Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

Η Απειλη

Εναν εφιαλτη ζουμε σε αυτη την χωρα απο την μερα που με την απειλη της χρεοκοπιας ο εγκληματιας Παπανδρεου μας εβαλε σχεδιασμενα στο ΔΝΤ,ξαφνικα μεσα σε λιγους μηνες εγινε η χωρα περιγελος ολου του πλανητη,γιναμε οι τεμπεληδες και οι απατεωνες της Ευρωπης,γιναμε ενας διεφθαρμενος λαος,μετα μας ειπαν οτι τα φαγαμε μαζι και μας εκοψαν το καθημερινο μας φαγητο αντικαθιστωντας το με συσιτια που με περηφανεια τα διαφημιζουν πλεον.

Ανθωποι απελπισμενοι στα πεζοδρομια κοιμουνται με βρωμικες κουβερτες και επιβιωνουν απο την ευσπλαχνια των υπολοιπων,αυτοι πλεον δεν εχουν να φοβηθουν καμια χρεοκοπια,την ζουν καθημερινα.

Με καθε δοση ερχονταν μαζι και οι νεες απειλες,αν δεν την υπογραψουμε θα χρεοκοπησουμε,και υπεγραφαν χωρις να ξερουν τι υπογραφουν αυτοι που ορκιστηκαν να προστατευουν την χωρα και το συνταγμα.
Η χωρα απο τοτε παει απο το κακο στο χειροτερο,η ανεργια εκτοξευτηκε στα υψη και αυτοι αδιαφοροι συνεχισαν να απειλουν και να εκβιαζουν για περισσοτερες υποχωρησεις και παραχωρηση εθνικης κυριαρχιας για να πετυχουν την χειροτερευση της καταστασης ενω υποσχονταν λυσεις και ταξιδια στην Ιθακη.

Η Κυβερνηση των δωσιλογων συνεχιζει το θεαρεστο εργο της,με οπλο τις συνεχομενες απειλες μιλανε για ανταγωνιστικοτητα και μειωνουν τα εισοδηματα ενω την ιδια ωρα κοβουν οτι εχει απομεινει.

Πρεπει να βρουμε καποιον που να μιλαει ελληνικα αλλα να μην ειναι με τους Ελληνες...ειπαν,και τον βρηκαν,τον πρωθυπουργο των τραπεζων και της φτωχειας,καταστρεψαν καθε ζωντανο ιστο στην οικονομια και τωρα δεν εχουν ουτε την αξιοπρεπεια να παραδεχτουν την αποτυχια τους.

Η απειλη δεν ειναι η πτωχευση,ειναι η συνεχιση της πολιτικης που ακολουθουν οι δωσιλογοι κυβερνητες μας.

Πρεπει πλεον να παρουμε την κατασταση στα χερια μας,οσο αφηνουμε την τυχη της χωρας στα χερια των ανικανων τοσο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα.

Η μονη απειλη για την χωρα ειναι η υποταγμενη πολιτικη σκηνη που την κυβερναει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: