Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2020

Ξεφτιλισμενοι Συριζαιοι

Οσοι απο εσας τους λιγους η πολλους διαβαζετε αυτο το ιστολογιο αρκετο καιρο θα γνωριζετε οτι με τα κομματα δεν εχω καλη σχεση,με ολα τα κομματα χωρις εξαιρεση,παντα ημουν στην αντιθετη πλευρα καθε κυβερνησης για οσα παρανομα και ασυδοτα εκανε η κανει,απο την εποχη του γελοιου Γαπ,στην εποχη του αστειου Σαμαρα και καταληξαμε στην εποχη του αρχιαπατεωνα Τσιπρα.

Πολυ καιρο πριν την πτωση της καθε συμμοριας απο αυτες ειχα γραψει οτι δεν εχουν μελλον και θα πεσουν,καθε φορα συνεβαινε αυτο που ειχα πει,καμια φορα ομως η συνεχεια δεν ηταν τοσο ασχημη οσο η τωρινη.

Κερδισε λοιπον τις εκλογες ο Κουλης,ολοι τον κοροιδευαμε τον Κουλη,χρονια τον κοροιδευαμε,φυσικα ο Κουλης κερδισε επειδη η συμμορια του Συριζα γαμησε την χωρα επι 5 χρονια και ηταν αναποφευκτο να πεσει,οχι οτι ηταν απο δικη του ικανοτητα.

Λυσσασμενοι οι Συριζαιοι επειδη εχασαν την εξουσια,,,,,γιατι αυτο μονο ηθελαν τοσα χρονια και οχι την καλυτερευση της καταστασης της χωρας,αρχισαν τις επιθεσεις κατα της κυβερνησης που καλως η κακως ειχε την ψηφο οσων την ψηφισαν,κατανοητο αυτο,φυσικα σε γελοιοτητες καταληγαν αυτες οι επιθεσεις των Συριζαιων,ειχαν χασει τα αυγα και τα Πασχαλια.

Και να που τους δοθηκε η ευκαιρια,τωρα με την κριση με την Τουρκια.
Αφου εξαφανιστηκε για 4 μερες ο απατεωνας αρχηγος της αντιπολιτευσης για να δει πως θα κυλησει η κατασταση βγηκε να υποστηρηξει τις πραξεις της κυβερνησης,οσες μπορουσε να αντεξει.

Αυτος ναι
Γιατι η υπολοιπη συμμορια συνεχισε τις επιθεσεις οχι πλεον κατα της κυβερνησης αλλα κατα της χωρας.
Οτι προπαγανδα περασε απο την Τουρκικη πλευρα υιοθετηθηκε αυτουσια απο...βουλευτες,πολιτικαντηδες,δημοσιογραφους και εφημεριδες,τρολ στα σοσιαλ μιντια και οποιον αλλον ακολουθει αυτη την συμμορια.
ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Προδοτες
Τουρκοφιλοι
Ολα για να προσπαθησουν να δυσφημισουν την χωρα την κυβερνηση και οσους προσπαθουσαν να την βοηθησουν.

Ειμαι εξοργισμενος απο ολα αυτα,φανηκε πλεον η φιλοσοφια αυτης της ομαδας ανθρωπων που ονομαζονται αριστεροι.

ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Και καποια στιγμη πρεπει να αναζητηθουν ευθυνες
Αλλο να κανεις αντιπολιτευση και να ζητας εξηγησεις και ευθυνες.....

Και αλλο να προδιδεις και να υπονομευεις την χωρα σου.

Απατεωνες και γελοιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: