Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2015

OXI στην καρτα του πολιτη 2

Αξιοτιμε Κυριε Πρωθυπουργε
Σας κοινοποιω ηλεκτρονικη επιστολη μου προς τον υπουργο Εσωτερικων.
Απαντηση δεν περιμενω,δεν συνηθιζει το κρατος να απανταει σε υποτελεις και σκλαβους,αλλαγη πολιτικης δεν βλεπω παρα μονο ευχολογια,κριμα.


Αξιοτιμε Κυριε Υπουργε

Οταν ψηφιζα στις ευρωεκλογες και στις εθνικες εκλογες το κομμα σας ειχα την ελπιδα για μια καλυτερη διακυβερνηση,ειχα την ελπιδα για απαλειψη των αδικιων και την καλυτερη λειτουργια του κρατους.

Δυστυχως απο τις πρωτες ημερες διαψευστηκα οικτρα,και εγω και δεκαδες ατομα που μαζι μου ψηφισαν Συριζα για τον ιδιο λογο.

Χωρις καμια αναφορα στο προεκλογικο σας προγραμμα μας ανακοινωνετε ξαφνικα την χρησιμοτητα εκδοσης καρτας του πολιτη.

Αντι δηλαδη να εφαρμοσετε οσα εξαγγειλατε ακομα και στην συνεδριαση για ψηφο εμπιστοσυνης στο κοινοβουλιο και τα οποια ξεχασατε,ανακοινωνετε κατι για το οποιο ποτε δεν κανατε ουτε μια αναφορα.

Αυτο ειναι ηθικο η νομιμο?

Ειμαι ανεργος απο τον Αυγουστο του 2009,μονη περιοδος που εργαστηκα ηταν 5 μηνες το 2014 σε προγραμμα κοινωφελους εργασιας,σιτιζομαι με την βοηθεια συγγενων η γνωστων,με απληρωτους λογαριασμους,ενφια κλπ,καταργησατε το κατωτατο εγγυημενο εισοδημα πριν ακομα εφαρμοστει,κατι που θα εδινε σε πολλους την δυνατοτητα μιας ελαχιστα αξιοπρεπους διαβιωσης και δινετε ψιχουλα και πενταροδεκαρες στους κοινωνικα αποκλεισμενους,ουτε καν το δωρεαν εισητηριο στα ΜΜΜ δεν εφαρμοσατε,ξεχαστηκε και αυτο οπως ολα τα αλλα προεκλογικα σας μετρα.

Καρτα του πολιτη δεν προκειται να δεχθω,οχι για θρησκευτικους λογους,αυτο ειναι το λιγοτερο,ειναι πεποιθηση μου οτι ενα τετοιο μετρο αποσκοπει σε αλλο στοχο,και αυτη η πεποιθηση δυναμωνει γιατι το προωθησατε παρα το οτι δεν ειχε ποτε ανακοινωθει απο το κομμα σας προεκλογικα.

Ο Εκβιασμος"θελετε τα ψιχουλα που σας δινουμε'τοτε παρτε την καρτα του πολιτη δεν θα περασει ετσι.
Προσωπικα δεν θα ξαναψηφισω ουτε θα πεισω συγγενεις η φιλους να το κανουν το κομμα σας.

Λυπαμαι ειλικρινα γιατι παραπλανηθηκα απο τις αιολες υποσχεσεις σας.

Λυπαμαι για την χωρα που εχει τετοιους κυβερνητες.
Διαβαστε τις αποψεις του κοσμου στην ανοιχτη διαβουλευση στο www.opengov.gr και δωστε μας την ευκαιρια για ενα δημοψηφισμα,αυτο λεγεται δημοκρατια,οχι αυτο που προωθειτε εσεις.

Προς:
ypourgos@ydmed.gov.gr
Κοινοποιηση:
primeminister@primeminister.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: