Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

Δημιουργικη ασαφεια σε ολα

Η νεα ηγεσια της χωρας εχει μια διαφορετικη φιλοσοφια στον τροπο που θελει να κυβερνησει.

Την ασαφεια.

Ακομα προσπαθει να μας πεισει οτι οι θεσμοι ειναι κατι διαφορετικο απο την τροικα αν και οι τρεις εκπροσωποι της ειναι ακριβως οι ιδιοι,ακομα προσπαθει να μας πεισει οτι ...αντε τον Ιουνιο θα μας δωσουν χρηματα διχως να ειμαστε σε μνημονιο επειδη απλα μας λατρευουν και δεν θελουν να μας χασουν.

Και ειπα χθες το βραδυ να καθησω να δω την συνεντευξη του υποικ Βαρουφακη στον Ενικο,τι το ηθελα?
Απαντησεις περιμενα,δεν ξερω,δεν μπορω να πω ακουσα,και ατελειωτη λογοδοιαρροια διχως κανενα λογο,υποσχεσεις που ειχαν δοθει και παρθηκαν πισω σε ελαχιστο χρονο...οπως ο Ενφια που απο πατριωτικο καθηκον πρεπει να συνεχισει να πληρωνεται οπως ειπε ο υποικ Βαρουφακης.

Με την ιδια λογικη του πατριωτικου καθηκοντος θα ελεγα κι εγω στον υποικ Βαρουφακη να δουλεψουν ολοι οι πολιτικοι στο κοινοβουλιο με βασικο μισθο εως οτου βγει η χωρα απο την κριση.....δηλαδη για ολη τους την ζωη και να δωσουν τα 6 χιλιαρικα συν ολα τ αλλα που κοστιζει ο καθενας τον μηνα στην χωρα.

Δεν ζητας κουκλιτσα μου απο τον ανεργο,τον χαμηλοσυνταξιουχο,τον χαμηλομισθο να σου πληρωνει εναν παρανομο φορο επειδη εσυ δεν ειχες κανενα σχεδιο και ουτε εχεις να τον αντικαταστησεις εκτος απο το να υποσχεσαι οτι θα το κανεις.

Και επειδη ενα μηνα και απο τις εκλογες εχουμε καθε μερα και μια νεα υποχωρηση απο τις εξαγγελιες τις Θεσσαλονικης ετσι και σημερα ανακαλυψαν οτι το ποσο που εχουν υπολογισει για την βοηθεια στους φτωχους δεν αρκει για βοηθεια σιτισης για 300 χιλιαδες οικογενειες.

Και  αλλαξαν το νομοσχεδιο και δεν περιλαμβανει το ποσους θα βοηθησουν,και οσοι τελικα βοηθηθουν καλυτερα να αποφασισουν οτι θα ψοφησουν,με 3 ευρω την ημερα δεν τρωει ουτε εργαζομενος της Δεη καφε και σαντουιτς.

Αυτο δεν ειναι κυβερνηση,ειναι αλλη γνωμη καθε αλλη μερα.

Και οχι μονο αυτο,σταματησαν και το προγραμμα για το κατωτατο εγγυημενο εισοδημα και θα αφησουν στην πεινα ακομα και τους ελαχιστους που το επαιρναν πιλοτικα μεχρι σημερα.

Αυτο δεν ειναι αριστερη κυβερνηση.
Αυτο ειναι αρτσι,μπουρτσι και λουλας .
Απορω γιατι δεν μας στελνουν και στην Σηβηρια να κερδιζουμε τον επιουσιο σπαζοντας παγους.

Αν θυμαστε οσοι διαβαζετε τοσα χρονια το ιστολογιο αυτο...ειχα την κακη προδιαθεση απο τα πρωτα βηματα της κυβερνησης του αστειου Γαπ,οπως και του εγκληματια Σαμαρα,τι μας απομεινε?
Μια αριστερη κυβερνηση που δεν εχει ιδεα τι της γινεται,που υποσχεται πιστευοντας οτι με υποσχεσεις θα μεινει στην εξουσια,οταν ξεφουσκωσει ο λαος απο τις υποσχεσεις θα παει κι αυτη στον διαολο οπως οι προηγουμενες.

Κοιταξτε μπροστα,μεχρι την επομενη συνεντευξη του υποικ Βαρουφακη που θα αναιρεσει τα υπολοιπα που υποσχεθηκε την προηγουμενη φορα ....καλες γιορτες.

Τελευταια ελπιδα ...εμεις,αν δεν πληρωσουμε τις παρανομες απαιτησεις τους θα τους στειλουμε μια ωρα αρχιτερα πριν μας στειλουν αυτοι στον θανατο,το μονο που τους νοιαζει ειναι η εξουσια και το χρημα...στην τσεπη τους.

Απο εμενα παντως θα παρουν τ αρχιδια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: