Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2021

Τον σιχαινονται ολοι

 


Οταν επιτελους εχασε τις εκλογες ο Τσιπρας ανασανα,σκεφτηκα,οσο ανικανος και να ειναι ο Μητσοτακης δεν προκειται να κανει τις τεραστιες μαλακιες που εκανε ο Τσιπρας οσο ηταν πρωθυπουργος,,,,


Κι ομως φιλοι μου

Τις εκανε,κι οχι μονο τις εκανε,εκανε ακομα χειροτερες.


Φτανουμε στα δυο χρονια και κατι απο τοτε που ανελαβε και εχει κανει ενα κομμα,κωμα.

Εχει κανει τοσα λαθη απο που να αρχισω να τα απαριθμω,κατ αρχην ο τυπος ζει εκτος πραγματικοτητας,τελειως ομως οχι ετσι λιγακι λογω της εξουσιας,ο Κουλης ζει σε μια παρανοια,αποκλεισμενος στο Μαξιμου με τους σφουγγοκωλαριους του οι οποιοι του λενε ποσο τον θαυμαζει ο λαος δεν μπορει να καταλαβει που ειναι και που βρισκεται.


Μακεδονικο:Αν προσπαθησει να περασει απο την βουλη τα μνημονια της συμφωνιας των Πρεσπων τον εχουν ριξει σε δεκα δευτερολεπτα,περιμενει καταλληλη στιγμη αλλα δεν θα ερθει,μπορει να τα ψηφισει σε συμφωνια με τον Τσιπρα αλλα αυτο θα θεωρηθει προδοσια,φυσικα προδοσια ειναι ηδη η αποδοχη της συμφωνιας αυτης απο οσους ..και δεν ειναι λιγοι θεωρουν οτι τους εχει κοροιδεψει.


Οικονομια:Ζουμε με δανεικα,οσο κι αν καυχιονται πως ολα πανε καλα ειναι γνωστο οτι παμε κατα διαολου.

 

Ανεργια:Εργαζονται μονο οσοι μπορουν να δουλευουν 12ωρα με 500 ευρω τον μηνα,οσοι ψαχνουν μια αξιοπρεπη εργασια θα ψαχνουν για χρονια,τα εργασιακα στο χειροτερο σημειο τους,απελευθερωση των παντων υπερ των εργοδοτων.


Συνταξεις:Πεινα και εδω,χρωστουμενα που ακομα περιμενουν οι συνταξιουχοι να τα παρουν και μαλλον θα τα παρουν οι κληρονομοι τους οπως παει.


Ακριβεια:Ακριβοτεροι σε ολα,τηλεφωνια,ιντερνετ,προιοντα σουπερ μαρκετ,υπηρεσιες,παντου,και δεν μιλω για τωρα που ανεβηκαν ολα,μιλω γενικα οτι ζουμε σε μια απο τις ακριβοτερες χωρες στην Ευρωπαικη ενωση,ειδικα αν συγκρινει κανεις εισοδημα με δαπανες.

 

Παιδεια:Το μπαχαλο του μπαχαλου,χανει η μανα το παιδι και το παιδι την ταξη.


Κορωνοιος:Εδω να σταθουμε λιγο,ο Κουλης ηταν και ειναι υπηρετης ξενων αφενταδων,μονο η εξουσια τον απασχολει και ενδιαφερει,ο λαος να ψοφησει και να παει να γαμηθει,θα βρει αλλον λαο.

Οσο κι αν ειναι μισελληνας και μισανθρωπος ομως αυτα που εχει κανει στην διαρκεια του κορωνοιου ειναι απεριγραπτα,επιτροπες του κωλου,λοιμωξιολογων και εμβολιαστικες,απλα να υπαρχουν εκει αμιλητες για να κανουν τα χατηρια του και να παιρνουν τα μετρα που θελει.

Εσπειρε την διχονοια στον λαο με το μισος του εναντιον των μη εμβολιασμενων,αναγκασε τους εργαζομενους να εμβολιαστουν μεσω των εργοδοτων τους στον ιδιωτικο τομεα και μεσω αναστολων χωρις μισθο στο δημοσιο,ταχα τον ενοιαξε η υγεια των πολιτων,μα αν σε ενδιαφερει αυτο κοιτας να ενισχυσεις τα μεσα μαζικης μεταφορας,τα νοσοκομεια,τις ΜΕΘ,να φερεις φαρμακα και οχι να πλασσαρεις μονο εμβολια που προκαλουν θανατους και απιστευτες παρενεργειες.

Τοσο φασισμο  ειχαμε να ζησουμε απο την χουντα των συνταγματαρχων,και περιμενω ακομα χειροτερα πριν τον παρει ο διαολος και ησυχασουμε για παντα απο αυτον.


Περιβαλλον:Εκαψε την μιση χωρα,δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο,τωρα θα την σπειρει με ανεμογεννητριες παντου,για να κερδιζουν οι κολλητοι του.


Ποιος θα ξαναψηφισει λοιπον τον Κουλη?

Θα με ρωτησεις ...θα ξαναψηφισουν τον Αλεξη?

Να διωξουν τον ενα απατεωνα να φερουν τον αλλον?


Θα ζησουμε ενα πολυ ενδιαφερον προεκλογικο παιχνιδι,ελπιζω να αναδυθει ενα κομμα εκει που πλεον δεν εκπροσωπειται ο λαος,και τοτε θα γελασουμε.

Ποιοι θα ψηφισουν τον Κουλη?

Οι εμβολιασμενοι με την βια?

Οι ανεμβολιαστοι μιασματα της κοινωνιας?

Οι ανεργοι?

Οι εργαζομενοι?

Οι μητερες?

Οι υγειονομικοι?


Οι πυροπληκτοι?

Οι σεισμοπαθεις στα κοντεινερ?


ΚΑΝΕΙΣ

Ο Νταλτον ισως τον ψηφισει


Το αλογο μετα το νομοσχεδιο για τα ζωα αποκλειεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: