Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2022

Ο Κουλης και η Σταθεροτητα

 


Πολυ κουβεντα γινεται τον τελευταιο καιρο για την "Σταθεροτητα"απο τον Κουλη,μια λεξη που δεν χρησιμοποιησε ποτέ πριν τα τελευταια 3 χρονια,μαλλον την εχει μπερδεψει με τον εχθροτητα και την διχονοια που προσπαθησε τοσο σκληρα να δημιουργησει μεταξυ ανεμβολιαστων και εμβολιασμενων η με την φαιδροτητα που εχει καθε ομιλια η υποσχεση του.


Ο Κουλης ειναι ενας απλος υπαλληλος,βαση με την αποδοση του θα επρεπε να τον ειχαν πεταξει ηδη στον καλαθο των αχρηστων,μια μεταφερομενη κουραδομηχανη ειναι που εχει χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα και νομιζει οτι κυβερναει χωρα ενω απλα ειναι επικεφαλης ενος ακαθοριστου χωρου ο οποιος μεταβαλλεται καθε μερα αναλογα με τι χάρτη θα βγαλει στην επιφανεια η Τουρκια.

Τι θα συμβει λεει ταχα αν κατα την διαρκεια υπηρεσιακης κυβερνησης μεταξυ δυο εκλογικων αναμετρησεων μας κανει τσαμπουκαδες ο Ερτογαν....

Οτι συμβαινει και τωρα,και περυσι και προπερσι κουκλιτσες μου,αυτο θα συμβει,κωλο στηνατε και τοτε κωλο θα στησει και η υπηρεσιακη κυβερνηση,λες να φοβαται τον Κουλη ο Ερτογαν η θα τον κανει ντα το Νατο και η Ε.Ε.?

Τα ζησαμε το 2020 τι θα τον κανουν.

Με αυτη την λογικη να μεινει ο Κουλης αιωνιος δικτατωρ,του παει και ο ρολος,τι μαλακιες ειναι αυτες?Σε ποιους τις λετε?

Τα αφεντικα του Κουλη λοιπον βλεποντας οτι οσες εκλογες και να κανει το Φθινοπωρο θα βγει ηττημενος αποφασισαν να καθυστερησουν ...ετσι λενε αλλα μην τα πιστευετε και ολα....τις επομενες εκλογες κατα 6-9 μηνες,νομιζοντας οτι μπορει κατι να αλλαξει και να εχει εστω μια.ΜΙΑ,1,πιθανοτητα το ζαβο να κερδισει παλι την πρωθυπουργια.


Σας το λεω εγω....

ΟΤΙ

Εκτος τεραστιου θαυματος ο Κουλης δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναειναι πρωθυπουργος ακομα και αν η ΝΔ ερθει με μια μικρη διαφορα πρωτη στις επομενες,1,2,3, εκλογικες αναμετρησεις.

Εκτος αν φερει εκλογικο νομο που να δινει στο πρωτο κομμα 300 εδρες δωρο.

Αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια για το ζαβο του Μαξιμου.


Και ετσι ανακαλυφθηκε η λεξη"Σταθεροτητα"

Οχι δεν την βρηκε το ζαβο,την βρηκαν οι συμβουλοι του,οι ιδιοι που του λενε ποσο μεγαλος ειναι και ποσο τεραστιο εργο εχει κανει στην χωρα,φυσικα δεν εχει κανει τιποτα παρα να σπερνει το μισος,την διχονοια και τον φοβο,να μοιραζει προστιμα,να κλεβει απο την τσεπη των εργαζομενων και να τα βαζει στην δικη του και τις τσεπες των φιλων του επιχειρηματιων.


Σταθεροτητα 

αντι

Αισχοκερδειας

Απατης

Κλοπης

Ακριβειας

φτωχειας



Ακουγεται πολυ καλυτερη σαν λεξη,σταθεροτητα της απατης,της κλοπης,της ακριβειας,της αισχροκερδειας.


Με τοσο δυσκολο χειμωνα που προβλεπεται περιμενει ο Κουλης οτι με επιδοματα της πεινας,Αμαλιες,τσολιαδακια και καθρεφτες....

Θα ξανακερδισει εκλογες.

Εκτος αν τα σχεδια του ειναι πολυ πιο σατανικα...

Αυτο δεν προκειται να συμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: