Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 09, 2020

Κρατος του κωλου

 


Τι πιο ευκολο για τον Κουλη για ξεκαθαρισμα του ασφαλιστικου,στελνουμε τα παιδια στο σχολειο 20-25 σε καθε ταξη,κολλανε κορωνοιο,πανε σπιτι κολλανε τις ευπαθεις ομαδες που ζουν γυρω τους και ξεμπερδευουμε μια και καλη με τις συνταξεις,μετα τους λεμε οτι ηταν ατομικη τους ευθυνη.

Μας γκαστρωνουν καθε μερα με τις μασκες,καλες ειναι οι μασκες,δεν προστατευουν αν δεν υπαρχουν αποστασεις,και οπως ειναι οι ταξεις των σχολειων μας δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξουν,τα παιδια θα ειναι το ενα διπλα στο αλλο,θα τα προστατευσουν οι μασκες?

ΟΧΙ

Γιατι οι λοιμοξιολογοι δεν το αναφερουν αλλα λενε οτι λεει και η κυβερνηση?

Ξερετε εσεις κλαδο επαγγελματικο να μπλεχτηκε με πολιτικαντηδες και να μην ξεφτιλιστηκε στο τελος?

Γιαυτο δεν το λενε,σε εμας,αυτοι το ξερουν,οι μασκες ελαχιστα θα προφυλλαξουν απο την μεταδοση του κορονοιoυ μεσα σε μια ταξη που τα παιδια θα συμβιωνουν επι ωρες καθε μερα.


Οποτε για να καλυψουν την πληρη ανικανοτητα τους πετανε την ευθυνη παλι στην οικογενεια,τι τους λενε?

Αν υπαρχουν ευπαθη ατομα στο σπιτι να μην ερχονται σε επαφη με τα παιδια.

ΔΗΛΑΔΗ

Αν η μητερα η ο πατερας εχει καποιο νοσημα να μην βλεπει τα παιδια ολο τον χειμωνα,αλλοιως αν κολλησει ειναι δικη του η ευθυνη,οποτε ποιος θα μεγαλωσει τα παιδια?

Η παραμανα.

Λες και οι Ελληνικες οικογενειες ζουν σε δυοροφα με δεκαδες ελευθερους χωρους και μπορουν να απομονωθουν γιαγιαδες η παπουδες η οι γονεις,με την ιδια λογικη το 3χρονο μπορει να μαγειρεψει και να ζησει μονο του αν οι γονεις του τυχαινει να εχουν καποιο σοβαρο νοσημα.

Kαι εχουν και το θρασος να βγαινουν στα καναλια και να επιμενουν,ευτυχως υπαρχουν ελαχιστοι σοβαροι επιστημονες που δεν ξεπουληθηκαν στον βωμο της στρατηγικης του Μωυση και λενε τα πραγματα οπως ειναι.

Κρατος του κωλου

Αδυνατουν να προσλαβουν δασκαλους,εκει ειναι το θεμα,αδυνατουν για το οτιδηποτε,ειναι πληρως ανικανοι και επικινδυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: