Πέμπτη, Μαρτίου 05, 2020

Πληρης ανικανοτητα σε μια "Θωρακισμενη χωρα"


Κυριε Κικιλια
Τελικα εμειναν μονο οι φανφαρες,τα λογια περι θωρακισμενης χωρας,οι συσκεψεις,οι δοκιμες υποδοχης ασθενων που τις βλεπαμε στην τηλεοραση και γελουσαμε ολοι,το περιμεναμε οτι θα συμβει,ηταν απλα θεμα χρονου.

Φανηκε απο την ημερα που ασθενης με τον ιο αφεθηκε να περιμενει 2 ωρες στα εξωτερικα ιατρεια του Σωτηρια,κι ετσι φτασαμε με μεγαλη τυχη στο 9ο κρουσμα και τελειωσαν ολα.

Απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο,σε θαλαμους κανονικους και καμια διαφορετικη αντιμετωπιση και δικαιολογιες οτι η Αιγυπτος δεν ηταν στις επικινδυνες χωρες,παντα ελεγα οτι δεν θα καταφερετε τιποτα,θελει ταλεντο να εισαι υπουργος υγειας,και μερακι,και οραμα,δεν εχετε τιποτα απο αυτα,μονο τον τιτλο.
Δεν μπορεσατε 8 μηνες να κανετε ουτε ενα ονλαιν συστημα να κλεινει ο κοσμος ραντεβου στα νοσοκομεια αντι να χρεωνεται στα τετραψηφια,μονο φανφαρες και ξαφνικες επισκεψεις σε νοσοκομεια λες και 30 χρονια πριν που γινονταν τετοια χαζα αλλαξαν κατι στον τομεα της υγειας.

Ελπιζω να μην εξαντληθηκε η τυχη σας,οχι για εσας,για εμας,γιατι αν μολυνθουν δεκαδες αυτη την φορα θα ειναι τραγικο και θα το χρεωθειτε εσεις που μας βεβαιωνατε για την θωρακιση της χωρας απο τον ιο.

Δεν υπηρξατε καλος πουθενα,ουτε στο αθλημα που κανατε,ουτε στην θεση που σας εβαλαν,δεν ειναι μονο να το θελεις,ειναι και να το μπορεις,ελπιζω να ειστε ακομα τυχερος,αλλοιως μονη εξιλεωση θα ειναι να υποβαλλετε την παραιτηση σας αμεσα.
Οι νεκροι δεν ξεχνιονται
 
 
 minister@moh.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: