Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

Οχι δεν εσβησα το φως

Ηταν αλλη μια επετειος του κανε οτι κανω χθες,το ειπε το ραδιο και η τηλεοραση βλεπεις.
Απο αυτες τις ανοητες τυπου,ποιος ειναι ο καλυτερος Ελληνας,αν η Ακροπολη ειναι μεσα στα 10 θαυματα,η ο Ολυμπος το ιδιο,και αλλες διαφορες χαζομαρες τετοιου τυπου που απευθυνονται σε ανηλικα η αμυαλα ατομα που δεν μπορουν συνηθως να σκεφτουν μονα τους.
Συνηθως σε τετοια ατομα απευθυνεται η ημερα των ερωτευμενων λες και πρεπει συγκεκριμενη ημερα να κανουμε δωρο σε οποιον αγαπαμε,η ημερα των ζωων κλπ.
Λοιπον εγω δεν εσβησα τα φωτα για να ερθει η χωρα μας πρωτη σε συμμετοχες,δεν τα εσβησα γιατι δεν πιστευω οτι τετοιες πραξεις βοηθανε σε τιποτα το προβλημα του πλανητη.
Θα μου πειτε απλα μια υπενθυμιση στους μεγαλους αυτου του πλανητη ηταν αυτη η πραξη,οκ οκ και αν οι λαοι ξυπνησουν καποια στιγμη και ζητησουν παλι τα δικαιωματα τους τοτε ισως θα ειναι καλυτερα.
Και τι μεγαλυτερη υποκρισια ενας λαος που εχει ρυπανει ολες τις λιμνες και τα ποταμια,που εχει μολυνει το εδαφος με απεραντες χωματερες παντου,να ερχεται πρωτος σε συμμετοχη σε τετοιες εκδηλωσεις......μου θυμιζει τις θεουσες που ολη την Κυριακη ολο παρακλησεις και σταυρους στις εκκλησιες και τις υπολοιπες ημερες της εβδομαδας βριζουν,κουτσομπολευουν και γενικα κανουν οτι και οι 10 εντολες μαζι απαγορευουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: