φρικάρω. Ηλίθιοι.....,....ααααααααα θέλω και εγώ Παρίσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΗarryTsopanos είπε...

Να πας λοιπον να πας.