Δευτέρα, Απριλίου 13, 2009

Ο Δεικτης

Και ανεβηκε στο βημα ο κοντοχοντος πρωην υπουργος να απολογηθει για οσα τον κατηγορουν,και δεν ειναι και λιγα.
Και σηκωσε το δακτυλο του προς ολους τους υπολοιπους και ειπε.....δεν παραιτουμαι κοιτωντας γυρω του με σημασια.
Και γιατι να μην σηκωσει το δακτυλο ο πρωην υπουργος,ποιον θα φοβηθει απο ολους τους υπολοιπους?
Μα ειναι ο μονος ο πρωην υπουργος που εχει κλεψει η εχει ζητησει μιζα?
Θυμαται κανεις καποιον αλλον πρωην υπουργο που ετελεσε γαμους στις"4 εποχες"
υπερπολυτελες ξενοδοχειο των Παρισιων και πληρωσε τεραστιο ποσο και αυτος απο τον μισθο του το ειχε μαζεψει βρε παιδια.
Η τον αλλον τον αδερφο της μανταμ που ονειρευεται να γινει Βεζυρισα στη θεση του Βεζυρη που ειχε παραγγειλει αλλα δεν χρεωθηκε για αυτα απο την Ζημενς τοσα τηλεφωνα που θα εφταναν να παρουμε ολοι απο ενα σπιτι μας.
Ειμαστε λαος που ξεχναει και ξεχασαμε τι εγινε πριν απο χρονια στο χρηματηστηριο,ξεχασαμε τα αυθαιρετα του Σουφλια καθως και του Μαγγινα που απασχολουσε και παρανομα αλλοδαπους,το σκανδαλο του Πορτο Καρρας,και δεκαδες η εκατονταδες αλλα αν μετρησουμε και τα μικροτερα.
Και μετα αναρωτιομαστε γιατι χρηματιζονται οι εφοριακοι,η πολεοδομια,οσοι εχουν να κανουν με υπογραφες ωστε ο πολιτης να παρει κατι,γιατι ζητανε μιζα οι γιατροι,οι τελωνιακοι,και τελικα γιατι η ξεφτιλα αυτης της χωρας δεν προκειται να τελειωσει ποτε.
Και σηκωσε το δακτυλο ο πρωην υπουργος και ειπε.....δεν σας φοβαμαι γιατι ειστε ολοι σας πιο ξεφτυλισμενοι απο εμενα που τελικα τι πηρα?πεντεροδεκαρες σε σχεση με οτι εχετε κλεψει οι υπολοιποι.
Γιαυτο δεν φοβαται ο πρωην,γιατι κανενας πρωην δεν εχει τιμωρηθει ποτε σε αυτη την κολοχωρα,γιατι ολοι τους ειναι κλεφτες και απατεωνες.
Τι να φοβηθει λοιπον?

Δεν υπάρχουν σχόλια: