Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Τι αλλαξε?

Μες την καλη χαρα ολοι οι αριστεροι ψηφοφοροι μαζι με τους πασοκους που απογοητευτηκαν απο το κομμα τους και τους νεοδημοκρατες που δεν ηθελαν να νοιωθουν χουντικοι μεσα στην Πολαν του Σαμαρα ψηφισαν Συριζα....

Εγω ειχα πει ψηφιζοντας Συριζα οτι 3-4 πραγματα να κανει απο οσα εχει πει θα αξιζει τον κοπο να δοκιμασουμε μια¨αριστερη"κυβερνηση..να δουμε βρε αδερφε αθικτους και υγιεις ανθρωπους να κυβερνουν επι τελους αυτον τον τοπο.

Ποσο λαθος εστω και σαν σκεψη.

Ποια ηταν τα 3-4 πραγματα λοιπον?

Η αντιμετωπιση της ανθρωπιστικης κρισης, πρωτον

Τιποτα δεν θ αλλαξει στην καθημερινοτητα του φτωχου συμπολιτη μας με τα μετρα που λεει...οτι θα παρει ο Συριζα,με 1.70 ευρω την ημερα επιδομα σιτισης και αλλα ημιμετρα δεν βοηθας,κοροιδευεις.

Η καταργηση του Ενφια, δευτερον
Ποια καταργηση,τιποτα δεν ειναι μονιμοτερο του προσωρινου,θα το πηγαινουν απο αναβολη σε αναβολη μεχρι να βρουν κατι ιδιο να το αντικαταστησουν.

Το αφορολογητο των 12 χιλιαδων ευρω, τριτον
Παει και αυτο,το καναμε γαργαρα,θα το λενε σαν μετρο που θα παρθει αργοτερα ελπιζοντας να το ξεχασουμε.

Η αντιμετωπιση της φοροδιαφυγης,τεταρτον
Κανενα σχεδιο,καμια προταση,ολα στο ποδι και προχειρα,απο που θα παρουν τα χρηματα στο τελος?
Απο εκει που τα παιρνουν παντα.

Και το χειροτερο,περιμενα μια αλλαγη νοοτροπιας και τακτικης,να μην ειναι ολη την μερα οι υπουργοι και οι παρατρεχαμενοι τους στα καναλια να δικαιολογουν την ανεπαρκεια τους αλλα να ειναι στα γραφεια τους προσπαθωντας τουλαχιστον να βρουν λυσεις.

Οχι οτι θα βρουν.

Τι αλλαξε λοιπον?

Απολυτως τιποτα.

Απλα ενας ηλιθιος λαος δεχεται αδιαμαρτυρητα πλεον να πληρωνει τα ιδια για τα οποια διαμαρτυροταν επι της εγκληματικης διακυβερνησης επι Πολαν-ακροδεξιας του Σαμαρα.

Πατριωτικο καθηκον και ο κωλος μου ξεβρακωτος.

Πατριωτικο καθηκον  δεν ειναι να πειναει το ενα τριτο του πληθυσμου κι εσυ να το εξευτελιζεις περισσοτερο με επιδεσμους μεταχειρισμενους.

Δεν ειναι οι παρανομοι φοροι που παραμενουν οταν ο αριστερος πλεον ηγετης ελεγα πριν καιρο οτι δεν θα τους πληρωσει.

Δεν ειναι η απαιτηση για δωρεαν αυτοκινητα που θελουν οι Συριζαιοι μιας και δεν μπορουν να τα βγαλουν περα με 6 χιλιαρικα τον μηνα.

Κατι παει στραβα στην χωρα αυτη.

Να ειναι οτι ο λαος ειναι τοσο ηλιθιος η οτι οι πολιτικοι τοσο ανικανοι?

EDIT:Η Βαλαβανη λεει τελος ο ενφια,ο Βαρουφακης λεεινα τον πληρωσουμε,αυτοι οι δυο στο ιδιο υπουργειο εχουν συναντηθει ποτε>?

Δεν υπάρχουν σχόλια: