Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2022

Παραλογες αποφασεις

 


Πολλα παραλογα γινονται τον τελευταιο καιρο στην Ευρωπαικη ενωση και αναρρωτιεμαι που θα σταματησουν,μαλλον δεν θα σταματησουν και θα αναλυσω την σκεψη μου για αυτο το θεμα παρα κατω.


Οι νανοι που κυβερνουν τις χωρες της Ευρωπης,μαζι με τον δικο μας νανο ειναι ταγμενοι ολοι σε ενα σχεδιο,το σχεδιο αυτο δεν τους πετυχε με τον κορωνοιο.


Το σχεδιο αυτο λεγεται ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ,μπορει να καθυστερει λιγο η επιβολη του αλλα το σχεδιο συνεχιζεται.

Ο κορωνοιος τους χαλασε τα σχεδια,ειχαν προγραμματισει ατελειωτα μετρα και λοκνταουν,ειχαν σχεδιασει επαναλαμβανομενους εμβολιασμους χωρις λογο για να εξοντωσουν οσους μπορουσαν,ολα αυτα τους τα χαλασε η μεταλλαξη Ομικρον,προσευχονται στον Σατανα για μια πιο δραστικη μεταλλαξη αλλα μεχρι στιγμης οι προσευχες τους δεν εχουν απαντηθει.


Κι ετσι αρχισε το σχεδιο κλιματικη αλλαγη,με αυτο το σχεδιο θα εφερναν περιπου τα ιδια μετρα που ειχαν για τον κορωνοιο αλλα χωρις εμβολια,διοτι δεν αλλαζει το κλιμα με εμβολιο,και θα τους επαιρνε χαμπαρι ο κοσμος και θα τους κρεμουσε απο τα δεντρα.

Μαζι με αυτο ηρθε και κατι ακομα.

Η επεμβαση της Ρωσιας στην Ουκρανια.

Δεν ξερω αν ειναι μερος του σχεδιου και αυτο,αλλα οι αποφασεις που παιρνονται απο την ημερα της εισβολης κατι τετοιο δειχνουν.


Και ηταν δικη τους ιδεα να ενταξουν την Ουκρανια στο Νατο παρα τις προειδοποιησεις της Ρωσιας απο δεκαετιες τωρα οτι τυχον ενταξη αυτης της χωρας στο Νατο θα εφερνε αντιδραση...δεν ηξεραν τι θα γινοταν?

Η Ρωσια λοιπον αντεδρασε,λογικα αλλα παρανομα,ειδε τι θα συνεβαινε με την ενταξη της Ουκρανιας και τον κινδυνο που θα εφερνε για την χωρα.

Οι Αμερικανοι το εχουν κανει δεκαδες φορες,εκανε κανεις εμπαργκο εναντιον τους?

Οι Νανοι λοιπον αποφασισαν εμπαργκο και απαγορευσεις κατα της Ρωσιας για να την κανουν να υποχωρησει απο τα σχεδια της να καταλαβει σχεδον ολη την Ουκρανια,ηθελαν οπως λενε να συμπαρασταθουν στον Ουκρανικο λαο.


Γιατι να σταματησουν την Ρωσια μαλλον απιθανο το βρισκω.

Φυσικα οι Νανοι δεν εχουν κανει ποτε κατι παρομοιο εναντιον της Αμερικης που εχει εισβαλλει σε καθε χωρα του πλανητη.....σχεδον.


Θα συμπαρασταθουν λοιπον στον λαο της Ουκρανιας....ΠΩΣ?

Καταστρεφοντας τους δικους τους λαους,καταδικαζοντας τους στο κρυο,την πεινα,την ακριβεια και φερνοντας το ΧΑΟΣ στις χωρες τους.


Για ολα τα μετρα που θα παιρνουν θα φταιει ο Πουτιν,πολυ βολικο ε?

Πριν εφταιγε ο Κορωνοιος,μονο αυτοι δεν φταινε.

Αλλα οδηγησαν πολυ προσεκτικα την κατασταση ως εδω μονοι τους.

Αυτοι ειναι οι ενοχοι.


 Και τωρα πλαφον σε πετρελαιο και φυσικο αεριο ανω η Ρωσια εχει προειδοποιησει για διακοπη προμηθειων αν συμβει αυτο.


Σας φαινεται λογικο ολο αυτο ε?

!!!!!

Τι λεει το σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης?

Οτι θα δημιουργηθει χαος στις οικονομιες των χωρων του πλανητη,θα επελθει πεινα και δυστυχια ωστε να ερθει μετα την καταρρευση η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Εχοντας αυτες τις πληροφοριες λοιπον και συνδιαζοντας τις με τις προτροπες να τρωμε κατσαριδες και τεχνητα τροφιμα,βλεποντας οτι οι Νανοι της Ευρωπης νομιζουν οτι θα σταματησουν τον Πουτιν ενω στην πραγματικοτητα φερνουν το χαος και την πεινα στις δικες τους χωρες.....


Ξερουν οτι με οσα κανουν οδηγουν σε χαος κι ομως συνεχιζουν.

Αντι να παροτρυνουν τις δυο χωρες να συνομιλησουν,να βρεθει μια λυση,να αποσυρθει το αιτημα της Ουκρανιας για ενταξη στο Νατο,να δοθουν εγγυησεις στην Ρωσια για να σταματησει αυτη η αιματοχυσια .....προτιμουν να εξοπλιζουν τον χασισοποτη Προεδρο Ζελενσκι με καθε ειδους οπλο ωστε να συνεχιστει επ απειρον αυτο το εγκλημα.  

Και με αυτο τον τροπο να φερουν πιο γρηγορα αποτελεσμα στο σχεδιο τους.

Την Μεγαλη επανεκκινηση.

Τι πιστευετε εσεις οτι θα συμβει τον χειμωνα που ερχεται?


Λιγο υπομονη και θα μαθετε.

1 σχόλιο:

stratus είπε...

είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας;