Σάββατο, Απριλίου 25, 2020

Μειωση του πληθυσμου μεσω των εμβολιων

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ 1.10.2010,ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.





Ο πλανητης σημερα κατοικειται απο 6.8 δισεκατομυρια ανθρωπους,πηγαινουμε προς τα 9 δισεκατομυρια,αν κανουμε καλη δουλεια με τα νεα εμβολια,τα συστηματα υγειας,τις υπηρεσιες αναπαραγωγης,θα μπορουσαμε να μειωσουμε τον αριθμο αυτον κατα 10 με 15%.

Αυτα ειπε και ελαλησε ο ιδρυτης της Μicrosoft και ενας απο τους πλουσιοτερους ανθρωπους στον πλανητη σε μια συζητηση μιλωντας για τις επιπτωσεις της υπερθερμανσης του πλανητη και την μειωση του διοξειδιου του ανθρακα στην ατμοφαιρα .

Κι'ομως μεχρι σημερα ολοι ειχαμε την εντυπωση οτι με τα εμβολια,τα συστηματα υγειας των χωρων,τις υπηρεσιες αναπαραγωγης αντι να μειωνεται ο πλυθησμος επρεπε να αυξανεται.

Τι συμβαινει λοιπον?
Σημαινει καθαρα οτι τα εμβολια ειναι μερος της μεθοδου μειωσης του πληθυσμου,οπως και τα συστηματα υγειας...καλυτερα συστηματα ασθενειας γιατι τελικα στην πραγματικοτητα βλαπτουν περισσοτερους ανθρωπους απο οσους βοηθανε.

Φυσικα τα εμβολια δεν σκοτωνουν καποιον μεσα σε 24 ωρες,η επικινδυνοτητα τους θα γινοταν αντιληπτη και θα αποσυρονταν,οποτε αν τα εμβολια θα χρησιμοποιηθουν για μειωση του πληθυσμου υπαρχουν μονο τρεις τροποι που θεωρητικα μπορουν να ειναι αποτελεσματικα απο την πλευρα εκεινων που θελουν να μειωσουν τον παγκοσμιο πληθυσμο.

1)Μπορουν να σκοτωνουν τους ανθρωπους αργα οποτε αυτο να περναει απαρατηρητο σε μια περιοδο 10-30 χρονων με το να επιταχυνουν παραμορφωτικες ασθενειες.

2)Μπορει να μειωνουν την γονιμοτητα και μεσω αυτης της μεθοδου να μειωνουν δραματικα τις γεννησεις ανα τον κοσμο,αυτη η μεθοδος ειναι πιο παραδεκτη απο τους επιστημονες που θελουν να πεσει ο ρυθμος γεννησεων και ο πλυθησμος να μειωθει αλλα δεν εχουν το στομαχι να σκοτωσουν ανθρωπους με την κανονικη φαρμακευτικη μεθοδο,ηδη υπαρχουν αναφορες οτι τα εμβολια μπορει να βοηθανε τις αποβολες εμβρυων.

3)Μπορουν να ανεβασουν τον αριθμο θανατων απο μελλοντικες πανδημιες,θεωρητικα εκτεταμενες προσπαθειες εμβολιασμων μπορουν να ακολουθηθουν απο εσκεμενες απελευθερωσεις θανατηφορων ιων.
Αυτο το οπλο μπορει να σκοτωσει εκατομυρια ανθρωπους των οποιων το ανοσοποιητικο τους συστημα εχει αδυνατισει απο προηγουμενους εμβολιασμους.
Αυτη ειναι και μια παρενεργεια καποιων εμβολιων.
 Και ετσι οι θανατοι θα αποδοθουν στην πανδημια και θα αποφυγουν αυτην την κατηγορια οσοι στα αληθεια ειναι υπευθυνοι για την συνομωσια αυτη.
Και αυτο θα δωσει ακομη ενα οπλο στους παγκοσμιους εκτελεστες ανθρωπων γιατι θα ωθησει και  τον υπολοιπο πληθυσμο να εμβολιαστει απο τον φοβο της πανδημιας και θα προσθεσει και αλλους θανατους σε επανειλλειμενους κυκλους μεχρι ο παγκοσμιος πληθυσμος κατεβει στο επιπεδο που εκεινοι επιθυμουν.
Ολα στο ονομα της παγκοσμιας υγειας.

Αυτα απο τον φιλανθρωπο δισεκατομυριουχο τρελλο επιστημονα,δειτε το βιντεο και προσεξτε τι εμβολια θα κανετε απο δω και περα.

 https://harrytsopanos.blogspot.com/search?q=%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7+%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85

Δεν υπάρχουν σχόλια: