Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2012

Αθωοι ολοι

Nαι...καταλαβαινω οτι ξαφνιαστηκατε ολοι σας απο τις αποκαλυψεις για παρανομο πλουτισμο απο τα μελη της Βουλης....ναι,δεν το περιμεναμε ποτε αυτο,ολοι ξεραμε με τι διαμαντια ηθικης ειχαμε να κανουμε,μας το εχουν αποδειξει δεκαετιες τωρα οτι για το μονο που ενδιαφερονται ειναι το καλο της πατριδας και του λαου που εκπροσωπουν.

Και λετε να ειναι μονο οι 32 που εκλεβαν?
Μονο οι 32 εκμεταλλευτηκαν την θεση τους δηλαδη,37 χρονια που κυβερνανε και λεηλατουν την χωρα μονο 32 καταφεραν να κανουν τεραστιες περιουσιες οι υπολοιποι ειχαν να ασχοληθουν με την καλυτερευση των συνθηκων ζωης του πληθυσμου.

Δηλαδη μονο 32 προσελαβαν μονιμα η εκτακτα τους συγγενεις τους στην Βουλη η στο δημοσιο,νομιμο και ηθικο το λενε,αλλα απο ποτε ειναι νομος αυτο που ψηφιζουν αυτοι ολοι με μονο σκοπο την τακτοποιηση της οικογενειας τους και των συγγενων και φιλων?

Κανενας δεν ξερει τους καταγγελοντες,οπως κανενας δεν ηξερε τον Χριστοφορακο,τον Καραβελα,παλαιοτερα τον Κοσκωτα,μεταξυ αγνωστων εγιναν αυτες οι οικονομικες συναλλαγες,στα σκοτεινα,με μασκες κυκλοφορουσαν ολοι αυτοι και ανταλλασαν χρηματα και οικοπεδα μεταξυ τους.

Το πολιτικο συστημα ειναι σαπιο,τοσο σαπιο που κρατιεται ορθιο με συμφωνιες σιωπης,μια μαφια που κυβερναει την χωρα δεκαετιες και εχει σχηματισει μια αλυσιδα που αν σπασει θα παρασυρει στην κολαση ολους τους επιφανεις και λαοπροβλητους ηγετες μας.

Επιθεση κατα του προσωπου του προεδρου της Βουλης χαρακτηριζει η νουδου τις αποκαλυψεις,εδω γελαμε αν και θα επρεπε να κλαιμε με μαυρο δακρυ,και αυτο γιατι εμεις φταιμε,μονο εμεις.

Εμεις ξαναψηφιζαμε αυτα τα εκτρωματα να μας εκπροσωπουν,εμεις τους ξαναψηφιζαμε,και αυτοι εκαναν την δουλεια τους πιστευοντας οτι δεν θα αποκαλυφθουν ποτε,σε λιγο θα μας πουν οτι κινδυνευει η δημοκρατια απο ολα αυτα....

Ποια δημοκρατια?
Η δημοκρατια της ασυλιας τους.
Η δημοκρατια της κλοπης.
Η δημοκρατια της ξεφτιλας.

Οι συμμοριες δεν θα σταματησουν να μας κλεβουν αν δεν τις σταματησουμε εμεις.
Εμεις που μας εχουν χωρισει παλι σε αριστερους δεξιους,και χρυσαυγιτες.
Εμεις που σε λιγο δεν θα εχουμε ουτε τα απαραιτητα για να επιβιωσουμε.

Ενω αυτοι θα τρωνε και θα πινουν μαζι με τους διορισμενους συγγενεις και φιλους τους στο κοινοβουλιο και δεν θα ξεχνανε να μας λενε οτι πονανε με τα μετρα που ψηφιζουν αλλα το κανουν για την σωτηρια της χωρας.

Και παλι ψεμματα θα πουν.
Για την δικη τους σωτηρια μας σκοτωνουν καθε μερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: