Πέμπτη, Απριλίου 23, 2020

Τα Voucher της απατης

Και ξαφνικα ακυρωθηκαν τα voucher στα οποια βασιζονταν οι επιστημονες και αποφοιτοι Πανεπιστημιων ωστε να εκπαιδευτουν απο ΙΕΚ και Κεκ τριτοτεταρτα με μεταφρασμενες απο το google translate σελιδες που εκαναν ολο το ποπολο να ξεκαρδιζεται στα γελια.

Απολυτα υπευθυνος ο υπουργακος εργασιας Βρουτσης,γνωστος σε ολους απο τα νομοσχεδια καταστροφης των συνταξεων επι κυβερνησης Σαμαρα και την προσφυγη στο ΣτΕ προσφατα που ακυρωσε προηγουμενο νομο για τα αναδρομικα,ο ανθρωπος αυτος ειναι μια κινητη βομβα εναντιον του λαου,δεν ειναι κατι συνηθισμενο.

Και αντι να ντραπει και να παει σπιτι του η αφου δεν το κανει ο ιδιος να τον στειλει ο αδεκαστος Μπαρας ο Κουλης......βγηκε στην αντεπιθεση μαζι με τον φασιστα Αδωνη και τι κανουν?

Λενε οτι και ο Συριζα εκανε τα ιδια με αυτους.....

Και δεν αισχυνονται που το λενε,παραδεχονται δηλαδη οτι ναι....εκαναν απατη ξοδευοντας χρηματα του λαου σε αισχρους σκοπους αλλα.....
Τα ιδια εκανε και η κυβερνηση Συριζα....

Μα η κυβερνηση Συριζα τιμωρηθηκε απο τον λαο στις εκλογες που την εστειλε στον αγυριστο 3 φορες και ακομα δεν εχει συνελθει το Αλεξη και παραπαταει...
Δικαιολογουν την μια απατη ισοφαριζοντας την με μια αλλη απατη?

Αυτο λεγεται χρηστη διοικηση?

Γιαυτο τους εχει σε υπουργεια ο Κουλης?
Ρε ποσο μαλακες περνατε τον λαο?

Συνεχιστε ετσι,κι εσυ Κουλη συνεχιζε να κρατας αχρηστους σε καιριες θεσεις.
Εσυ θα χασεις.
Εμεις χαμενοι ειμαστε η με εσας η με τον Συριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: