Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2022

Γελοια χωρα

 


Απο οτι φαινεται το Φθινοπωρο μας ετοιμαζουν για πολλα πραγματα.

 Για νεους εμβολιασμους,τρομοκρατια,απειλες,μετρα και αντιμετρα,με απωτερο στοχο να μας κλεισουν παλι μεσα εως το επομενο καλοκαιρι,τωρα που εχουμε 10000 κρουσματα καθε μερα δεν τους νοιαζει,οι τουριστες προστατευουν τον λαο,οταν φυγουν αλοιμονο μας,,,,


Και απο οτι φαινεται θα εχουμε και προωρες εκλογες....

Ποσο πιο καλη περιοδος απο αυτην,θα εχει επιστρεψει ο κοσμος στα σπιτια του μετα απο 3 μηνες ελευθερια,θα εχει ψιλοξεχασει τα εγκληματα του Κουλη τρια χρονια τωρα,θα μας εχουν και τον Ερντογαν σαν μπαμπουλα απο πανω και θα μας βαλουν παλι στο μαντρι να ψηφισουμε η τον ενα εγκληματια η τον αλλον.


Θα γινουμε παλι πολιτες,πριν και μετα ειμαστε υπηκοοι.


Αν τους πιστεψετε βαζετε ακομα ενα λιθαρακι στο μνημα σας.

Και τον εναν και τον αλλον,και τον τριτο τον χειροτερο.

Το μονο που δεν θελουν ειναι το καλο σας.

Δεν θα κανουν εκλογες για το καλο μας,θα κανουν εκλογες γιατι η πεινα και η ακριβεια συν τα χειροτερα μετρα που θελουν να παρουν για τον κορωνοιο θα παρθουν μετα τις εκλογες αυτες,αν καθυστερησουν τις εκλογες ποιος θα τους ψηφισει που δεν θα εχει ο κοσμος να ζησει?

Και ενω πεθαινει κοσμος απο ξαφνικιτιδα..... μιντια και ειδικοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν απο τι πεθαινει,παντως δεν πεθαινει απο βαριεστημαρα,εχουμε να συζηταμε τοσα θεματα σε αυτη την χωρα οπως το αστειοτερο οτι:


Ο Τραγκας εκανε καθε χρονο ποθεν εσχες το οποιο καποιοι ηταν υπευθυνοι να το ελεγξουν και αν δεν ηταν νομιμο να τον πανε στα δικαστηρια.

Και φυσικα στην μπανανια που ζουμε κανεις δεν ασχολειται με τα Ποθεν εσχες κανενος,για να μας κλεινουν τα ματια τα εχουν.

Κανεις δεν ρωτησε τοσες δεκαετιες απο που και πως ειχε τετοια περιουσια ο μακαριτης που μαλλον νομισε οτι θα ζησει 40 ζωες και αγοραζε αναλογα και τις βιλες.....


Τι ματαιοτητα,ηθελε να γινει και πολιτικος,τι ντροπη μετα θανατο να ασχολουνται ολοι με τις απατες και τα χρεη του προς μεροκαματιαρηδες.

Ειμαστε μια γελοια χωρα,με γελοιους πολιτικους,γελοιους δημοσιογραφους,γελοια διοικηση,και ακομα χειροτερα γελοιο λαο.


Περιμενετε να συμβει κατι καλυτερο?


Θα σας κοροιδεψουν παλι τις επομενες εκλογες,και σαν ηλιθιοι που ειστε θα τους πιστεψετε και παλι,ελαφρυ να ειναι το χωμα που θα σας σκεπασει......


Αυτος ειναι ο στοχος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: