Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

Σαν τα ζωα


Θυμαστε πριν καιρο που ειχα στειλει ηλεκτρονικο μυνημα στο γραφειο του υπουργου συγκοινωνιων,για το χαλι που εχει δημιουργηθει με την διακοπη των συγκοινωνιων απο την περιοχη μου δηλαδη κεντρο σχεδον της Αθηνας προς το Συνταγμα?
Θυμαστε που ελεγα για το χαλι που επικρατει μεσα στο τρολλευ και τα λεωφωρεια τωρα που οι 6 γραμμες εγιναν δυο?
Λοιπον ειπα οταν το εστειλα.....νεος ανθρωπος ειναι,εχει ζησει στην Ευρωπη,μην ξεχναμε οτι ειχε βγει ευρωβουλευτης παλαιοτερα,νεες ιδεες θα εχει,θα ξερει πως ειναι οι συγκοινωνιες εκει εξω,ε στο κατω κατω μια απαντηση θα την παρω αφου εχει email. Nai καλα ονειρευτητε,το χαλι του κρατους αυτου εχει γινει πλεον αυτοκολλ
ητο που δεν ξεκολλαει απο κανεναν τους,απαντηση καμμια,πηρα και τηλεφωνο εγω ο ηλιθιος,μα δεν εχει παραπονεθει κανενας αλλος ειπε η γραμματευς που μαλλον στρογγυλοκαθοταν ξυνοντας κατι που την ετρωγε ναι ετσι ειμαστε εμεις οι Ελληνες δεν παραπονιομαστε ποτε λες και αν το καναμε θα ελυναν το προβλημα οι ειδικοι.Εδω ο Διοικητης του ΟΑΣΑ μου ειπε οτι εχει περασει απο τον Κολωνο αλλα δεν θυμαται που ειναι.

Και σαν τα ζωα εμεις λοιπον αγκαλιαζομαστε σφιχτα μεσα στα λεωφωρεια και αναπνεουμε ο ενας την ανασα του αλλου,βριζουμε για να μπουμε και για να βγουμε,και σαν ζωα υπομενουμε την κυβερνηση αυτη που ηρθε να λυσει την καθημερινοτητα και τα προβληματα μας οπως ελεγε.

Και το χαλι συνεχιζεται και γινετε σαν κωμωδια η φαρσοκωμωδια μαλλον τωρα με τις στασεις και τις απεργιες του μετρο,που να βρει ο κοσμος λεωφωρεια η τρολλευ να επιστρεψει στο σπιτι του μετα την δουλεια?
Δεν υπαρχουν τα εχουν ολα να τερματιζουν στο μετρο Αγιος Αντωνιος,και το χαλι συνεχιζεται καθημερινα και εγω τηλεφωνω και ολο δεν ξερουν τι τους γινετε.
Αφου δεν μπορουν να λυσουν αυτο το απλο προβλημα περιμενει κανεις μας να λυσουν τα πιο πολυπλοκα?Περιμενετε οπως περιμενουμε εμεις στην σταση του λεωφωρειου λυση δεν θα βρουν σε τιποτα.
Ηθελα να ξερω μονο ειναι ηλιθιοι στο Παρισι που παρ'ολο το ατελειωτο δικτυο μετρο εχουν και χιλιαδες λεωφωρεια να πηγαινουν ακριβως τις ιδιες διαδρομες?
Και αφου εδω σταματησαν τα λεωφωρεια απο δυτικη αττικη προς το κεντρο γιατι δεν σταματησαν τα λεωφωρεια της γλυφαδας προς το κεντρο,της Κηφησιας,του Χολαργου,του Χαλανδριου,και εκει πηγαινει τραινο και μετρο.
Η ανικανοτητα και η ελλειψη ευθυνης ειναι το μονο στο οποιο ειναι ειδικευμενοι οι δικοι μας κυβερνητες.
Και σαν ζωα περιμενουν να τρεξουμε να ψηφισουμε να τους ξαναβγαλουμε να συνεχισουν να τρωνε τον αμπακο χωρις να κανουν απολυτως τιποτα.
Αλλα εχουν ξεχασει,τα ζωα καποτε ξυπνανε και τοτε δεν πανε να ψηφισουν η ψηφιζουν κατι αλλο.
Καλα αγκαλιασματα στα τρολλευ αδελφια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: