Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2024

Να μην ξεχνάμε το έγκλημα

 


Είναι δεδομένο πλέον οτι οσοι κάτω απο πίεση,τρομοκρατία,εκβιασμούς,ποινές,έτρεξαν σαν προβατα και εκαναν το σκεύασμα που θα τους έδινε την ανοσία της αγγέλης ....εκαναν λάθος...


Εδώ φυσικά ακόμα το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό οι κυβερνώντες αυτό το τρομερό έγκλημα,δυστυχώς για αυτούς όμως υπάρχουν πλέον χιλιάδες μαρτυρίες απο εκατοντάδες χώρες για τα αποτελέσματα που είχε αυτο το σχέδιο των ελιτιστών να προσπαθήσουν να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη με αυτόν τον τρόπο.

Πολλές κυβερνήσεις παραδέχονται αυτό το λάθος,πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ στρέφονται εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών ζητώντας εξηγήσεις για αυτό το έγκλημα,φυσικά την στιγμή που ακόμα κυβερνούν οι ίδιοι που εγκλημάτισαν εναντίον των λαων τους αυτό γίνεται αργά,αλλα δεν θα σταματήσει ούτε θα κυβερνούν για πάντα αυτοί.

Εδω τι είχαμε;

Μια συμμορία που υπο τις εντολές του αρχηγού της και με τον έλεγχο των μίντια και της πληροφόρησης έκανε copy paste οσα έκαναν και οι υπόλοιπες εγκληματικές συμμορίες στην Ε.Ε,τις ΗΠΑ και Καναδά-Αυστραλια κυρίως.

Φόβισαν,τρομοκράτησαν,εκβίασαν,περιόρισαν.απαγόρευσαν,εβαλαν ποινές και πρόστιμα για να καταφέρουν τους πολίτες να κάνουν αυτό που είχε σχεδιαστεί χρόνια πριν, απλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμη για να το εφαρμόσουν.

Ξεχάσατε τα περίπτερα που έκλειναν στις 12 το βραδυ για να μην μεταδοθεί ο ιός,τα παγκάκια που απαγόρευαν να καθήσει κάποιος μην κολλήσει,τον καφέ που απαγορευόταν να τον πιεις ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους αν δεν είχες εμβολιαστεί,το Πάσχα και την Ανάσταση στις 9μμ,την απαγόρευση της βόλτας στην εξοχή,την μάσκα παντού ακόμα και στην ερημιά,τα χιλιάδες ΜΗ,τα απαγορεύεται,τα μετρα που άλλαζαν κατά την όρεξη τους,τους "ειδικούς" που μετέφεραν οτι τους είχαν πει να μεταφέρουν,τα μίντια κάθε είδους που σαν όρνια έπεφταν να κατασπαράξουν κάθε αντίθετη άποψη;

Ηταν τόσο ψυχοπαθείς...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ,,,ολοι αυτοί που έφτασαν στο σημείο να επιβάλλουν 100 ευρώ τον μήνα πρόστιμο σε οσους ανω των 60 ετων δεν έκαναν το σκεύασμα,"να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι"τοση αναλγησία,τόσο παλιάνθρωποι,τόσο ανήθικοι,τόσο απάνθρωποι.

Δεν τους ένοιαζε αν ο συνταξιούχος εχει να φάει και πεθάνει.,τους ένοιαζε να εμβολιαστεί.....μην πεθάνει

Μόλις έπεφτε στην αντίληψη τους οτι κάτι μπορούσε να μαθευτεί απο την πραγματικότητα έτρεχαν και έκλειναν σαιτ,απαγόρευαν μετάδοση νεώτερων γεγονότων,κάγχαζαν,μειδίαζαν,ειρωνευόντουσαν,απειλούσαν.


Δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν χιλιάδες συνανθρωποι μας εγκαταλελειμμένοι μεσα στις ΜΕΘ του θανάτου,με τι πρωτόκολλα τους ξαπόστειλαν,μόνους,χωρίς τους δικούς τους,με φέρετρα καλυμμένα με διαφανή πλαστικό να μην κολλήσουν οι υπόλοιποι απο εναν νεκρό που δεν ανάπνεε.

ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ....

Και βριστήκαμε,τσακωθήκαμε,μισήσαμε ο ενας τον διπλανό του και ο διπλανός τον παρα δίπλα.και τον κοιτούσαμε με φόβο,με υποψία, και βρήκαμε διέξοδο στα κοινωνικά δίκτια να βριζόμαστε εγώ με εσένα κι εσυ με όσους είχαν άλλη άποψη,δεν ακούγαμε καν...


Και τώρα;

Τίποτα δεν τελείωσε

Στην πρώτη ευκαιρία θα ξανασυμβεί.

Την ευκαιρία ψάχνουν.

Τον τρόπο,την μέθοδο,την δικαιολογία.

Γιατί οι εντολές είναι σαφείς.


Τώρα που πολλοί ξέρουν δεν υπάρχει δικαιολογία.

Ανεχόμαστε δολοφόνους

Ολους αυτούς που πήραν τις αποφάσεις,αυτούς που τις μετάδωσαν,αυτούς που τις επιτηρούσαν,αυτούς που τις επικύρωσαν.

Είναι ένοχοι όλοι.

Και επειδή ξέρουν οτι αν σπάσει μια κλωστή θα αποκαλυφθούν....

Θα κάνουν τα πάντα για να μην τιμωρηθούν.

 

Ακόμα και να μας εξοντώσουν.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: