Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2020

Μεσα Μαζικης Μεταδοσης

 



Παιρνουν καθε λιγο και λιγακι νεα μετρα,η εντυπωση μου ειναι οτι απλα τα εχουν χαμενα και δεν ξερουν τι τους γινεται,νομιζουν οτι με αυτα τα μετρα θα καταπολεμησουν τον Κορονοιο,ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος για να το πιστευει αυτο?

Κλεισανε μινι μαρκετ και περιπτερα μετα τις 12

Βγαινει δηλαδη ο κορωνοιος μετα τις 12 και μπεκροπινει, και το εισοδημα οσων τα εχουν πως θα αναπληρωθει?

Αφου ανοιξε την χωρα το καλοκαιρι και μας εδειξε οτι ολα πανε μια χαρα γεμιζοντας τα νησια και την υπολοιπη Ελλαδα με Κορωνοιο ο Μωυσης προσπαθει με ηλιθιες αποφασεις να μπορεσει να μειωσει τα κρουσματα,ε δεν θα τα καταφερει,διοτι ουτε τον πιστευει πλεον κανεις και χεστηκαν οι νεοι αν κολλησουν απο την στιγμη που θα το περασουν χωρις επιπτωσεις,οσο για τους μεγαλυτερους....βαρος ειναι και ωρα να αποχωρουν απο τον πλανητη,εξ αλλου πότε ενδιαφερθηκε ο ενας για τον αλλον σε αυτη τη χωρα για να ενδιαφερθει τωρα?

Εκει που γινεται το εγκλημα ειναι τα Μεσα Μαζικης Μεταφορας,και το περνανε σιωπηλα με υποσχεσεις οτι καποτε θα ερθουν νεα λεωφωρεια και καποτε θα γινουν πιο συχνα τα δρομολογια του μετρό,κανεις δεν ζηταει εξηγησεις απο τον τελειως ανικανο υπουργο Μεταφορων ο οποιος επι ενα χρονο δεν εχει κανει απολυτως τιποτα και το χειροτερο? απο τοτε που ανελαβε εχουν χειροτερεψει κατα πολυ οι συνθηκες.

Μεσα Μαζικης Μεταδοσης ειναι αυτα,σαν τα γουρουνια στοιβαζονται οι επιβατες σε λεωφωρεια και μετρό,ειδικα τις ωρες αιχμης,τον Αυγουστο που ολοι οι καρεκλοκενταυροι νομιζουν οτι αδειαζει η Αθηνα ενω αυτο δεν συμβαινει το μετρό ειχε συχνοτητα 15-λεπτων και πανω ο ενας συρμος απο τον επομενο,φυσικο ηταν να γεμιζει κορωνοιο η πολη,οταν σε εναν χωρο τοσο μικρο κλεινονται 50-100 ανθρωποι..και ενας να ειναι φορεας του ιου τον εχει μεταδωσει ανετα σε αλλους,οποτε εχει συντελεστει το εγκλημα.


Ανικανος υπουργος,βολεψακιας πρωθυπουργος που για τις κομματικες ισορροπιες εβαλε επωνυμους αλλα αχρηστους στα υπουργεια ...περιμενετε κατι περισσοτερο?

Εγω οχι.

Μαλλον περιμενω να δω ποτε θα ερθουν αυτα τα νεα λεωφωρεια να αντικαταστησουν τα σαραβαλα με τα οποια μετακινειται ο κοσμος,και γιατι να νοιαστει ο Κουλης η ο Αλεξης για αυτο?

Μηπως μετακινουνται κι αυτοι με ΜΜΜ?

η με τα πανακριβα αυτοκινητα που δωρεαν τους προσφερονται?

Αυτο ειναι το λαθος της υποτιθεμενης δημοκρατιας που ζουμε

Οτι αυτοι ζουν διαφορετικα απο εμας,δεν παιρνουν 500 ευρω τον μηνα,δεν δουλευουν 6μερα δεκαωρα,δεν ανησυχουν αν προλαβουν το λεωφωρειο η αν ερθει,κανουν οτι γουσταρουν.

Η ξεφτιλα μιας δημοκρατιας του κωλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: