Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2012

Κανονιζουν τα της κηδειας μας

Ειδαμε ολοι το θεατρο του παραλογου που παιζεται αυτες τις μερες,σκοπος τους ειναι να αποπροσανατολισουν τον λαο και να προσπαθησουν να τον πεισουν οτι μαχονται για το καλο του οταν ολα ειναι κανονισμενα εδω και καιρο και απλα προσπαθουν να το περασουν σαν κατι που δεν ειναι δυνατον να το αποφυγουμε.

Φιλοι μου ειναι ολα αποφασισμενα και τα μετρα αυτα δεν θα ειναι και παλι τα τελευταια,σκοπος των προδοτων ειναι να ξεπουλησουν τα παντα,ειδατε καποια αναφορα στην αναπτυξη της χωρας εδω και τοσα χρονια?
Οχι
Μα δεν τους ενδιαφερει η αναπτυξη,οι στοχοι της νεας ταξης πραγματων της οποιας ειναι εντολοδοχοι ολοι αυτοι δεν ειναι η αναπτυξη καμιας χωρας,στοχος τους ειναι η πληρης φτωχοποιηση της χωρας που σαν πειραματοζωο θα δωσει το παραδειγμα στους εντολοδοχους ηγετες των υπολοιπων χωρων να ξεκινησουν και αυτοι το ιδιο πειραμα.

Οταν πριν απο χρονια αρχισα να γραφω για ολα αυτα ισως θεωρηθηκα ανοητος,πολλοι αλλοι μαζι με εμενα εγραφαν το ιδιο αλλα κανενας δεν πιστευε οτι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα θα γινοταν πραγματικοτητα το ονειρο του Γιωργακη του οραματιστη της 79ης θεσης.

Εμεις απο την αλλη πλευρα σαν ανωριμοι πολιτες στραφηκαμε στον αντιθετο πολο,τον Σαμαρουκο,περιμενοντας σωτηρια απο εκει....παντα περιμενουμε σωτηρια απο καποιον αλλον,με αποτελεσμα...το ειδαμε,οταν λοιπον παρουμε αποφαση οτι κανενας εκτος απο εμας δεν ειναι ικανος να σωσει την χωρα απο τους προδοτες που θα την ξεπουλησουν κομματι-κομματι τοτε ισως καταφερουμε κατι,πριν ειναι πολυ αργα.

Αυτην την ωρα αυτο που κανουν ειναι να κανονιζουν τα της κηδειας μας,κλινικα νεκροι η ημιζωντανοι ακομα εμεις ας κανουμε μια υστατη προσπαθεια πριν ολα τελειωσουν,πριν μας χωσουν στο χωμα και μας σκεπασουν.

Ας σηκωθουμε στο υψος μας και ας τους σπρωξουμε ολους αυτους εκει που εχουν σκοπο να μας ριξουν.

Στον δικο τους ταφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: