Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2022

Παπαρες Μαντολες

 Οταν οι ανικανοι και απαραδεκτοι κυβερνητες καταλαβουν οτι τελειωσε ο χρονος τους το μονο που κανουν ειναι να αρχιζουν να μοιραζουν πενταροδεκαρες στο ποπολο μηπως και το ξεγελασουν και τους ξαναψηφισει.

Σε χωρους ελεγμενους ωστε το κοινο να αποτελειται απο σκληρα κομματοσκυλα και μελη της συμμοριας που κυβερναει για να αισθανονται ασφαλεις κανουν τις βαρυγδουπες ανακοινωσεις εν μεσω τρελλων χειροκροτηματων απο τα βοδια που παριστανται.


Τα ιδια εκανε και ο Τσιπρας...

Μοιραζε λεφτα.

Και που βρεθηκε την επομενη των εκλογων ο Ζηκος?

Στην αντιπολιτευση.


Εκει που θα βρεθει και ο Κουλης

Γιατι

Με διακοσια ευρω φιλοδωρημα

Δεν ξεχναει ο κοσμος

Τα οσα εκανε στην πανδημια

το μισος και την διχονοια που εσπειρε

τον αυταρχισμο του 

την φασιστικη του νοοτροπια


Μπορει μεσα οι υποδουλοι να τον χειροκροτουν 

αλλα εξω

ο κοσμος υποφερει

και πειναει.


Και δεν θα ικανοποιηθει με τις παπαρες που ακουσε να λεει αποψε ο Κουλης.

Γιατι ελαχιστα θα γινουν...για πολυ λιγους.


Θα δωσει λεει 200 ευρω σε οσους παιρνουν το ΚΕΑ,τους ρωτησε αν μπορουν να ζησουν με το μηνιαιο αυτο φιλοδωρημα των 200 για ενα ατομο και τους κοροιδευει δινοντας τους ακομα τοσα?

 

Εμενα προσωπικα το εξτρα διακοσαρι μου το εδωσε για να του πληρωσω το προστιμο που εβαλε περυσι μεσω εφοριας σε οσους ανω των 60 ετων δεν εχουν εμβολιαστει,οποτε οπως τα εδωσε θα τα παρει πισω.

Θα δωσει 250 ευρω στους μακροχρονια ανεργους που οι περισσοτεροι παιρνουν και Κεα,κοροιδευει ξεκαθαρα,οι υπολοιποι εχει ρωτησει πως ζουν διχως επιδομα ανεργιας?

Θα σωθουν με τα 250 ευρω?

Προεκλογικες παπαρες μαντολες οπως καθε φορα απο ακομα εναν εκτος πραγματικοτητας πρωθυπουργο που μετα τις εκλογες θα ειναι στην αντιπολιτευση για να ερθει ο επομενος εκτος πραγματικοτητας πρωθυπουργος να κανει ακριβως τα ιδια με αυτον,...

Δεν υπάρχουν σχόλια: