Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2020

Το επιτελικο κρατος του Κουλη


 Χρειαζονταν 440 ατομα για να λειτουργησει το επιτελικο  κρατος του Κουλη,καλη ευκαιρια να βολευτουν κι αλλοι Νεοδημοκρατες με γρηγορες διαδικασιες στο δημοσιο και μετα να αρχισουν να ξυνουν κι αυτοι τα αρχιδια τους οπως ολοι οι ανεπαγγελτοι που κατα καιρους διοριζονται κομματικα και χωρις κανενα προσον για την δουλεια για την οποια προοριζονται.

Το κρατος θελει διαλυση οχι κι αλλους τεμπεληδες να στηριζουν εναν πρωθυπουργο που δεν ξερει τι του γινεται αλλα παριστανει οτι ξερει.

Τηλε εργασια στο δημοσιο,αλλο ενα δραμα,ειδικα για τις ευπαθεις ομαδες που συρονται και φερονται με τις αποφασεις του Θεοδωρικακου που αλλαζουν απο την μια ημερα στην αλλη και ταλαιπωρουν κοσμο αντι να λυνουν προβληματα.

Τον Ιουνιο που πιστεψε ο Κουλης οτι ελυσε το προβλημα του Κορονοιου και αρχισε να σχεδιαζει την επαναφορα της χωρας στην κανονικοτητα θαυμαζομενος απο τους υποτελεις γλυφτες του αποφασισαν οτι και οι ευπαθεις ομαδες πρεπει να επιστρεψουν απο αδειες η απομακρυσμενη εργασια,κι ετσι τους επανεφεραν σε κορεσμενα απο υπαλληλους γραφεια με κλειστα παραθυρα και κλιματισμο στο φουλ,να σημειωθει οτι τα δυο τελευταια απαγορευοντουσαν τελειως συμφωνα με τις οδηγιες των λοιμοξιο-λιγων,επρεπε να υπαρχουν παραθυρα ανοιχτα και οχι κλιματισμος αλλα αντιθετα με τις οδηγιες κανενας δεν ενδιαφερθηκε.

Τωρα που η τεραστια αποτυχια του Κουλη με το ανοιγμα του τουρισμου χωρις τεστ και την διασπορα του σε ολη την χωρα με τραγικες συνεπειες ειναι πλεον φανερη σε ολους ασχετα αν δεν το παραδεχεται ο Μωυσης....αποφασισαν μεσα Αυγουστου να ζητησουν παλι απο τις ευπαθεις ομαδες να εργαζονται απο το σπιτι...

Η λογικη τους εως τοτε ηταν οτι αφου εργαζονται χωρις να ερχονται σε επικοινωνια με πολιτες δεν εχουν φοβο,δυστυχως οι εγκεφαλοι τους δεν μπορουσαν να επεξεργαστουν οτι καποιος μπορει να κολλησει τον κορωνοιο απο συναδελφο του στο ιδιο γραφειο,μονο απο πολιτη μπορουσε να κολλησει.

 

Δεν προλαβαν οι ανθρωποι να πουν ενα δοξα τω Θεω κι αρχισαν ο Κορωνοιος να κτυπαει αλυπητα παντου,σχολεια,εφοριες,υπουργεια,κι αποφασιστηκε να αρχισει υποχρεωτικη τηλε-εργασια για το 40% των υπαλληλων-προσωπικου σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα.

Φυσικα στον ιδιωτικο μην περιμενετε να συμβει,αλλα ντ αλλα και ποιος εργοδοτης θα πληρωνει να εχει τον εργαζομενο στο σπιτι?

Στο δημοσιο δε βρηκαν τροπο να ταλαιπωρησουν τις ευπαθεις ομαδες και παλι ζητωντας τους τι?

 

Επικαιροποιηση της αναπηριας τους με νεα βεβαιωση απο ιατρο που να πιστοποιει την παθηση τους.

Μα αυτα υπαρχουν στα γραφεια προσωπικου καθε οργανισμου και καθε υπουργειου με πιστοποιητικα απο το Κεπα και δεν υπαρχει λογος να τρεχουν να εκδιδουν αλλα.

Εκτος αν το υπουργειο εσωτερικων εχει στοιχεια οτι μια μονιμη και πιστοποιημενη απο το Κεπα αναπηρια μπορει να θεραπευθει.

Καθε μερα και αλλα μετρα,καθε μερα νεες ανακοινωσεις,αυτο δειχνει ελλειψη της πραγματικοτητας,και ελαχιστη νοημοσυνη,οι υπαλληλοι τους δεν τους ανηκουν για να πρεπει να αναλωθουν σε τετοια επιδημια επειδη αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται.

Ας παρουν συγκεκριμενα μετρα κι ας μην ταλαιπωρουν ατομα με προβληματα υγειας με οσα κανουν τους δυσκολευουν την καθημερινοτητα,πρεπει να βοηθουνται,ουτε διορισμενοι με μεσον ουτε τεμπεληδες ειναι σαν τους βασταζους των υπουργειων τους ουτε σαν τους εκατονταδες του επιτελικου κρατους του Κουλη.

Νισαφι πια ανικανοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: