Σάββατο, Μαρτίου 21, 2020

ΝΔ και απανω τουρλα

Βγαινουν στα καναλια απο το πρωι εως και το βραδυ τα μελη της κυβερνησης και δοξαζουν τον εκλεκτο Πρωθυπουργο,που νοιαζεται,που ειναι αποφασιστικος,που τον γλυφουν πατοκορφα σαν πουτανες τον νταβατζη τους.
Και μας δινουν οδηγιες,πως να σωθουμε,να μεινουμε σπιτι,σε προηγουμενη αναρτηση μου σας αποδειξα οτι ολα αυτα ειναι μαλακιες γιατι μελη της ιδιας συμμοριας κανουν ακριβως τα αντιθετα απο οσα σας λενε στην πλυση εγκεφαλου που σας κανουν απο τα καναλια.

Τρεφονται απο τον φοβο σας και τον καλλιεργουν.

Να ερθω λιγο στα οικονομικα μετρα του Κουλη,μην με βριζετε που τον λεω Κουλη,για μενα Κουλης θα ειναι παντα,το Κυριακος του πεφτει πολυ.
Βρηκε λοιπον ο Κουλης την ευκαιρια να δειξει τα αρχηγικα του προσοντα,μεσα στον φοβο του κοσμου και την ελλειψη αντιπολιτευσης,μην νομιζετε και οι ταχα αριστεροι να κυβερνουσαν τωρα τα ιδια θα εκαναν,για να μην λετε οτι ειμαι προκατειλλημμενος.
Αλλα τωρα μιλαμε για τον Κουλη,οχι για τους ταχα αριστερους.

Σε ενα απο τα διαγγελματα του λοιπον μα ειπε οτι θα παρθουν μετρα που θα ανακουφισουν τους εργαζομενους και τις επιχειρησεις,επιχειρηση εγω δεν εχω,θα σας πω αν αυτα τα μετρα ανακουφιζουν τους εργαζομενους.
Αφου πρωτα αναφερω οτι στην Γαλλια πληρωνεται ο εργαζομενος ολο τον μισθο και εχει αποφασιστει να μην πληρωνει Δεη,νερο,ενοικιο κλπ
Και στο Ηνωμενο Βασιλειο πληρωνεται το 80% του μισθου του.
Δεν ειναι κομμουνισμος εκει,ιδιοι πολιτικοι κυβερνουν,φιλελευθεροι μην πω δεξιοι.

Εδω λοιπον ο Κουλης δινει
800 ευρω για οποιον ειναι ανεργος απο 1 Μαρτιου εως 30 Απριλιου
ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ
Τα ιδια χρηματα θα παρει.....οταν τα παρει οποιου η εργασια εκλεισε στις 15 Μαρτιου.
Δηλαδη
400 ευρω τον μηνα για τον πρωτο,και απολυθηκαν 41000 λογω της καταστασης μεσα στον Μαρτιο
500 περιπου ευρω για τον δευτερο.
Επισης θα εχει μια μειωση στο ενοικιο του καπου στο μισο.
Αν απο αυτα αφαιρεσουμε το ποσο του δωρου του Πασχα που δεν θα πληρωθει στην ωρα του και λογικα ελαχιστοι θα το παρουν και μετα,και που μας λεει ο Βρουτσης οτι δεν γινεται να το πληρωσει το κρατος....ανοησιες που κανεις δεν τις πιστευει,,,,πεντατοδεκαρες για ιθαγενεις δινει ο Κουλης.

Αυτα τα ονομαζουν μετρα.
Αυτοι ζουν με 400 ευρω τον μηνα?
Και δεν ντρεπονται που βγαινουν στην τηλεοραση να τα διαφημισουν?
Και δεν λενε στον κοσμο πως μπορουσαν να κανουν τα διπλα αλλα δεν το θελουν
Γιατι η Ε.Ε ανεστειλλε ολους τους κανονες δημοσιονομικης πειθαρχιας απο ολα τα μελη της,αυτο σημαινει οτι καθε κρατος εχει την δυνατοτητα να ξοδεψει οσα χρειαζεται ωστε μετα την κριση αυτη να παραμεινει κρατος.

Αλλα αυτο δεν βολευει την συμμορια της ΝΔ.
Θελει να γινουν ολα κομματια ωστε να ερθει σαν σωτηρας να φτιαξει το δικο της κρατος,με τα ωραρια που θελει αυτη και τους μισθους που θελουν οι βιομηχανοι.

Αλλα δεν θα το καταφερει.

Και σαν τελευταιο,μια ερωτηση:
Το τεστ για τον Κορονοιο που κανουν ανετα οι ΝΔ κρατες πολιτικοι,ο Κουλης και η οικογενεια του.....το κανουν σε ιδιωτικα διαγνωστικα κεντρα η μας στερουν αντιδραστηρια κανοντας το σε δημοσια νοσοκομεια?
Γιατι εμεις απαγορευεται να το κανουμε,ειχαν αυτοι ολοι βαρια συμπτωματα,και ο γιος του Κουλη με τι ιδιοτητα το εκανε?
Ποιος το πληρωσε?
Αν το εκαναν σε δημοσιο νοσοκομειο....
Λιγη ντροπη υπαρχει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: