Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2012

Η Νικη του ηττημενου

Ο μεγας και μοναδικος εμπνευστης αυτου που συμβαινει σημερα στην χωρα ο Γιωργακης ο Λαζος ειναι ακομα στα πραγματα,τον εχουν κανει λιγο περα για να μετριασθουν οι αντιδρασεις του λαου που εκτος απο πεινασμενος ενοιωθε και οτι τον κοροιδευουν καθε φορα που το ανικανο κανώ εβγαινε στην τηλεοραση να μας πει οτι νικησε,μεγαλες νικες πετυχε τοσο καιρο και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε τωρα.
Φυσικα ενα αρρωστο μυαλο δεν ηρεμει και ετσι αντι να τα λεει στον λαο τα λεει στις κοινοβουλευτικες συνεδριασεις του κομματος του,οτι τα καταφερε,οτι προσπαθησε πολυ να μας σωσει και τελικα...να το αποτελεσμα.

Μας εφερε το μεγαλυτερο δανειο στην ιστορια της χωρας....και τον ακουν απο κατω και ειναι ακομα στις καρεκλες τους.

Φυσικα τα καταφερε ο Γιωργακης,αυτο που ειχε σαν στοχο αυτο πετυχε,διοτι αν ηθελε να ειναι αλλοιως η κατασταση θα εκανε αλλα πραγματα,δεν θα μιλαγε με τον Στρος Καν προεκλογικα για ενταξη της χωρας στο δντ,δεν θα μας συκοφαντουσε σε ολη την υφηλιο,δεν θα επαιρνε ολες αυτες τις εγκληματικες αποφασεις χωρις καν να το σκεφτει,δεν θα λειτουργουσε σαν αλλοφρων δικτατορας και πολλα αλλα δεν.

Ο Παπανδρεου ειναι ο αποκλειστικος εμπνευστης και δημιουργος αυτης της τεραστιας για την χωρα ηττας,και ειναι ακομα στην θεση του αντι να βρισκεται φυλακισμενος περιμενοντας να δικαστει απο ειδικο δικαστηριο,κανει και προτασεις για επιμηκυνση της θητειας του δοτου πρωθυπουργου εως το 2013,δηλαδη τοτε που θα εχει μεινει ο μισος λαος στην χωρα λογω πεινας και ανεργιας.

Και κανει ταξιδακια που τα πληρωνουμε εμεις,για να μας διαφημισει στο εξωτερικο,να πει"ελατε,σας παραδιδω μια χωρα με σκλαβους"εκμεταλευτειτε το.

Ζουμε μια περιοδο τρελας,και θα ζησουμε μια περιοδο που η κατοχη μπροστα της θα φανταζει αστεια,και το χειροτερο ειναι οτι αυτο δεν μας το επεβαλλε κανενας κατακτητης,κανενας εισβολεας.

Αλλα ο χειροτερος εχθρος του Ελληνα ειναι ο συνελληνας,ο διπλανος του.

Ακομα και αν η καταγωγη του ειναι απο την Μινεσοτα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: