Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

Οταν ο πατος του βαρελιου φιληθηκε με το μακελειο

Αδιαφοροι για την κατασταση που επικρατει στην χωρα οι δυο συνεργατες και"φιλοι"εδωσαν εναν ασπασμο μπροστα στις καμερες για να δειξουν σε ολους εμας που υπομενουμε αυτο το δραμα οτι το"Πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο"φυσικα ξεχασαν τι εχουν κανει και ο ενας και ο αλλος τοσους μηνες,ξεχασε ο Λοβερδος τι εκανε σαν υπουργος εργασιας και σαν υπουργος υγειας....αλλο τοσο ξεχασε και ο Βενιζελος τα μετρα που εχει παρει σαν υπουργος οικονομικων.

Και γιατι να μην τα ξεχασουν?Ολα αυτα τα μετρα δεν πλητουν κανεναν απο τους δυο τους,κανεναν απο τους υπολοιπους 300 της βουλης,δεν κοψανε μισθους και επιδοματα δικα τους,δεν καταργησαν κανενα απο τα δικαιωματα τους,την ασυλια τους.

Απο τον λαο τα εκοψαν,απο εσενα και μενα,απο τους συνταξιουχους και τους ανεργους πηραν το τελευταιο κομματι ψωμι,αυτοι σαν μονο σκοπο εχουν την διατηρηση τους στην πολιτικη ζωη του τοπου,με καθε κοστος,οπως ο πρωην ηγετης τους ο οποιος τωρα πλεον τους ειναι αχρηστος αν και φροντιζουν να τον προφυλαξουν απο μελλοντικες διωξεις.


Την ιδια ωρα μεσα στην βαρυχειμωνια η δεη κοβει το ρευμα στα σπιτια μας,οχι στα δικα τους,η οικονομια και η υγεια στις οποιες προιστανται πανε απο το κακο στο χειροτερο για να σωθει η χωρα.
Για ποια χωρα μιλανε?Για ποιο καλυτερο αυριο?

Και θελουν να πιστεψουμε οτι με τα ιδια σαπια υλικα μπορουμε σαν χωρα να προχωρησουμε μπροστα,με τις αντισυνταγματικες τους μεθοδους μπορουμε να κανουμε ενα βημα πιο περα.
Ποιους κοριδευουν?

Ο Βενιζελος μιλησε για τον πατο του βαρελιου που θα εφτανε με τα μετρα που πηρε,ουτε τον πατο της αδυσωπητης μανιας του για εξουσια δεν μπορει να φτασει,και ο κλαψας Λοβερδος μιλησε για μακελειο αν τολμησουμε και πειραξουμε τον εγκληματια αρχηγο του.

Το φιλι που εδωσαν οι δυο αυτοι πολιτικοι ειναι η σφραγιδα που θα τους ενωσει στην προσπαθεια τους να αποτελειωσουν οτι μαζι με τον αρχηγο τους αρχισαν,η παγκοσμια οικονομικη διακυβερνηση οραμα πλεον και του Βενιζελου δεν αφηνει καμια αμφιβολια για αυτο.

Το φιλι του Ιουδα δεν δοθηκε απο ευγενη και φιλικα αισθηματα προς τον Χριστο.
Δοθηκε ακριβως πριν απο την αρχη του μαρτυριου του που οδηγησε στην σταυρωση του.

Το ιδιο και το δικο τους φιλι,μονο που το μαρτυριο που επικειται ειναι δικο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: