Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2022

Πρασινη μεταβαση


 Το δουλακι του Κλαους Σβαμπ και προσωρινος πρωθυπουργος της χωρας Κουλης ειναι ταγμενος στην πρασινη μεταβαση,ολα για το περιβαλλον,να σωσουμε το μελλον των παιδιων μας,να γλυτωσει ο πλανητης απο την επικειμενη καταστροφη του.


Ολα αυτα τα λεει για εσας.

Γιατι αυτος εδω και τρια χρονια εχει μολυνει το περιβαλλον και τον πλανητη περισσοτερο απο οποιονδηποτε Ελληνα,περισσοτερο απο ολους τους Ελληνες μαζι.

Για οσους δεν εχετε καταλαβει την εννοια της πρασινης αναπτυξης,μεταβασηςαναβασης και με οτι αλλη μαλακια ονομασια σας την παρουσιαζουν ειναι:


Οι πτωχοι....τω πνευματι,δηλαδη ολοι εμεις θα πρεπει.

Να μειωσουμε

Καταναλωση,μετακινησεις,αεροπορικα ταξιδια,τροφη,να στραφουμε σε αλλα προιοντα οπως εντομα και κουνουπια,να περιορισουμε τα απορριματα μας,να μην χρησιμοποιουμε πλαστικα καλαμακια,σακκουλες του σουπερ μαρκετ,και οτιδηποτε αλλο μολυνει τον πλανητη...αλλα....


Η Κουλα η μιζαδορα και ολη η υπολοιπη ταγμενη εγκληματικη συμμορια που θελει να τα επιβαλει αυτα δεν θα αλλαξει τιποτα απο την καθημερινοτητα της.

Η Κουλα η μιζαδορα εχει κανει περισσοτερες μεταφορες με αεροπλανο,και οχι κοινο αεροπλανο μονο αλλα με το Λιαρ Τζετ απο οσες εχουν κανει ολοι μαζι οι Ελληνες τα τελευταια 3 χρονια.

Αυτος που μας ζαλιζει τα αρχιδια καθε τοσο με το ενδιαφερον του για την μολυνση του περιβαλλοντος το εχει μολυνει οσο κανενας αλλος. \

Αγαπητοι μου σας και μας δουλευουν ολοι αυτοι οι ψυχοπαθεις.


Αν ενδιαφερεσαι για το περιβαλλον δεν καβαλας το αεροπλανο να πας στην Καλαματα,δεν πας καθολου η πας με αυτοκινητο,αν ενδιαφερεσαι για τον πλανητη δεν εισαι ολη μερα μετακινουμενος με συνοδεια εκατονταδων να βρωμιζεις καθε ιντσα που πατας.


Αλλα δεν ξυπνατε,και γιατι να ξυπνησετε,οταν το κανετε θα ειναι αργα,θα μας-σας εχουν αποτελειωσει,αντε εσυ να πινεις τον καφε σου με χαρτινο λιωμενο καλαμακι για να μπορει η Κουλα η μιζαδορα να κανει τα ταξιδακια της τα μη απαραιτητα για να εκπληρωσει τις προεκλογικες του υποχρεωσεις.


Μαλακα Ελληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: