Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 22, 2021

Ψηφιακο νομισμα

Ακομα μια επιθυμια της Νεας ταξης πραγματων η Παγκοσμιας κυβερνησης η της Μεγαλης επανεκκινησης,ναι αυτο που λεμε τοσο καιρο αλλα εσεις το θεωρειτε αστειο και λετε απο μεσα σας "μα τι γραφει ο μαλακας ο ψεκασμενος"

Διαβαστε λοιπον οτι:

Η Τραπεζα της Αγγλιας σε συζητησεις της με υπουργους για τον προγραμματισμο του ψηφιακου νομισματος ζηταει να:

Εχει ο εκδοτης του νομοσματος την αποφαση να προγραμματιζει τις αγορες του καταθετη,δηλαδη να μην του επιτρεπει να κανει παραλογες αγορες η τελικα να ειναι αυτος που θα αποφασιζει ποια ειναι τα αναγκαια προιοντα τα οποια θα μπορει ο αγοραστης να αγορασει και να πληρωσει μεσω του ψηφιακου νομισματος.

 

Αν εσας τωρα ολο αυτο σας φαινεται δημοκρατικο,λογικο και σωστο ολα καλα,καταλαβαινετε ομως που οδηγουνται τα πραγματα?

Εσεις η ο καθενας μας θα εργαζεται η απο κληρονομια θα εχει καποια χρηματα τα οποια θα ψηφιοποιηθουν,δεν θα μπορει δηλαδη να τα εχει στα χερια του,ξαφνικα εσεις λοιπον θα αποφασισετε να αγορασετε κατι.

Οτιδηποτε,επειδη σας αρεσει,το θελετε,το χρειαζεστε,σας καβλωσε να το παρετε.

Αν η τραπεζα η ο εκδοτης του ψηφιακου νομισματος αποφασισει οτι δεν ειναι αναγκαιο προιον δεν θα σας επιτρεπεται να κανετε την αγορα.

Το χειροτερο και απο αυτο ειναι οτι οσοι αντιδρασουν στο μελλον σε οποια αποφαση της Νεας ταξης πραγματων,της μεγαλης επανεκκινησης της παγκοσμιας κυβερνησης θα θεωρουνται αντιπαλοι της,προβληματικοι.....

Τι νομιζετε οτι θα γινεται τοτε?

Απλα θα αποκλειεστε απο το ψηφιακο νομισμα και θα πεθαινετε απο την πεινα καπου που θα σας στειλουν,μονο οσοι δηλωνουν υπακοη στο καθεστως θα εχουν πλεον το προνομιο να τους δινεται εγκριση να αγορασουν τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,αυτα τα απαραιτητα θα τα αποφασιζουν αλλοι και οχι εσεις.

Καθηστε ησυχα στους καναπεδες σας και παρακολουθηστε τα ριαλιτυ.

Ο καιρος πλησιαζει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: