Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

Τα παραμύθια της Κουλιμάς


 Διαβάστε πρώτα αυτό που ανέβασε ο Σουπερμάριο @Marios_D1στο X.


 


Πήγαμε σήμερα ΕΛΓΑ να ρωτήσουμε τι γίνεται με την εξόφληση των αποζημιώσεων για τα πνιγμένα ζώα από τις πλημμύρες Daniel και μάθαμε πως 80 πρόβατα από τα 200+ που είχαμε δηλωμένα δεν τα καλύπτει η ασφάλιση επειδή ήταν πάνω από 6 χρονών. Από ότι μας είπαν υπάρχει νόμος που λέει ότι αν χάσεις από κάποια φυσική καταστροφή πρόβατα τα οποία ήταν 6+ χρονών δεν παίρνεις λεφτά για αυτά. Αυτά τα 80 πρόβατα και ζωοτροφές τρώγανε, και γάλα έδιναν και γεννούσαν κανονικά. Αλλά ο γελοίος αυτός νόμος θεωρεί ότι δεν αποζημιώνονται επειδή είναι ας πούμε γερασμένα ενώ ένα πρόβατο μπορεί να φτάσει και 10-11 χρονών. Πρώτα μάθαμε για τον νόμο που θα δίνανε αποζημίωση με τιμές που ίσχυαν πριν 13-14 χρόνια δηλαδή 85€ το κεφάλι και τώρα μαθαίνουμε ότι δεν θα πάρουμε καθόλου λεφτά για τα ζώα που ήταν 6+ χρονών. Κάνουν τα πάντα για να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται σε αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους.. Σκεφτείτε πόσοι άλλοι χιλιάδες κτηνοτρόφοι είχαν πρόβατα 6+ χρονων στο κοπάδι τους και δεν θα πάρουν λεφτά για αυτά. Ενώ και τα τάιζαν και παραγωγικά ήταν. Κανένα κίνητρο και καμιά ουσιαστική βοήθεια για να ξανά ασχοληθεί κάποιος που έχασε τα ζώα του με αυτό το επάγγελμα. Μεγάλη ξενέρα για τους δικούς μου που περίμεναν την εξόφληση των αποζημιώσεων για να αγοράσουν και άλλα πρόβατα για να αυξήσουν το κοπάδι.

 

AYTEΣ EINAI  ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Φυσικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα,είναι γνωστό οτι ακολουθούμε τις εντολές των ελιτιστών,ο Κούλης αυτό κάνει,και οι εντολές μιλούν για καταστροφή της κτηνοτροφίας και της γεωργίας για να σωθεί ο πλανήτης απο την υποτιθέμενη "κλιματική κρίση".

Τι θα τρώμε θα ρωτήσετε,αυτά που σχεδιάζουν να τρώμε,εντομα,σκουλίκια,συνθετικα καρκινογόνα κρέατα και οτιδήποτε τεχνητο....

 

Μα ετσι θα πεθάνουμε.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Πολλοί θα πείτε...μα τι γράφει ο ψεκασμένος αρχιμαλάκας;

Μην βιάζεστε να κρίνετε,έτσι κρίνατε και οταν γράφαμε οτι το σκεύασμα που σας λένε να κάνετε δεν είναι εμβόλιο,οτι θα έχετε προβληματα,κι εσείς μας βρίζατε και γελούσατε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ απαιτεί έναν μετασχηματισμό των παγκόσμιων συστημάτων τροφίμων - μακριά από την κρεατοφαγία και την παραδοσιακή γεωργία - υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης της «κλιματικής αλλαγής»: "Τα συστήματα διατροφής μας βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη. Τα συστήματα τροφίμων συμβάλλουν σε πάνω από το 30% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο της παγκόσμιας επιβάρυνσης ασθενειών." «Ο μετασχηματισμός των συστημάτων τροφίμων είναι επομένως απαραίτητος, με στροφή προς πιο υγιεινές, διαφοροποιημένες και πιο φυτικές δίαιτες».

 

Φυτικές και υγιεινές δίαιτες,εγω ο ψεκασμένος τα λέω;

Ξυπνήστε είναι ηδη πολύ αργά,η κυβέρνηση αυτή ειναι εχθρός σας,και η αντιπολίτευση το ίδιο.

Δεν μένει πολύ χρόνος 


Τα ζώα το νοιώθουν οταν τα πηγαίνουν στο σφαγείο,εσείς οχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: