Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2022

Παρελθον,παρον και μελλον

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
 Nα θυμησω οτι ολα αυτα που γινονται σημερα δεν ειναι αποφασεις τις τελευταιας στιγμης,ειναι σχεδια που εχουν γινει δεκαετιες πριν,ειναι πλεον ολα οργανωμενα,δειτε δεξια κατω τι ελεγε η Μπενακη στον Παπουλια ....μην νομιζετε οτι μετα τις επομενες εκλογες θα αλλαξει κατι,ολοι ειναι ξεπουλημενοι και σας εξαπατουν με υποσχεσεις για πενταροδεκαρες,οποιος και να εκλεγει το σχεδιο θα συνεχιστει,δεν θα κανουν πισω αν δεν αρχισει ο καθε πολιτης να αντιδρα,και να αντιδρα με συνεχεια,οχι απλα στα λογια.

 

Τα δυο τελευταια χρονια ειχαμε:

 Περιορισμους στην κινηση μας εκτος σπιτιου,περιορισμους στην κυκλοφορια μας μεσα η εξω απο καταστηματα,χωρους εστιασης,λοκνταουν,τρομοκρατια,απειλες,εκβιασμους περιορισμους στην καθημερινοτητα μας .....αχρηστους διοτι δεν βοηθησαν πουθενα και προστιμα σε οσους δεν ακολουθουσαν αυτη την ψυχοπαθεια που ειχε επικρατησει με εντολες του θεοτρελλου ηγετη μας Κουλη.

 

Ολα αυτα μαζι με την προπαγανδα για τα εμβολια ηταν απλα ασκησεις υποταγης,και το καταπιαν αμασητο οι περισσοτεροι.


Φετος εχουμε:

Περιορισμους στην ενεργεια,εντολες και συστασεις για το πως θα χρησιμοποιουμε την ενεργεια σε καθε τομεα της ζωης μας,περιορισμους αναγκαστικα στην μετακινηση με ιδιωτικα μεσα λογω των τιμων βενζινης και πετρελαιου...και φυσικου αεριου.

Συντομα θα θελησουν να περιορισουν τα αεροπορικα ταξιδια η τα ταξιδια σε μακρυνες αποστασεις με ιδιωτικο μεσον.


Τι θεωρειτε οτι θα συμβει στο μελλον?

Περιορισμοι στην καταναλωση τροφης η νερου και απαγορευση συγκεκριμενων τροφιμων με δικαιολογια την προστασια του περιβαλλοντος?

Επιβολη νεων τροφων οπως εντομα και σκουλικια η οτιδηποτε αλλο αποφασισουν τα ψυχοπαθητικα μυαλα των υπηρετριων τηε Παγκοσμιας Νεας ταξης?

Περιορισμοι η απαγορευση της μετακινησης με ιδιωτικα μεσα λογω της υποτιθεμενης υπερθερμανσης του πλανητη...αλλα και με την δικαιολογια του ατελειωτου πολεμου Ρωσιας Ουκρανιας?

Περιορισμοι στην εργασια λογω της χρεοκοπιας χιλιαδων επιχειρησεων η βιομηχανιων λογω της ελλειψης ενεργειας,χιλιαδες η εκατομμυρια ανθρωποι χωρις εργασια και τροφη.

Περιορισμους στην ελευθερια εκφρασης,στην ελευθερια σκεψης,περιορισμο στην ατομικη αποφαση για το καλο της κοινωνιας?


Η Τυραννια στην πραξη.


Που θεωρειτε οτι θα καταληξουν ολα αυτα?

Σε χαος....

Ακριβως αυτο που θελουν. 

Οταν επι 2 και χρονια λεμε οτι οσα γινονται ειναι σχεδιασμενα ακριβως για να καταληξουν εκει...μερικοι γελανε,αλλοι μας λενε συνομωτες,ψεκασμενους και αλλα...η πολλοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου....

 

Αυτα ολα επρεπε να τα ξερετε ολοι σας και οχι ελαχιστοι,οι υπολοιποι ομως ειστε μονο για πουτσα,λουσα και χορο.Τιποτα αλλο δεν σας απασχολει. 

Αν ακομα και σημερα νομιζετε οτι οσα γινονται ειναι φυσιολογικα τοτε το προβλημα το εχετε εσεις,και ειναι πολυ σοβαρο.


Αλλα αυτοι που σχεδιασαν οσα γινονται προχωρρουν ακαθεκτοι.

Δεν μας χρειαζονται.

Και οταν φτασουν τα πραγματα εκει που θελουν τοτε δεν θα μπορει κανεις να κανει κατι για να τα αντιστρεψει.


Ηδη δεν μπορει κανεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: