Κυριακή, Μαρτίου 29, 2020

Σκατοκρατος

Ζουμε τοσες δεκαετιες εμεις οι απλοι πολιτες που δεν εχουμε μεσον να κανουμε τις συναλλαγες μας με αυτο το σκατοκρατος, μια ατελειωτη ταλαιπωρια,χαρτια,χαρτοσημα,υπευθυνες δηλωσεις του νομου 105,χαρτια και αποχαρτα,πηγαινε στο 10 γραφειο,ανεβα στον τριτο να παρεις υπογραφες,μετα στο πρωτοκολλο και παλι πισω,ποσοι απο εσας το εχετε αποφυγει?

Ηρθε μετα ο Συριζα,αλλη απατη,θα αλλαζε την χωρα ο απατεωνας ο κοντοχοντρος με τα βυζγια,και μας αλλαξε την πιστη,εγινε και υπουργος ψυφιακης μεταρρυθμισης ο υπο-απατεωνας ο Παππας και αντι να κανει κατι με ολα αυτα ασχολιοταν με απατες και πληρωνε τους υποτακτικους του να του λενε μπραβο και ζητω.

Επειτα ηρθαν αυτοι,οι τωρινοι,κακως η καλως κατι αρχισε να κανει ο υπουργος που εβαλαν στην ιδια θεση,επρεπε να περασουν 50 χρονια για να υπαρχει μια σελιδα στο διαδικτιο που να μπορει ο πολιτης να εξυπηρετηθει αντι να τρεχει απο κτηριο σε κτηριο απο γραφειο σε γραφειο και απο οροφο σε οροφο.

Μαζι με αυτους ηρθε και ο Κορονοιος και ξαφνικα ολο το δημοσιο ανακαλυψε οτι μπορει να σε εξυπηρετησει χωρις να σε ταλαιπωρει,

Ακομα και ο πιο γραφειοκρατικος οργανισμος του.δημοσιου.
Ο ΟΑΕΔ

Ωρες και μερες αναμονες τελειωσαν,για την ωρα..... γιατι μετα την κριση αυτη τα ιδια θα κανουν,ανακαλυψαν ξαφνικα οτι ακομα και η αιτηση εγγραφης και επιδοματος ανεργιας μπορει να γινει ηλεκτρονικα,τοσες δεκαετιες δεν το ηξεραν,επρεπε να φτασει το σκατο στην καλτσα για να το μαθουν.

Σκατοκρατος
Γεματο   υπαλληλους,στα τηλεφωνα ολη μερα,  εν ωρα εργασιας και ο πολιτης να περιμενει στις ουρες να εξυπηρετηθει.

Χρειαζομαστε εναν μονιμο Κορονοιο για να αποφασισουν να κανουν αλλαγες αυτοι.

Εξ ουρανου ηρθε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: