Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2008

Xαλι (Ο τονος στο α)

Κι ενω το χαλι αυτης της χωρας συνεχιζεται απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου,κι ενω ολα μοιαζουν να πηγαινουν λες και τα οδηγει αυτοματος πιλοτος και αυτος εχει χαλασει,να κι'ο Τατουλης με την γνωμη του και τις αποψεις του.
Οκ λες και μας ειπε κατι νεο,πριγκιποπουλα ο Ανωτατος και σε πυργο ζει και λες οτι δεν το ξεραμε αυτο επρεπε να διαγραφει για να το μαθουμε,και τι να κανουμε εμεις τωρα?
Καποτε ο Ανωτατος ειχε Σαλωμη αλλα την εδιωξε και προσφατα την ξαναμαζεψε,μετα ακουστηκε οτι ο παχυς κυριος που επεσε απο το μπαλκονι δεν το εκανε γιατι ειχε πιει Red bull αλλα σε εκεινο το εξαφανισμενο ντι-βι-ντι ελεγε για τα περι του ανωτατου και τι καλη παρεα κανανε νεοι στη Σαλονικη.
Και εμεις ενας λαος στο μαυρο του το χαλι ζουμε αυτο το παραμυθι της πριγκιποπουλας και του μηλου που το δαγκωσε και επεσε σε υπνο βαθυ και κοιμοταν εως οτου την ξυπνησε ο ομορφος πριγκηπας με ενα φιλι και μετα παντρευτηκαν και εζησαν μαζι ευτυχισμενοι.
Ας βρει λοιπον ο ανωτατος το νοημα της ζωης του γιατι με την μανταμ που ζει τον εχει φαει η δυστυχια και μας εχει κανει και εμας δυστυχεις.
Και καλα να μου πεις και εφυγε αυτος ποιος θα ερθει ο Μιμικος?
Φερτε μου γρηγορα ενα πλοιο να φυγω ρε παιδια.
Υ.Γ.Το Σαββατοκυριακο ηταν τελειο οσο και να προσπαθουν δεν θα μου το χαλασουν και αυτο.

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

με αεροπλάνα και βαπόρια θα φεύγουμε σε λίγο...