Δευτέρα, Απριλίου 13, 2020

800 Ευρω

Κοντευει μηνας απο τοτε που υποσχεθηκε η κυβερνηση τα ψίχουλα που θα δωσει στους εργαζομενους χωρις εργασια και στους απολυμενους απο την 1η Μαρτιου,ενας μηνας και περισσοτερο απο τοτε που εχουν να δουν χρηματα στις τσεπες τους.

Τοσο καιρο τρωνε υποσχεσεις και καθημερινη πλυση εγκεφαλου απο τα κυβερνητικα μιντια ενω οι λογαριασμοι παραμενουν απληρωτοι και οι ιδιοι τρωνε οτι τους εχει απομεινει.

Τα 800 ψίχουλα ακομα δεν τα εχουν δει,θα αρχισουν να δινονται απο τις 15 του Απριλη,45 μερες μετα,2 μερες πριν το Πασχα,δηλαδη αυτοι ολοι οι εκατονταδες χιλιαδες θα πρεπει να τρεξουν να ψωνισουν για τις γιορτες μεσα σε 2 μερες,με τους περιορισμους και τα προβληματα που υπαρχουν.

Σε αυτους δεν περιλαμβανονται φυσικα οι μακροχρονια ανεργοι που παραμενουν διχως εισοδημα και οι δικαιουχοι του ΚΕΑ που ζουν βρεξει χιονισει με 200 ευρω τον μηνα.
Αυτοι δεν υπαρχουν για την συμμορια των Νεοδημοκρατων.Ειναι αορατοι,δεν εχουν εξοδα,λογαριασμους δεν τρωνε και δεν πινουν νερο.

Μονο ντροπη προκαλει ολο αυτο το λιβανισμα στον Κουλη και την συμμορια της ΝΔ,θα επρεπε να ξερουν τα προβληματα,οχι να τα μαθαινουν λιγα-λιγα και να προσπαθουν να τα αντιμετωπισουν.
Αλλα γιατι να ενδιαφερθουν?Να φοβηθουν απο τι?
Την ανικανη συμμορια του Συριζα η το εξαφανισμενο Πασοκ?
Μονοπωλιο τα εχουν ολα,καναλια,εφημεριδες,περνανε την εικονα που θελουν και ειναι ηρεμοι και πραοι.
Καλο Πασχα σε ολους
Σκεφτειτε οσοι εχετε τα βασικα οτι ειναι πολλοι που δεν εχουν ουτε αυτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: