Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2022

Μετρό της Αθηνας

 Κυριε "Υπουργε"

Χθες χρειαστηκε μετα απο 3 χρονια να χρησιμοποιησω το μετρο της Αθηνας,πιστευα οτι θα ειχαν γινει καποιες ελαχιστες βελτιωσεις στην λειτουργια του και οτι τα δρομολογια θα ηταν συχνοτερα κυριως λογω της μεταδοσης του Κορωνοιου.
Ποσο λαθος εκανα,
4 και τεταρτο και στο μετρο στην σταση Πανεπιστημιο ο ενας ηταν πανω στον αλλον,αναγκαστικα ο κοσμος στοιβαζεται σαν τα ζωα για να μετακινηθει γιατι εσεις δεν εχετε απο την μερα που αναλαβατε  καλυτερεψει ουτε στο ελαχιστο τις δημοσιες συγκοινωνιες στην Αθηνα,ουτε στο ελαχιστο.
Εχω ταξιδεψει σε δεκαδες χωρες στην Ευρωπη στο παρελθον,σε καμια δεν εχω δει αυτο το χάλι,σε καμια,αλλα αυτες δεν εχουν υπουργο εσας,που ακουστηκε να υπαρχει 8 λεπτα αποσταση μεταξυ συρμων?
Σε ποια πολη στον κοσμο με πληθυσμο εκατομμυριων σε καθημερινη λειτουργια υπαρχει αυτη η αποσταση συρμων?
Στην Μπανανια,εκει που ζουμε εμεις.
Ωραιες οι φανφαρες και τα υποτιθεμενα εργα που κανετε,ο κοσμος θα σας στειλει στα σπιτια σας,μονο εκει μπορειτε να κρυφτειτε,αφηστε λοιπον τις γλυκες κουβεντες για τον ηγετη σας και ασχοληθειτε εστω και τους τελευταιους μηνες που θα μεινετε στην εξουσια με το μετρο και τις συγκοινωνιες της Αθηνας αφου δεν το κανατε τα τελευταια 3 χρονια.
Αλλου θα σας ειχαν στειλει σπιτι σας πολυ νωριτερα,αλλα σε μπανανια ζουμε,τι περιμενω,?
Για την πληροφορηση σας επεστρεψα σπιτι μου με τα ποδια αν και με προβλημα πτωσης μεταταρσιου για να μην γινω ακομα ενας που κολλησε κορωνοιο εξ αιτιας της πληρους αδιαφοριας σας για την κατασταση στα ΜΜΜ της πρωτευουσας.
Πηγαινετε σπιτι σας,θα κανετε ενα καλο στην χωρα.
Ελπιζω να κοιμαστε ησυχος ξεροντας οτι δεν εχετε κανει τιποτα απολυτως ...

Σταλθηκε στον χειροτερο υπουργο μεταφορων εβερ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: