Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2022

Περιεργες συμπτωσεις


 Και ξαφνικα γινονται πραγματα που σε κανονικες συνθηκες δεν θα ειχαν γινει,ποιοι και πως κανουν οσα συμβαινουν ειναι αγνωστο,επισης παραξενη ειναι η ελλειψη αντιδρασης απο οσους κυβερνουν και δειχνει την συμπαιγνια που παιζεται σε βαρος ολων των λαων ειδικα στην Δυση.


Καιγονται δεκαδες αγορες τροφιμων,καιγονται παραγωγικες μοναδες κρεατων και πουλερικων,η ελλειψη λιπασματων θα φερει σε λιγο καιρο ελλειψη τροφιμων και λαχανικων.

Καταστραφηκαν οι αγωγοι φυσικου αεριου North Stream 1 και 2 και το αποτελεσμα θα ειναι η να μην μπορει να εφοδιαστει με φυσικο αεριο η Ευρωπη,τι αποτελεσμα λετε θα εχει αυτο?


Και το χειροτερο ειναι οτι ταχα δεν ξερουν ποιος το εκανε,αυτοι που ξερουν ακομα και την μικροτερη λεπτομερεια για οσα συμβαινουν στον πλανητη.


Η ελλειψη ενεργειας θα δημιουργησει καταρρευσεις βιομηχανιων και παραγωγης,και θελουν να μας πουν οτι με ολα αυτα που κανουν συμπαριστανται στον Ουκρανικο λαο.

Καταστρεφοντας τις οικονομιες και τους λαους των χωρων τους.

Το πιστευετε εσεις αυτο?


Κυβερνουν ανιδεικευτοι νανοι με μονο στοχο την Μεγαλη επανεκκινηση,μην ακουτε τα ωραια λογια οτι ενδιαφερονται για τις χωρες που κυβερνουν,οταν τα πραγματα φτασουν εκει που τα προγραμματιζουν απλα θα σας πουν:


Δεν φταιμε εμεις,φταιει ο πολεμος στην Ουκρανια.


Απο την Προεδρο του Ευρωπαικου κοινοβουλιου μεχρι τον τελευταιο στην σειρα ηγετη των χωρων της Ευρωπαικης ενωσης ειναι ολοι τους ξεπουλημενοι στην ιδεα του αποπληθυσμου της Ευρωπης και την εγκαθιδρυση της Παγκοσμιας κυβερνησης η οποια θα ελεγχει ψηφιακα και θα καταδυναστευει τον καθε πολιτη της.


Και τι ωραια μας διαφημιζουν τις ψηφιακες εξελιξεις,ποσο θα βοηθησουν τις μελοντικες γενιες....

Και δεν καταλαβαινετε οτι καθε τι που εφαρμοζουν εχει τον ιδιο στοχο.

Απολυτο ελεγχο,επιβολη νεων δεδομενων στην καθημερινοτητα μας,υποδουλωση,εξαφανιση των μετρητων και διαδοση του ψηφιακου νομισματος με το οποιο θα μπορουν να ελεγχουν απο το:


Τι τρωτε

Που ταξιδευετε

Τι ξοδευετε

Καθε λεπτομερεια της ζωης σας.

Και θα μπορουν με αυτον τον τροπο να περιορισουν οσα θεωρουν περιττα η εναντιον στο περιβαλλον,κι αν δεν υπακουσετε τι θα συμβει?


ΑΠΛΟ

Θα κοβουν την παροχη σας στο ψηφιακο χρημα και θα πεθαινετε απο πεινα.

Δεν τρωτε σκουλικια οπως διαταζουν?

Δεν θα τρωτε γενικα,δεν θα υπαρχουν ουτε εναλλακτικες πηγες τροφης ουτε χρηματα για να την αγορασετε.


Και παμε προς τα εκει ταχυτατα,καθε μερα και γρηγοροτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: