Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2022

Ζουμε ενα ψεμα

 


Δεκαετιες τωρα στην χωρα που ζουμε μαθαμε να στρουθοκαμηλιζουμε ολοι μας,το καταλαβαινουμε η οχι αυτη ειναι η πραγματικοτητα,μας αρεσει η οχι αυτο ζουμε καθημερινα.


Εθελοτυφλουμε πιστευοντας οτι το πολιτευμα μας κατ αρχην ειναι Δημοκρατικο,δημοκρατικο ειναι εως εκει που δεν αισθανονται απειλη αυτοι που κυβερνουν,,,,δεξιοι,αριστεροι η οποιοι αλλοι,απο την στιγμη που αισθανθουν απειλη τοτε ξεχνανε και τα περι δημοκρατιας και περι ισοτητας και ελευθεριας.


Δημοκρατια ειναι να εχεις τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις οπως ο καθε ενας αλλος πολιτης,να εχεις την ιδια προσβαση στην παιδεια,υγεια,να εχεις ασφαλεια,ελευθερια αποψης,να μπορεις να αρνηθεις υποχρεωτικοτητες που η καθε φασιστοσυμμορια αποφασιζει για το καλο σου,να μπορεις να εκφραστεις μεσα στην 4ετια για οσα παρανομα κανει η εξουσια και οχι μονο μια φορα καθε 4 χρονια στις εκλογες οι οποιες εχουν καταντησει ενα οικτρο πανηγυρι διοτι το ψεμα και η παραπλανηση κυριαρχουν.


Εχθρος της δημοκρατιας για τις εκαστοτε συμμοριες που κυβερνουν ειναι ο καθε πολιτης,εκτος και αν ειναι λοβοτομημενος και πιστευει οτι ολοι αυτοι ενεργουν για το καλο του και το καλο της χωρας,ειναι πλεον γνωστο οτι ολοι αυτοι ενεργουν για το δικο τους καλο και το καλο των οικογενειων τους και μονο.


Επισης ψεμα ειναι οτι εχουμε Πρωθυπουργο,ενα τσιρακι της καθε υπερδυναμης η του καθε χασισεμπορα εχουμε,εναν υποδουλο που σε εμας λεει αλλα και στους εντολεις του αλλα,ενα ανθρωπακι που τα μιντια εχουν εξυψωσει σε βαθρο θεοτητας η τουλαχιστον ημιθεου ο οποιος αν δεν συνοδευεται απο την μιση δυναμη των ΜΑΤ ειναι αδυνατον να κυκλοφορησει στον δρομο.


Πρωθυπουργος λεγεται καποιος που κατ αρχην ενδιαφερεται για την χωρα του και οχι για αλλες χωρες,που φροντιζει για τους πολιτες της και οχι για να διορισει τα παιδια του σε καιριες θεσεις,που δεν πλουτιζει ενω πειναει ο λαος,που δεν χρησιμοποιει τον διχασμο και τις υβρεις εναντιον οσων δεν ακολουθουν πιστα τις παρανομες εντολες του,που δεν πολιτευεται κρυφα,που δεν ασκει λογοκρισια και μεσω δωρων ελεγχει τον τυπο,που δεν πνιγει καθε αντιθετη φωνη,αυτος λεγεται δικτατορας με προσωπειο δημοκρατη,οχι Πρωθυπουργος.


Φυσικα εχουμε Προεδρο της δημοκρατιας,με βαση τα παραπανω αυτη η θεση ειναι ακυρη οποτε επιλεγουν ενα πορτατιφ,το βαζουν στο Προεδρικο μεγαρο,το αναβοσβηνουν και αυτο περναει πλουσιοπαροχα ενω ο λαος υποφερει και βγαζει λογους,μαντειες,κανει ταξιδακια αναψυχης χωρις καμια σημασια και γενικα πιστευει οτι εκπροσωπει εναν λαο που αν τον συναντουσε χωρις καμερες θα τον η την ειχε φτυσει καταμουτρα.


Κατω απο αυτους τους δυο τελειως αχρηστους θεσμους υπαρχει η βρωμα και η δυσωδια.


ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.


Τα οποια δεν κανουν τιποτα αλλο παρα να αναλωνονται σε αχρηστα συνεδρια που ολοι ψηφιζουν οτι θελει ο εκαστοτε αρχηγος τους,που χρωστανε της Μιχαλους αλλα κανουν πως δεν το θυμουνται,που κι αυτοι σαν τα αφεντικα τους προσπαθουν να βολευτουν και να βολεψουν δικους τους και φιλους.

Και που γινονται ολα αυτα τα βολεματα.

Στο αντρο της Δημοκρατιας κατ αρχην.

Στην Βουλη

Εχουν διορισει εκει μεχρι και τα αγεννητα τους.


Στο βαθος του τουνελ ειναι ο λαος,που περιμενει το φως απο την εποχη του Αντρεα του λαοπλανου,που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να βολευτει και αυτος σαν τους παραπανω και να μπει στο δημοσιο μαζι με την τσουγκρανα του για να αρχισει απο εκει και περα να τα ξυνει μεχρι να πεθανει.


Θα μου πειτε

Μα τιποτα δεν γινεται σωστο σε αυτη την "Δημοκρατικη χωρα"?


Αμε γινεται.


Η απατη,η εξαπατηση,η μιζα,η κομπινα,η βρωμα και η δυσωδια,το ξεπουλημα.


Ειμαστε πρωτοι διεθνως σε ολα αυτα.


Και τελευταιοι σε ολα τα υπολοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: