Δευτέρα, Απριλίου 06, 2020

Γελαω και θλιβομαι

Γελαω και θλιβομαι με αυτην την γελοια συμμορια των Συριζαιων,ποση ξεφτιλα μαζεμενη σε ενα κομμα της συμφορας,ποσοι ανικανοι και ανεπαγγελτοι εκμεταλλευτηκαν εναν ηλιθιο λαο για να παρουν την εξουσια και να τον γαμησουν πατοκορφα.

Αντιπολιτευση πλεον ο κοντοπιθαρος με τα βυζγια,ο αντρας της Πιτσουνας,ο υποτελης ολων οσων συναντησε σε Ευρωπη και Αμερικη,ο αγραμματος των αγραμματων.

Αντιπολιτευση της πλακας,της συκοφαντιας και του διχασμου,με ολους δωσμενους στην κατασυκοφαντηση της χωρας,απο τις ημερες της πολιορκιας του Εβρου μεχρι σημερα,να ευχονται τα χειροτερα για ολους μας και για την χωρα για να ξεχρεωσουν τα εγκληματα στην Μανδρα και το Ματι.

Και να τωρα,εγιναν παλι αριστεροι και επαναστατες,προτεινουν τα ανηκουστα,οσα δεν γινονται αυτοι ειναι ετοιμοι να τα κανουν,απο την απεναντι πλευρα απο αυτην που βρισκοντουσαν περιπου ενα χρονο πριν.
Επαναστατες απεναντι στην Μερκελ που την εγλειψαν μεχρι τις σαλπιγγες και την κωλοτρυπιδα,που υποταχθηκαν σε καθε εντολη της,που προσκυνησαν καθε νευμα της και υπακουσαν καθε προσταγη της.

Και να τωρα,προτεινουν νεα μετρα για την κριση με τον Κορονοιο,τους εδωσαν και ονομα,ειναι καλοι στο να δινουν ονοματα,καποτε ειχαν το Προγραμμα της Θεσσαλονικης που το ξεχασαν μολις πηραν την εξουσια,μετα αρχισαν να δινουν ονοματα στον λαο,Οχλος,φασιστες,αντιδραστικοι,σε οτι καναμε ειχαν κι ενα ονομα,να διχασουν να κατακρεουργησουν οσους αντιδρουσαν με τις ιδεες τους,Ηρθαν οι εκλογες και τους πηρε ο διαολος και ησυχασαμε.Τους αλητες.

Το νεο προγραμμα ονομαζεται"Μενουμε ορθιοι"

Εχω μονο ενα να πω για αυτο τον τιτλο.
Γελοιοι ταχα αριστεροι
Αυτο το ονομα ταιριαζει σε εσας
Εμεις παντα ορθιοι ειμασταν και ειμαστε.
Εσεις πεσατε στα 4
Εσεις υποκυψατε
Εσεις ειστε υποδουλοι

Οσο και ορθιοι να θελετε να ειστε
Πεντε χρονια στα 4
Ειναι δυσκολο να ξεχαστουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: