Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

Που βαδίζουμε;Που μας οδηγούν;

 Ενα κείμενο που διάβασα στο Χ

Γραμμένο απο την Caitlin Johnstone

 @caitoz

Kαι εκφράζει απόλυτα την σκέψη μου,ισως και την δική σου,διάβασε το.


Η Δύση είναι μια δυστοπική ερημιά ηθικού εκφυλισμού. 

Συνήθως, όταν ακούς έναν λευκό άνθρωπο να μιλάει για ηθική φθορά, είναι κάτι που καταγγέλλει τα δικαιώματα LGBTQ ή τα δικαιώματα αναπαραγωγής των γυναικών ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν εννοώ αυτό. Εδώ μιλάω για αληθινά πράγματα. Η πραγματική ηθική παρακμή της κοινωνίας μας απεικονίζεται στον τρόπο με τον οποίο όλοι οι κύριοι πολιτικοί υποψήφιοι μπορούν να υποστηρίξουν ανοιχτά εγκλήματα πολέμου που επί του παρόντος διαπράττονται σε ανθρώπους στον παγκόσμιο νότο χωρίς να απομακρυνθούν αμέσως από την εξουσία. 

Ο τρόπος με τον οποίο οι τερατώδεις εγκληματίες πολέμου προηγούμενων κυβερνήσεων μπορούν να υποστηρίξουν έναν φιλελεύθερο υποψήφιο χωρίς να κάνουν τους αυτοαποκαλούμενους προοδευτικούς να αποκρούσουν τον υποψήφιο αυτόν με φρίκη. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να έχετε τους δύο βιώσιμους υποψηφίους για την πιο ισχυρή εκλεγμένη θέση στον κόσμο υπόσχονται και οι δύο να συνεχίσουν μια ενεργή γενοκτονία χωρίς να πυροδοτήσουν αμέσως επανάσταση. 

 Ο ηθικός εκφυλισμός αυτού του πολιτισμού μοιάζει με ζωντανές ζωές σχετικής άνεσης που χτίζονται στις πλάτες των εργαζομένων στον παγκόσμιο νότο των οποίων η εργασία και οι πόροι εξορύσσονται από τα έθνη τους με βαθύτατα εκμεταλλευτικούς ρυθμούς, ενώ βρέχει στρατιωτικά εκρηκτικά σε φτωχούς πληθυσμούς που τολμούν να παρακούσουν τις επιταγές της κυβέρνησής μας, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, δεκαετία με τη δεκαετία, και να ενεργούμε έτσι είναι όλα ωραία και φυσιολογικά. 

 Το να γεννιέσαι στον δυτικό πολιτισμό είναι σαν να ξυπνάς στη μέση ενός τεράστιου όχλου λιντσαρίσματος. Κάτι τρομερό συμβαίνει, και όλοι το πάνε μαζί και σου λένε ότι είναι εντάξει και είναι φυσιολογικό, και ακόμα κι αν είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος μέσα σε όλο το χάος και τη σύγχυση, βρίσκεσαι αδύναμος να σταματήσεις γιατί το όλο θέμα έχει ήδη τόση δυναμική και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που τυφλά παγιδεύονται στη φρενίτιδα της αιματηρής λαγνείας για να κάνετε τους πάντες να αλλάξουν πορεία. 

Ακόμη και το να συνεχίζεις να ζεις ανάμεσά τους σε κάνει συνένοχο στις ενέργειές τους με πολλούς τρόπους, αλλά δεν έχεις πουθενά αλλού να πάς εκτός από αυτήν την πόλη λιντσόφωτος στην οποία γεννήθηκες. Έτσι απλά κινείστε στο περιθώριο του όχλου και μοιράζεστε τις αντιρρήσεις σας με τα λίγα άτομα που θα σας ακούσουν. 

 Ο πολιτισμός μας είναι σκληρός και άγριος, αλλά απομακρυνόμαστε από τη σκληρότητα και την αγριότητά του και γελάμε με τις κωμικές κωμωδίες μας και κάνουμε να πιστεύουμε ότι τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν πολιτικά στην κοινωνία μας είναι τα βασικά ζητήματα πολέμου που οι ειδικοί και οι πολιτικοί προτιμούν να μας κρατούν μιλώντας για. Ζούμε τη ζωή μας ναρκωμένοι από την ψυχαγωγία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τρόφιμα και τα φαρμακευτικά προϊόντα, ενώ η γενοκτονία, η πυρηνική σύγκρουση και η οικοκτονία εκτυλίσσονται παντού γύρω μας, θεωρώντας τους εαυτούς μας καλούς και ενάρετους αν είμαστε ευγενικοί με τα κατοικίδια μας και έχουμε τις σωστές απόψεις για τη φυλετική δικαιοσύνη και τα εμβόλια. 

 Εάν εμείς ως κοινωνία ήμασταν πραγματικά καλοί, τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε. Η ηθική διαύγεια θα τα έβρισκε απαράδεκτα όλα αυτά, και θα τα απέρριπτε και θα τα απέρριπτε με κάθε μέσο. Αυτός είναι ο λόγος που οι ισχυροί ρίχνουν τόση πολλή ενέργεια για να μας κρατήσουν όλους ναρκωμένους και μπερδεμένους. Πολλή δύναμη και πλούτος οδηγεί στην έλλειψη ηθικής διαύγειας. 

Υπάρχει πολύς πλούτος που μπορεί να αποκτηθεί με την εκμετάλλευση της εργασίας και την εξόρυξη πόρων σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει πολλή δύναμη που πρέπει να εξασφαλιστεί με τη δολοφονία, την πείνα και την τρομοκρατία κάθε πληθυσμού που αρνείται να υποκύψει στα συμφέροντα της δυτικής αυτοκρατορίας. Αυτός είναι ο λόγος που η δυτική αυτοκρατορία έχει την πιο εξελιγμένη μηχανή προπαγάνδας που έχει επινοηθεί ποτέ: επειδή τόσος πλούτος και δύναμη εξαρτάται από τη διασφάλιση της παραμονής της Δύσης σε κατάσταση ηθικού εκφυλισμού και ότι οι δυτικοί δεν θεωρούν τους πολίτες του παγκόσμιου νότου ως πλήρως ανθρώπινους. 

Προσωπικά απορρίπτω τη θρησκεία, όχι επειδή είμαι ένας περιπλανώμενος που φοράει φεδόρα και κοροϊδεύει τους ανθρώπους επειδή πιστεύουν στον Θεό, αλλά επειδή απορρίπτω όλες τις πτυχές της βαθιά άρρωστης κουλτούρας στην οποία γεννήθηκα. Επειδή δεν έχω απήχηση με τη θρησκεία, συχνά νιώθω ότι απομακρύνομαι από τη θρησκευτική ορολογία που χαρακτηρίζει τις ενέργειες της δυτικής αυτοκρατορίας ως «δαιμονικές» ή αποκαλώντας τις ΗΠΑ «ο μεγάλος Σατανάς» — αλλά την ίδια στιγμή το καταλαβαίνω απόλυτα.

 Όταν βλέπω το εσωτερικό του κρανίου ενός παιδιού για εκατοστή φορά δίπλα σε βίντεο με στρατιώτες των IDF ντυμένοι κοροϊδευτικά με ρούχα νεκρών ή εκτοπισμένων Παλαιστινίων και να παίζουν με τα παιχνίδια νεκρών ή εκτοπισμένων παιδιών, ενώ οι ποντίφικες της δυτικής εξέδρας προσποιούνται ότι πιστεύουν στον στρατό ο οπλισμός δεν έκανε τίποτα κακό, παλεύω να βρω επίθετα αρκετά δυνατά για να περιγράψω αυτό που κοιτάζω. Ίσως το "δαιμονικό" να είναι όσο πιο κοντά μπορείτε, ακόμα κι αν δεν πιστεύετε σε πραγματικούς βιβλικούς δαίμονες. Γι' αυτό μιλάω όταν λέω ότι η δύση είναι έρημος ηθικός εκφυλισμός. 

Ο τύπος του πολιτισμού που θα επέτρεπε στην κυβέρνησή του να κάνει τέτοια πράγματα έχει αναγκαστικά μια συλλογική συνείδηση ​​που έχει τόσο παραμορφωθεί και διαστρεβλωθεί από την προπαγάνδα και το προσωπικό συμφέρον που είναι το ίδιο με το να μην έχεις καθόλου συνείδηση. 

Εάν δεν μπορείτε να θεωρήσετε τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού αυτού του πλανήτη ως πλήρως ανθρώπινο και ίσο με τον εαυτό σας, τότε ηθικά μιλώντας δεν είστε καλύτεροι από τους δράστες της δουλείας και της γενοκτονίας που έχουμε μάθει να κρίνουμε αρνητικά στο μάθημα της ιστορίας. Και αυτός είναι ο κανόνας εδώ. Είναι αυτό στο οποίο γεννηθήκαμε. 

Είναι αυτό που ξοδεύουμε όλη μας τη ζωή εκπαιδευόμενοι να το αποδεχόμαστε ως φυσιολογικό.

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

Ξεφτιλισμένοι

 

Προκαλεί ο Τ.Θεοδωρικάκος: «Δεν υπάρχει μία ακρίβεια γιατί το κόστος ζωής έχει πολλές διαστάσεις»

«Ο πληθωρισμός στα τρόφιμα θα ήταν μηδενικός αν δεν υπήρχε το λάδι»

Αγαπητέ Κύριε......

Διαβάζω τις δηλώσεις σας τελευταία και σκέπτομαι αν ζείτε στην Ελλάδα και ζώ και εγώ εδώ ή αν ένας απο τους δυό μας ζεί στην Ελβετία ή σε άλλη χώρα,οποιαδήποτε,οι τελευταίοι είμαστε σε όλα.

Λέτε λοιπόν:

΄Οτι δεν θα είχαμε ακρίβεια αν δεν υπήρχε το λάδι και αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα.

Εσείς δεν ζείτε εδώ τελικά,εγώ ζώ εδώ και δεν πιστεύω οτι κάποιος που ζεί εδώ λέει αυτό που λέτε εσείς.

Ξέρετε αγαπητέ καλοπληρωμένε πόσο αγόραζα το κοτόπουλο το κιλό πρίν 2 χρόνια;

1.99 το κιλό,τώρα κάνει 2,99 και πάνω.

Ξέρετε πόσο έκαναν τα τυριά;

Τώρα έχουν πάει 30% επάνω.

Σας μιλώ για τιμές προσφορών,δεν αντέχαμε τις κανονικές και τότε. 

Ξέρετε οτι το κιλό το μοσχάρι,εληά η σπάλα έκανε 6.99 το κιλό και είναι στα 9-12 τώρα;

Τι να σας απαριθμήσω;

Τα λαχανικά,τα φρούτα,τα χαρτικά,την βενζίνη,το πετρέλαιο;

Με τους μισθούς της πείνας και τα επιδόματα πενταροδεκάρες;

Και βγαίνετε εσείς με τον μισθό των 7 χιλιάδων να μας κοροιδεύετε;

Ξέρετε πως ζω εγώ με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που το κάνατε 216 ευρώ τον μήνα,όσο κοστίζει ενα δείπνο σας δηλαδή;

 

ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Γιαυτό την εορτάζετε μόνοι σας,μεταξύ σας. 

Γιατί δουλεύετε τον λαό και ζείτε εσείς πλουσιοπάροχα.

Και βγαίνετε και με θράσος και λέτε αυτές τις Μ.... να μην πώ την λέξη.

Αντί να κρυφτείτε απο ντροπή μας κοροιδεύετε κιόλας.


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΣ.


minister.sec@mnec.gr


 

 

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

Τα παραμύθια της Κουλιμάς


 Διαβάστε πρώτα αυτό που ανέβασε ο Σουπερμάριο @Marios_D1στο X.


 


Πήγαμε σήμερα ΕΛΓΑ να ρωτήσουμε τι γίνεται με την εξόφληση των αποζημιώσεων για τα πνιγμένα ζώα από τις πλημμύρες Daniel και μάθαμε πως 80 πρόβατα από τα 200+ που είχαμε δηλωμένα δεν τα καλύπτει η ασφάλιση επειδή ήταν πάνω από 6 χρονών. Από ότι μας είπαν υπάρχει νόμος που λέει ότι αν χάσεις από κάποια φυσική καταστροφή πρόβατα τα οποία ήταν 6+ χρονών δεν παίρνεις λεφτά για αυτά. Αυτά τα 80 πρόβατα και ζωοτροφές τρώγανε, και γάλα έδιναν και γεννούσαν κανονικά. Αλλά ο γελοίος αυτός νόμος θεωρεί ότι δεν αποζημιώνονται επειδή είναι ας πούμε γερασμένα ενώ ένα πρόβατο μπορεί να φτάσει και 10-11 χρονών. Πρώτα μάθαμε για τον νόμο που θα δίνανε αποζημίωση με τιμές που ίσχυαν πριν 13-14 χρόνια δηλαδή 85€ το κεφάλι και τώρα μαθαίνουμε ότι δεν θα πάρουμε καθόλου λεφτά για τα ζώα που ήταν 6+ χρονών. Κάνουν τα πάντα για να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται σε αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους.. Σκεφτείτε πόσοι άλλοι χιλιάδες κτηνοτρόφοι είχαν πρόβατα 6+ χρονων στο κοπάδι τους και δεν θα πάρουν λεφτά για αυτά. Ενώ και τα τάιζαν και παραγωγικά ήταν. Κανένα κίνητρο και καμιά ουσιαστική βοήθεια για να ξανά ασχοληθεί κάποιος που έχασε τα ζώα του με αυτό το επάγγελμα. Μεγάλη ξενέρα για τους δικούς μου που περίμεναν την εξόφληση των αποζημιώσεων για να αγοράσουν και άλλα πρόβατα για να αυξήσουν το κοπάδι.

 

AYTEΣ EINAI  ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Φυσικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα,είναι γνωστό οτι ακολουθούμε τις εντολές των ελιτιστών,ο Κούλης αυτό κάνει,και οι εντολές μιλούν για καταστροφή της κτηνοτροφίας και της γεωργίας για να σωθεί ο πλανήτης απο την υποτιθέμενη "κλιματική κρίση".

Τι θα τρώμε θα ρωτήσετε,αυτά που σχεδιάζουν να τρώμε,εντομα,σκουλίκια,συνθετικα καρκινογόνα κρέατα και οτιδήποτε τεχνητο....

 

Μα ετσι θα πεθάνουμε.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Πολλοί θα πείτε...μα τι γράφει ο ψεκασμένος αρχιμαλάκας;

Μην βιάζεστε να κρίνετε,έτσι κρίνατε και οταν γράφαμε οτι το σκεύασμα που σας λένε να κάνετε δεν είναι εμβόλιο,οτι θα έχετε προβληματα,κι εσείς μας βρίζατε και γελούσατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ απαιτεί έναν μετασχηματισμό των παγκόσμιων συστημάτων τροφίμων - μακριά από την κρεατοφαγία και την παραδοσιακή γεωργία - υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της «κλιματικής αλλαγής»: "Τα συστήματα διατροφής μας βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη. Τα συστήματα τροφίμων συμβάλλουν σε πάνω από το 30% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο της παγκόσμιας επιβάρυνσης ασθενειών." «Ο μετασχηματισμός των συστημάτων τροφίμων είναι επομένως απαραίτητος, με στροφή προς πιο υγιεινές, διαφοροποιημένες και πιο φυτικές δίαιτες».

 

Φυτικές και υγιεινές δίαιτες,εγω ο ψεκασμένος τα λέω;

Ξυπνήστε είναι ηδη πολύ αργά,η κυβέρνηση αυτή ειναι εχθρός σας,και η αντιπολίτευση το ίδιο.

Δεν μένει πολύ χρόνος 


Τα ζώα το νοιώθουν οταν τα πηγαίνουν στο σφαγείο,εσείς οχι;

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2024

Να μην ξεχνάμε το έγκλημα

 


Είναι δεδομένο πλέον οτι οσοι κάτω απο πίεση,τρομοκρατία,εκβιασμούς,ποινές,έτρεξαν σαν προβατα και εκαναν το σκεύασμα που θα τους έδινε την ανοσία της αγγέλης ....εκαναν λάθος...


Εδώ φυσικά ακόμα το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό οι κυβερνώντες αυτό το τρομερό έγκλημα,δυστυχώς για αυτούς όμως υπάρχουν πλέον χιλιάδες μαρτυρίες απο εκατοντάδες χώρες για τα αποτελέσματα που είχε αυτο το σχέδιο των ελιτιστών να προσπαθήσουν να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη με αυτόν τον τρόπο.

Πολλές κυβερνήσεις παραδέχονται αυτό το λάθος,πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ στρέφονται εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών ζητώντας εξηγήσεις για αυτό το έγκλημα,φυσικά την στιγμή που ακόμα κυβερνούν οι ίδιοι που εγκλημάτισαν εναντίον των λαων τους αυτό γίνεται αργά,αλλα δεν θα σταματήσει ούτε θα κυβερνούν για πάντα αυτοί.

Εδω τι είχαμε;

Μια συμμορία που υπο τις εντολές του αρχηγού της και με τον έλεγχο των μίντια και της πληροφόρησης έκανε copy paste οσα έκαναν και οι υπόλοιπες εγκληματικές συμμορίες στην Ε.Ε,τις ΗΠΑ και Καναδά-Αυστραλια κυρίως.

Φόβισαν,τρομοκράτησαν,εκβίασαν,περιόρισαν.απαγόρευσαν,εβαλαν ποινές και πρόστιμα για να καταφέρουν τους πολίτες να κάνουν αυτό που είχε σχεδιαστεί χρόνια πριν, απλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμη για να το εφαρμόσουν.

Ξεχάσατε τα περίπτερα που έκλειναν στις 12 το βραδυ για να μην μεταδοθεί ο ιός,τα παγκάκια που απαγόρευαν να καθήσει κάποιος μην κολλήσει,τον καφέ που απαγορευόταν να τον πιεις ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους αν δεν είχες εμβολιαστεί,το Πάσχα και την Ανάσταση στις 9μμ,την απαγόρευση της βόλτας στην εξοχή,την μάσκα παντού ακόμα και στην ερημιά,τα χιλιάδες ΜΗ,τα απαγορεύεται,τα μετρα που άλλαζαν κατά την όρεξη τους,τους "ειδικούς" που μετέφεραν οτι τους είχαν πει να μεταφέρουν,τα μίντια κάθε είδους που σαν όρνια έπεφταν να κατασπαράξουν κάθε αντίθετη άποψη;

Ηταν τόσο ψυχοπαθείς...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ,,,ολοι αυτοί που έφτασαν στο σημείο να επιβάλλουν 100 ευρώ τον μήνα πρόστιμο σε οσους ανω των 60 ετων δεν έκαναν το σκεύασμα,"να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι"τοση αναλγησία,τόσο παλιάνθρωποι,τόσο ανήθικοι,τόσο απάνθρωποι.

Δεν τους ένοιαζε αν ο συνταξιούχος εχει να φάει και πεθάνει.,τους ένοιαζε να εμβολιαστεί.....μην πεθάνει

Μόλις έπεφτε στην αντίληψη τους οτι κάτι μπορούσε να μαθευτεί απο την πραγματικότητα έτρεχαν και έκλειναν σαιτ,απαγόρευαν μετάδοση νεώτερων γεγονότων,κάγχαζαν,μειδίαζαν,ειρωνευόντουσαν,απειλούσαν.


Δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν χιλιάδες συνανθρωποι μας εγκαταλελειμμένοι μεσα στις ΜΕΘ του θανάτου,με τι πρωτόκολλα τους ξαπόστειλαν,μόνους,χωρίς τους δικούς τους,με φέρετρα καλυμμένα με διαφανή πλαστικό να μην κολλήσουν οι υπόλοιποι απο εναν νεκρό που δεν ανάπνεε.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ....

Και βριστήκαμε,τσακωθήκαμε,μισήσαμε ο ενας τον διπλανό του και ο διπλανός τον παρα δίπλα.και τον κοιτούσαμε με φόβο,με υποψία, και βρήκαμε διέξοδο στα κοινωνικά δίκτια να βριζόμαστε εγώ με εσένα κι εσυ με όσους είχαν άλλη άποψη,δεν ακούγαμε καν...


Και τώρα;

Τίποτα δεν τελείωσε

Στην πρώτη ευκαιρία θα ξανασυμβεί.

Την ευκαιρία ψάχνουν.

Τον τρόπο,την μέθοδο,την δικαιολογία.

Γιατί οι εντολές είναι σαφείς.


Τώρα που πολλοί ξέρουν δεν υπάρχει δικαιολογία.

Ανεχόμαστε δολοφόνους

Ολους αυτούς που πήραν τις αποφάσεις,αυτούς που τις μετάδωσαν,αυτούς που τις επιτηρούσαν,αυτούς που τις επικύρωσαν.

Είναι ένοχοι όλοι.

Και επειδή ξέρουν οτι αν σπάσει μια κλωστή θα αποκαλυφθούν....

Θα κάνουν τα πάντα για να μην τιμωρηθούν.

 

Ακόμα και να μας εξοντώσουν.


 


Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2024

Υποσ-χέσεις

 


Πήγε στην Θεσσαλία ο ηγέτης να ανακοινώσει αυτοπροσώπως πόσα δισεκατομμύρια θα χαλαλίσει απο την τσέπη του για να αποκαταστήσει την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι και η γή και τα ζώα εκει.


3 είπε θα τους δώσει.

ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Απο τα 3 το μακρύτερο.

Γιατί πλέον τον ξέρουμε τον Κούλη,δεν δίνει ούτε τον ιδρώτα του,ούτε του Αγγέλου του νερό.

Μα υποσχέθηκε θα μου πείτε.

Και εγω σας υπόσχομαι οτι θα σας δώσω 100 δις.

Αν τα δείτε ελάτε να πανηγυρίσουμε.

 

Φυσικά τους αγρότες η τους πληγέντες δεν τους είδε,σιγά μην ασχοληθεί με παρακατιανούς ο Κούλης,αυτός συναντάει μόνο τους συμμορίτες του και την διεφθαρμένη εως το κόκκαλο διοίκηση περιφερειών και νομών οπου και να πάει. 

Εξω απο τους χώρους που βρισκόταν συγκεντρώθηκαν αγρότες και κάτοικοι λέγοντας οτι απο πέρυσι δεν εχουν δει ούτε ενα ευρώ βοήθεια,τους υποσχέθηκε στο μέλλον θα δουν,μετά θάνατον.

Γνωστή η τακτική του,υποσχέσεις για το πόπολο που βλέπει τηλεόραση και μετά την Καινούργιου θα βγεί ο πετσωμένος δημοσιογράφος με πρώτη είδηση.....

3 δις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλία.

Εν τω μεταξύ αυτή που βλέπει Καινούργιου εχει και IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ και ασχολείται εκείνη την ωρα με τον γάμο της Βαλαβάνη και το πίσω-γλέντι στην Κρήτη,σιγά μην ασχοληθεί με τα δις που θα δώσει ο Κούλης στην Θεσσαλία η οποία εχει γεμίσει αιολικά πάρκα και φωτοβολταικά και σε λίγο θα τρώμε κατσαρίδες και έντομα,το σχέδιο που υπηρετεί ο Κούλης δηλαδη.


Σας ζάλισα λίγο με διάφορα θέματα.

Αυτό που θα συμβεί ειναι οτι:

 Οταν όλες οι υποσχέσεις μπούν σε νομοσχέδια θα εξαφανιστούν τα 3 δις και θα μεινει το ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ,θα εχει τόσες διατυπώσεις,τοσα προαπαιτούμενα,τοσα δικαιολογητικά που κανείς δεν θα μπορεί να βγάλει άκρη.

Οι μεγαλοεταιρείες θα φάνε οτι φάνε,οι φίλοι του δηλαδή. 

Και στην επόμενη πλημμύρα θα φανεί οτι κι αυτοί δεν εκαναν κανένα εργο,αλλα τα 3 δις θα εχουν φαγωθεί.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ 16 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Αυτό που θα μείνει είναι οτι ο Κούλης υποσχέθηκε 3 δις.

Επικοινωνιακά επιτυχημένο;οχι,σαν τα 30 λεωφωρεία που μας μόστραρε πριν 10 μέρες,λες και τα αγόρασε απο την τσέπη του έκανε,έσχατο σημάδι αποτυχίας να τρέχει πρωθυπουργός χώρας να διαφημίζει 30 νέα λεωφωρεία,σε μπανανίες μόνο,αλλα μπανανία είμαστε.


Σε αναμονή να ακούσουμε τώρα πόσες πενταροδεκάρες που εχει ήδη κλέψει με φορους και εισφορές απο τις τσέπες σας θα ΄μοιράσει στην ομιλία του στην ΔΕΘ.

Πάρτε πόπ-κόρν και πατατάκια,θα γελάσουμε και παλι.

ΠΟΛΥ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2024

Το κόλπο

 


Και ενώ ακριβαίνουν συνέχεια τα πάντα,επόμενο προιόν να ακριβύνει ο καφές,και ενω μας λέει οτι η ακρίβεια είναι ΜΥΘΟΣ....σκεφτείτε αυτό.

Διαφημίζουν τα Πετσωμένα σάιτ τα καταπληκτικά μέτρα που θα ανακοινώσει ο Κούλης στην ΔΕΘ,ας γελάσω,πενταροδεκάρες θα μοιράσει πάλι Αμαλίες και τσολιαδάκια,αντε και κανέναν καθρέφτη στους ιθαγενείς.


Και αυτά που θα μοιράσει απο τις δικές σας τσέπες θα βγούν,οχι απο την δική του.

Οπως προχθές που κορδωνόταν για 30 νέα λεωφωρεία λες και τα πλήρωσε απο την τσέπη του,απο την δική μας πληρώθηκαν,προς τι οι πανηγυρισμοί;

Θα δώσει λέει στους ευάλωτους βοήθημα τις γιορτές,απο την τσέπη του;

ΟΧΙ

Απο την δική σας.

Εβαλε ειδική εισφορά στους πετρελαιάδες για να μαζέψει χρήματα να δώσει τις πενταροδεκάρες,οι πετρελαιάδες μετακύλισαν την εισφορα στο κόστος του προιόντος τους.

Ποιος θα πληρώσει τις πενταροδεκάρες τελικά αν οχι οσοι αγοράζουν το προιόν των πετρελαιάδων;

ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.


Θα κάνει και άλλες μειώσεις της πλάκας,για το θεαθήναι,τι γαλαντόμος,μα που τα βρίσκει τα χρήματα;

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

 

Με την ακρίβεια να καλπάζει σαν ΜΥΘΟΣ αυτός μαζεύει χιλιάδες ευρω,εκατομμύρια ευρώ απο την αύξηση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ,απο αυτά θα μοιράσει το ενα δέκατο,τα υπόλοιπα οχι.

Βάζει"ταχα"πρόστιμα στις επιχειρήσεις που κερδοσκοπούν,είδατε εσείς να εχουν μειώσει καμία τιμή τους;

Κέρδος για αυτόν και για τις επιχειρήσεις το κόλπο αυτό,ρίχνουν στάχτη στα μάτια σας οι τάχα ποινές.

 

Ολα πάνε κατά διαόλου,το χρέος στο υψηλότερο επίπεδο του,η ακρίβεια επίσης,επενδύσεις απο πουθενά,αλλα ποιός θα σας το πει,τα Πετσωμένα;

Η χώρα εχει καεί απο άκρη σε ακρη,εχουν καταστραφεί χιλιάδεις ανθρωποι,η γή παραδίδεται σε φωτοβολταικά και ανεμογεννητριες,,,,

Θα τρώμε έντομα.

Στα εθνικά θέματα ετοιμάζεται η έσχατη προδοσία,η χώρα ξέφραγο αμπέλι,μπαίνει όποιος θέλει με συνοδεία του λιμενικού,απο που να πιάσω και που να αφήσω.....

Οταν ολα μαζί γίνουν ενα μαζί με την προσπάθεια του να μας εντάξει σύντομα στο σχέδιο της ΝΤΠ ΘΑ ΚΛΆΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΔΆΚΡΥ,αλλα θα είναι πολύ αργά.


Συνεχίστε τα μπάνια σας