Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020

Παπαρολογιες


 Δεν ειναι δικαιο να μην γραψω κατι και για την διημερη φιεστα του τσιρκου του Τσιπρα στην Θεσσαλονικη αφου ηδη εχω σχολιασει την παραρολογια και τις παπαροπαροχες του Κουλη και τα ψιχουλα που θα δωσει για να ανασανει ο κοσμος απο την ανεργια και τον κορωνοιο.

Φυσικα δεν παρακολουθησα οτι ειπε το διημερο αυτο ο τσαρλατανος απατεωνας αρχηγος του Συριζα,ειχα καλυτερα πραγματα να κανω οπως να κανω τιποτα.

Απλα πηρε το αυτι μου μεσες-ακρες απο τις ακατασχετες μαλακιες που ξεστομιζε επι δυο μερες,και οκ,αυτος λεει μαλακιες,τα μιντια απο κατω ποσο μαλακισμενα ειναι για να ασχολουνται με εναν ανεπαγγελτο μαλακα?

Και τι δεν εδωσε παλι,τι δεν υποσχεθηκε,αφου το παλιο προγραμμα της Θεσσαλονικης απο το οποιο δεν εκπληρωσε ουτε μια γραμμη ντραπηκε τοσο πολυ που το νεο ειναι πιο τολμηρο και μαλακισμενο απο αυτο που επεσε και πνιγηκε εκει μπροστα στο Μακεδονια παλας.

Τι παροχες,τι καταργηση του Ενφια,τι βοηθεια στους ανεργους....εμεις που ξερουμε θυμομαστε και την προηγουμενη βοηθεια που ειχε δωσει η Φωτιου στους ανεργους.

ΗΤΑΝ 70 ευρω καρτα σιτισης μηνιαιως.

Με τοσα δεν ζει ουτε γατα,αλλα ο Τσιπρας πιστευει οτι ζει ανθρωπος,κι ετσι τα εδινε.

Ο ανθρωπος αυτος δεν εχει τσιπα,ετσι χαρακτηριζαμε τον τελειως ξεφτιλισμενο απατεωνα τοτε στο νησι που γεννηθηκα,δεν εχει τσιπα,δεν εχει μνημη,δεν εχει ντροπη,δεν εχει τιποτα.

Και ομως εχει το θρασος να μας λεει οσα λεει καθε τοσο,παπαρολογιες του κωλου και αυτος ελπιζοντας οτι επειδη αυτος θελει...η ξεχασε τι εκανε επι 5 χρονια θα το ξεχασουμε κι εμεις.

Οχι κουκλιτσα μου

Κανεις λαθος,δεν ξεχναμε προδοσιες και αναποδα δημοψηφισματα,να ειχες τα αρχιδια να μας ελεγες οτι αλλαξες γνωμη,οχι να μας αποκαλεις οχλο και φασιστες,εισαι η γελοιοδεστερη πολιτικη καρικατουρα που περασε απο την χωρα απο ιδρυσης της.

Μπορει να αλλαξες λογοτυπο αλλα δεν αλλαξες σκεψη,και τετοια ανδρεικελα δεν τα χρειαζεται η χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: