Σάββατο, Ιουνίου 18, 2022

ΤΕΒΑ


 Οι απατεωνες πολιτικοι βλεποντας τις εκλογες να πλησιαζουν σκεφτηκαν να διαφημισουν την ανυπαρκτη βοηθεια που δινουν σε ανθρωπους που κυριολεκτικα δεν εχουν να ζησουν,ειναι τοσο γελοιοι και ξεφτιλισμενοι που εκμεταλλευτηκαν ακομα και τα σκουπιδια που δινουν οποτε το θυμουνται μεσω του προγραμματος του Τεβα,αυτο ειναι ενα προγραμμα που βοηθαει τους απορους με τροφιμα και αλλα αγαθα .....αγαθα τροπος του λεγειν γιατι αν η ποιοτητα ενος αγαθου ειναι στην κατηγορια σκουπιδια τοτε δεν ειναι αγαθο,ειναι εγκλημα.


Βγαλανε λοιπον μια διαφημιση με την γνωστη ηθοποιο απο τα Εγκληματα την Μαρια την Καβογιαννη,λατρευτη και ταλαντουχα να περιφερεται με κουτες γεματες κοτοπουλα και καθαριστικα χαμογελαστη που η πτωχη οικογενεια της εχει ολα τα καλουδια για να ζησει κλπ,που να ξερει η ηθοποιος οτι οσοι παιρνουν το Τεβα εχουν να δουν κοτοπουλο απο τοτε που πηγαιναν στα πανηγυρια μικροι και τα πουλουσαν εκει σε βρεφικη ηλικια τα κοτοπουλακια?


Διοτι αυτο συμβαινει.

Στην Αθηνα τουλαχιστον,για την επαρχια δεν γνωριζω.

Επαιρνα το Τεβα αρκετο χρονο και θα το ξαναπαρω την 1η Ιουλιου και ξερω,δεν μιλαω απλα για να πω κατι.

Κατ αρχην

Δινουν οποτε εχουν

Δεν υπαρχει παραδειγματος χαριν μηνιαια βοηθεια,το να δινεις σε εναν απορο βοηθεια αυτα τα σαπακια μια φορα το 3μηνο η περισσοτερο δεν τον βοηθας,φυσικα δεν τους νοιαζει γιαυτο στα αρχιδια τους,αυτοι τα τρωνε αυτα που δινουν?

Ενδιαμεσα τι θα τρωνε οι αποροι,το γκαζον?


Bαση ολης αυτης της σαβουρας που δινουν στους απορους ειναι το κοστος,λογικα πρεπει να υπαρχει ενα οριο μεχρι το οποιο δινουν καθε τριμηνο αυτη την μιζερη βοηθεια,τα περισσοτερα προιοντα ειναι μαρκα μ εκαψες οποτε και το κοστος τους ειναι χαμηλο εως εξευτελιστικα χαμηλο,τροφιμα και καθαριστικα αγνωστου κατασκευης και παραγωγης,χαμηλοτατης ποιοτητας,ακομα και η αναφορα ποιοτητα σε αυτα ειναι γελοια σαν λεξη.

Αυτοι τρωνε τις μπριτζολες,τα σαπακια ομως δεν τα τρωνε ουτε οι αποροι,εγω τα πετουσα.

Τι μου εδιναν

Πελτε αισχρης ποιοτητας,σαν ξεραμενο αιμα σαπισμενης αγελαδας,μαρκα αγνωστη,ουτε καν τοματακια,ο πελτες ειναι επιβαρυντικος για στομαχια με προβλημα,τον πετουσα

Πορτοκαλια ετοιμα για χωματερη,στα σκουπιδια πηγαιναν.Αυτα δεν κανουν ουτε για χυμο σε σανατοριο.

Φακες και φασολια που τα εβρασα μια φορα και εκαψα πιο πολυ ρευμα απο το κοστος τους και τα πεταξα αβραστα,δεν εβραζαν,τοσο για τα μπαζα ηταν.Απορω ποιοι επιλεγουν αυτη την σαπιλα και δεν ντρεπονται να την μοιραζουν στον κοσμο.

Τα μακαρονια και τα ρυζια παραγωγης αγνωστου πηγαιναν κατ ευθειαν στον καδο των σκουπιδιων.

Εμενε μονο το λαδι και μερικα καθαριστικα,τα υπολοιπα πηγαιναν σε φιλους που τα ηθελαν,το ιδιο θα γινεται και τωρα,θα γεμισει ο καδος στον δρομο μου με τα σαπακια που θα μου δινουν.


 Λαδι,το μονο που αξιζε να κρατησεις,αλλα ζει κανεις μονο με λαδι?

Κοτοπουλο ειχαν δωσει μια φορα και οχι στην Αθηνα αλλα στο Κορωπι,ΜΙΑ ΦΟΡΑ.


Οτι δινουν ειναι δυο βηματα πριν την χωματερη,ολα χειριστης ποιοτητας που τα παιρνουν απο καδους απορριματων. 

Αλλα στην διαφημιση ο τυχερος απορος τα εχει ολα και χαμογελαει.

Την πρωτη Ιουλιου με ενημερωσαν με SMS οτι θα μοιρασουν Γαλα,Λαδι και καθαριστικα,μεχρι τον Οκτωβρη η Νοεμβρη που θα ξαναδωσουν αυτοι οι απατεωνες νομιζουν οτι ο απορος θα ζησει με γαλα αναμικτο με λαδι και αζαξ για τα τζαμια.

Γαλα δινεις σε μωρα,σε εναν 50+ πανω δινεις κατι που να μπορει να το φαει,το εβαπορε δεν ειναι μεσα στα τροφιμα που τρωει,ειναι δυνατον να δινουν τα ιδια σαπακια σε ολες τις ηλικιες?


Αλλα εδω δεν τους νοιαζει αν μπορει να ζησει καποιος με το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα,θα τους νοιαζει αν τρωει την σαβουρα που του πετανε στα μουτρα μια φορα στο τοσο?


Αυτη ειναι η βοηθεια του Τεβα αγαπητοι μου.


Τα γραφω για να ξερετε οτι την επομενη φορα που θα δειτε αυτη την προπαγανδιστικη διαφημιση.

Η διαφημιση αυτη δεν απευθυνεται σε οσους παιρνουν αυτα τα σαπακια,απευθυνεται στον υπολοιπο κοσμο που δεν ξερει,ωστε να πιστεψει οτι αυτο το κλεφτοκρατος που πληρωνει τα εκατομμυρια στους ανικανους που το διοικουν ενδιαφερεται και για τους απορους,οι αποροι ξερουν και τους εχουν μουτζωσει ολους αυτους,ο υπουργος που διοικει το υπουργειο αυτο ειναι γνωστος προπαγανδιστης,τα ιδια εκανε οταν διεδιδε οτι παμπλουτοι ανεργοι παιρνουν τα επιδοματα του ΟΑΕΔ,ο ανθρωπος αυτος ειναι απλα ενας τεραστιος ψευτης.


ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

Μην πειθεστε απο την αισχρη προπαγανδα του ανεπαγγελτου υπουργου στο υπουργειο εργασιας,να επανεκλεγει θελει,και το σιγουρο ειναι οτι θα επανεκλεγει.


Γιατι σε αυτοι την χωρα τα σκατα και οι φελλοι παντα ειναι στην επιφανεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: