Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2024

Το κόλπο

 


Και ενώ ακριβαίνουν συνέχεια τα πάντα,επόμενο προιόν να ακριβύνει ο καφές,και ενω μας λέει οτι η ακρίβεια είναι ΜΥΘΟΣ....σκεφτείτε αυτό.

Διαφημίζουν τα Πετσωμένα σάιτ τα καταπληκτικά μέτρα που θα ανακοινώσει ο Κούλης στην ΔΕΘ,ας γελάσω,πενταροδεκάρες θα μοιράσει πάλι Αμαλίες και τσολιαδάκια,αντε και κανέναν καθρέφτη στους ιθαγενείς.


Και αυτά που θα μοιράσει απο τις δικές σας τσέπες θα βγούν,οχι απο την δική του.

Οπως προχθές που κορδωνόταν για 30 νέα λεωφωρεία λες και τα πλήρωσε απο την τσέπη του,απο την δική μας πληρώθηκαν,προς τι οι πανηγυρισμοί;

Θα δώσει λέει στους ευάλωτους βοήθημα τις γιορτές,απο την τσέπη του;

ΟΧΙ

Απο την δική σας.

Εβαλε ειδική εισφορά στους πετρελαιάδες για να μαζέψει χρήματα να δώσει τις πενταροδεκάρες,οι πετρελαιάδες μετακύλισαν την εισφορα στο κόστος του προιόντος τους.

Ποιος θα πληρώσει τις πενταροδεκάρες τελικά αν οχι οσοι αγοράζουν το προιόν των πετρελαιάδων;

ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.


Θα κάνει και άλλες μειώσεις της πλάκας,για το θεαθήναι,τι γαλαντόμος,μα που τα βρίσκει τα χρήματα;

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

 

Με την ακρίβεια να καλπάζει σαν ΜΥΘΟΣ αυτός μαζεύει χιλιάδες ευρω,εκατομμύρια ευρώ απο την αύξηση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ,απο αυτά θα μοιράσει το ενα δέκατο,τα υπόλοιπα οχι.

Βάζει"ταχα"πρόστιμα στις επιχειρήσεις που κερδοσκοπούν,είδατε εσείς να εχουν μειώσει καμία τιμή τους;

Κέρδος για αυτόν και για τις επιχειρήσεις το κόλπο αυτό,ρίχνουν στάχτη στα μάτια σας οι τάχα ποινές.

 

Ολα πάνε κατά διαόλου,το χρέος στο υψηλότερο επίπεδο του,η ακρίβεια επίσης,επενδύσεις απο πουθενά,αλλα ποιός θα σας το πει,τα Πετσωμένα;

Η χώρα εχει καεί απο άκρη σε ακρη,εχουν καταστραφεί χιλιάδεις ανθρωποι,η γή παραδίδεται σε φωτοβολταικά και ανεμογεννητριες,,,,

Θα τρώμε έντομα.

Στα εθνικά θέματα ετοιμάζεται η έσχατη προδοσία,η χώρα ξέφραγο αμπέλι,μπαίνει όποιος θέλει με συνοδεία του λιμενικού,απο που να πιάσω και που να αφήσω.....

Οταν ολα μαζί γίνουν ενα μαζί με την προσπάθεια του να μας εντάξει σύντομα στο σχέδιο της ΝΤΠ ΘΑ ΚΛΆΨΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΔΆΚΡΥ,αλλα θα είναι πολύ αργά.


Συνεχίστε τα μπάνια σας





2 σχόλια:

Αρκτούρος είπε...

Εξαιρετικό και σπάνιο το ότι σε βρίσκω ακόμα ενεργό, από το 2007. Ήρθα εδώ μέσω του ιστολογίου του Ευάγγελου Βενιζέλου, όπου είχες σχολιάσει για την υπόθεση της Αμαλίας Καλυβίνου. Θα σε παρακολουθώ. Είσαι κοντά στην δική μου πολιτική γραμμή.

ΗarryTsopanos είπε...

Περνάνε τα χρόνια,εδω ομως εγώ,πείσμα....