Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2024

Υποσ-χέσεις

 


Πήγε στην Θεσσαλία ο ηγέτης να ανακοινώσει αυτοπροσώπως πόσα δισεκατομμύρια θα χαλαλίσει απο την τσέπη του για να αποκαταστήσει την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι και η γή και τα ζώα εκει.


3 είπε θα τους δώσει.

ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Απο τα 3 το μακρύτερο.

Γιατί πλέον τον ξέρουμε τον Κούλη,δεν δίνει ούτε τον ιδρώτα του,ούτε του Αγγέλου του νερό.

Μα υποσχέθηκε θα μου πείτε.

Και εγω σας υπόσχομαι οτι θα σας δώσω 100 δις.

Αν τα δείτε ελάτε να πανηγυρίσουμε.

 

Φυσικά τους αγρότες η τους πληγέντες δεν τους είδε,σιγά μην ασχοληθεί με παρακατιανούς ο Κούλης,αυτός συναντάει μόνο τους συμμορίτες του και την διεφθαρμένη εως το κόκκαλο διοίκηση περιφερειών και νομών οπου και να πάει. 

Εξω απο τους χώρους που βρισκόταν συγκεντρώθηκαν αγρότες και κάτοικοι λέγοντας οτι απο πέρυσι δεν εχουν δει ούτε ενα ευρώ βοήθεια,τους υποσχέθηκε στο μέλλον θα δουν,μετά θάνατον.

Γνωστή η τακτική του,υποσχέσεις για το πόπολο που βλέπει τηλεόραση και μετά την Καινούργιου θα βγεί ο πετσωμένος δημοσιογράφος με πρώτη είδηση.....

3 δις ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλία.

Εν τω μεταξύ αυτή που βλέπει Καινούργιου εχει και IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ και ασχολείται εκείνη την ωρα με τον γάμο της Βαλαβάνη και το πίσω-γλέντι στην Κρήτη,σιγά μην ασχοληθεί με τα δις που θα δώσει ο Κούλης στην Θεσσαλία η οποία εχει γεμίσει αιολικά πάρκα και φωτοβολταικά και σε λίγο θα τρώμε κατσαρίδες και έντομα,το σχέδιο που υπηρετεί ο Κούλης δηλαδη.


Σας ζάλισα λίγο με διάφορα θέματα.

Αυτό που θα συμβεί ειναι οτι:

 Οταν όλες οι υποσχέσεις μπούν σε νομοσχέδια θα εξαφανιστούν τα 3 δις και θα μεινει το ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ,θα εχει τόσες διατυπώσεις,τοσα προαπαιτούμενα,τοσα δικαιολογητικά που κανείς δεν θα μπορεί να βγάλει άκρη.

Οι μεγαλοεταιρείες θα φάνε οτι φάνε,οι φίλοι του δηλαδή. 

Και στην επόμενη πλημμύρα θα φανεί οτι κι αυτοί δεν εκαναν κανένα εργο,αλλα τα 3 δις θα εχουν φαγωθεί.

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ 16 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Αυτό που θα μείνει είναι οτι ο Κούλης υποσχέθηκε 3 δις.

Επικοινωνιακά επιτυχημένο;οχι,σαν τα 30 λεωφωρεία που μας μόστραρε πριν 10 μέρες,λες και τα αγόρασε απο την τσέπη του έκανε,έσχατο σημάδι αποτυχίας να τρέχει πρωθυπουργός χώρας να διαφημίζει 30 νέα λεωφωρεία,σε μπανανίες μόνο,αλλα μπανανία είμαστε.


Σε αναμονή να ακούσουμε τώρα πόσες πενταροδεκάρες που εχει ήδη κλέψει με φορους και εισφορές απο τις τσέπες σας θα ΄μοιράσει στην ομιλία του στην ΔΕΘ.

Πάρτε πόπ-κόρν και πατατάκια,θα γελάσουμε και παλι.

ΠΟΛΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: