Τρίτη, Μαρτίου 03, 2015

Το αρρωστημενο μου μυαλο

Τις τελευταιες ημερες κατι σατανικο περναει απο το αρρωστημενο μου μυαλο,κατι που οσο περνουν οι ημερες γινεται ακομα πιο εντονο,κατι που τελικα ισως αποδειχθει αληθεια.

Σκεπτομαι:
Οι Γερμανοι που εβλεπαν καιρο τωρα οτι η διακυβερνηση της παραδουλευτρας τους Σαμαρα δεν τα πηγαινε καθολου καλα,δεν εκανε οτι της λεγανε γιατι απλα δεν μπορουσε,ειχαν αρχισει να ψαχνουν εναλλακτικες λυσεις.....και δεν ειχαν πολλες.

Ο Συριζα ειχε πλεον προβαδισμα στις δημοσκοπησεις,το ηξεραν απο πολυ νωριτερα οτι θα ειναι νικητης,αυτο δεν αμφισβητηθηκε,ποτε,απλα ο Σαμαρας επρεπε να το σιγουρεψει,αυτη ηταν η τελευταια εντολη που πηρε.

Ετσι εκανε εναν αισχρο και εκβιαστικο προεκλογικο αγωνα,εναν αγωνα που το μονο που εκανε ηταν να διευρυνει την διαφορα της ΝΔ με τον Συριζα.

Ευτυχης ο λαος μετεκλογικα πανηγυρισε την"αριστερη"του κυβερνηση και πιστεψε οτι συντομα θα αρχισει να εφαρμοζει αυτα που υποσχεθηκε προεκλογικα.

Ελα ομως που το σχεδιο ηταν διαφορετικο.

Ολα αρχισαν μεσα στην υπερηφανεια,που ειχαμε εναν ηγετη και εναν υποικ που τα εβαλαν με τον Σοιμπλε,ωραια παρουσιαση,θεατρικη στα Γιουρογκρουπ,πιο πολυ υπερηφανοι εμεις,μας εκαναν κουρελι,ακομα πιο περηφανοι εμεις,τελικα με τα ποδια στην μασχαλη συμβιβαστηκαμε και γυρισαμε Νικηττημενοι στην πατριδα.

Πανωλεθριαμβος.

Και να...που οτι δεν θα εκανε ο Σαμαρας θα το υποστουμε απο μια "αριστερη κυβερνηση"αριστερη στα λογια γιατι οι καθημερινες της πραξεις δειχνουν οτι ειναι τελειως αντιθετη ιδεολογικα απο το ονομα της.

Θεωρειτε τυχαια την εκφοβιστικη τακτικη του Βαρουφακη που στην εκπομπη Ενικος ειπε οτι εξοδος απο το ευρω ειναι καταστροφη...μονο με πολυ χειροτερα λογια?

Οι Γερμανοι φτωχοποιησαν την χωρα,τωρα πρεπει να ξεφορτωθουν το πολιτικο προσωπικο που τους την πουλησε,με νεο ονομα σαν εκτελεστη,που θα τους υπακουει αλλα οχι με τον ιδιο τροπο.

Τι θελει να πετυχει με το ταχα  αριστερο του λεξιλογιο ο Συριζα?

Γιατι η αποχωρηση απο το ευρω θα ειναι τοσο καταστροφικη?
Η αυτο θελουν να πεισουν τον λαο οτι ειναι ωστε να δεχθει αδιαμαρτυρητα τα επομενα μετρα?

Που θα ερθουν,και να ειστε εδω να το θυμηθουμε μαζι.

Κατι μου παει στραβα με αυτη την αλλαγη.....


Και συντομα θα φανει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: