Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

Οι εξευτελισμενοι κοροιδευουν

Δεν ασχοληθηκα πολυ με την απελπιδα προσπαθεια των γελοιων πολιτικων μας να σωσουν την χωρα,ειπα να περασω ενα Σαββατοκυριακο χωρις να ακουσω ειδησεις,λιγα πραγματα διαβασα στο ιντερνετ,τελικα μας πανε ολοταχως στην σωτηρια μας.

Δυστυχως αυτο που δεν εχουμε καταλαβει ακομα ειναι οτι ολα αυτα που γινονται ηταν απο την αρχη προσχεδιασμενα,ολα.
Η συμφωνια των δυο κλεφτοκομματων ηταν απο την αρχη δεδομενη,απλα αν η Νεα Δημοκρατια ειχε κανει οσα κανει το Πασοκ θα ειχε γκρεμιστει η χωρα,ετσι λοιπον καταφεραν να κοροιδεψουν οι κλεφτοπασοκοι με τις υποσχεσεις και να καταλαβουν την εξουσια και να καταστρεψουν οσα ειχαν κτιστει τοσες δεκαετιες,και φυσικα μονο εις βαρος των μισθωτων και των συνταξιουχων,οι τραπεζες και οι φοροκλεφτες φιλοι τους κυκλοφορουν ελευθεροι και ετσι θα παραμεινουν.

Ολα σχεδιασμενα,και η καθυστερησεις μετα απο καθε υπογραφη και οι εκβιασμοι της τελευταιας στιγμης ωστε να ψηφιζονται τα μετρα,και μεταξυ τους ταχα ειχαν διαφορες...τις διαφορες τις βλεπετε τωρα μπροστα σας,η πληρης συμφωνια σε ολα.

Και εχθες εδωσαν την τελευταια παρασταση,με λυγμους ο ενας,με σθενος ο επομενος,μονο ο προδοτης ειχε την δυναμη να επιμεινει στο ναι σε ολα,ετσι εσωσε την χωρα δυο χρονια τωρα.

Η χωρα καταστρεφεται και εμεις κοιταμε ανημποροι ταχα,και ανημποροι θα μεινουμε ετσι οπως το βλεπω,και αξιζουμε καθε αποφαση που θα παρουν,οι σκλαβοι δεν εχουν δικαιωμα στην ζωη.

Αυτο το αποφασιζουν τα αφεντικα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: