Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2022

Ζεστά νεα

 


Το ιστολογιο υπολειτουργει και γιατι να το κρυψομεν αλλωστε?

  Απο την μια ειναι καλοκαιρι και προτιμω να κανω αλλα πραγματα απο το να ασχολουμαι με την καθε πουστια που ετοιμαζει ο Κουλης εναντιον του λαου,απο την αλλη βαριεμαι να επαναλαμβανω τα ιδια θεματα και στο τελος ειναι πλεον γνωστο σε ολους εκτος απο τους ηλιθιους οτι μας ετοιμαζουν εναν χειμωνα χειροτερο απο ολους τους προηγουμενους και εμεις χαχανιζουμε στις καφετεριες και τις ταβερνες που θα τις ξαναδουμε απο κοντα το επομενο καλοκαιρι θεου θελοντος και απατεωνα Κουλη επιτρεποντος.


Ποια ειναι τα νεα τον τελευταιο καιρο,με τι να ασχοληθω,με τα χιλιαδες κρουσματα κορωνοιου που εκαναν τα δολοφονικα Ζομπι....τους τηλεειδικους να ξανα αρχισουν τα περι νεων μετρων και περιορισμων?

Τι να γραψω για αυτο?

Οτι οι ανθρωποι ειναι τελειως μαλακες?

Ποιο απο τα μετρα που προτειναν 3 χρονια τωρα πετυχε για να πετυχει οποιο και να προτεινουν στο μελλον?

Μονο ενα πραγμα λενε συνεχεια.

Εμβολιαστειτε.

Αφου ειναι τοσο τυφλοι που δεν βλεπουν οτι θανατοι και Μεθ αυξανονται αλματωδως αναμεσα σε εμβολιασμενους εγω τι να πω?

Αυτοι ειναι πιο ανιδεικευτοι απο την Σουλα την κομμωτρια απο την Πετρουπολη που δεν εχει πετυχει ουτε μια ντεκαπαζ τοσες δεκαετιες.


Τι αλλο νεο εχουμε?

Α ναι....

Εκλογες

Θα γινουμε σημαντικοι και παλι για ΜΙΑ μονο ημερα,Κυριακη θα ειναι και κοντα πεφτει ο καιρος.

Μετα θα μας γαμησουν ανασκελα και μπρουμητα και στα 4 και στα δυο και οπως σας αρεσει,η Κουλα η μιζαδορα,το Αλεξη το ηλιθιο ταχα αριστερο προδοτακι των Πρεσπων και ο Ανδρουλακης....για αυτον δεν εχω τι να γραψω γιατι δεν αξιζει να γραψει κανεις τιποτα για αυτον....


Εν τω μεταξυ ο πληθωρισμος ειναι μονο 12%

Πως γινεται αυτο ρε παιδια?

Το κρεας και το κοτοπουλο εχουν ανεβει 50%

Ολα τα υπολοιπα πανω απο 30%

Καλτσοδετες και σπιρτοκουτα μετρανε και βγαζουν το 12%


Επισης μεγα κακο τους  βρηκε τους νεοταξιτες που με την εισβολη του Πουτιν στην Ουκρανια εχουν παει πισω τα σχεδια τους για την Παγκοσμια κυβερνηση,τον χειμωνα θα κλαψουν μανουλες στις χωρες του Βορρα με τις ελλειψεις φυσικου αεριου γιατι δεν θα εχουν να ζεσταθουν και να λειτουργησει η οικονομια,να δουμε τοτε αν θα ερθει ο σκατογερος ο Μπαιντεν να τους βοηθησει μιας και του εκαναν ολα τα χατηρια τοσους μηνες.


Εχετε δει εσεις μαζικη στηριξη μιας χωρας π.χ. της Ουκρανιας με καθε τροπο με αποτελεσμα την χειροτερευση των συνθηκων διαβιωσης ολων των πολιτων των χωρων που την στηριζουν?

Δηλαδη

Για να σωσουν ....ταχα.... τους Ουκρανους εχουν κανει τον βιο αβιωτο των υπολοιπων πολιτων της Ε.Ε.


Ποση μαλακια να αντεξει κανεις?

Και η Κουλα η μιζαδορα πρωτη πρωτη,μην δει ανασκελα,πεφτει κι αυτη απο διπλα,μην δει μπρουμητα,εχει πεσει πριν πεσουν ολοι οι υπολοιποι.

Και την εχουν και στο φτυσιμο το οποιο τα πετσωμενα μιντια στην Ελλαδα το παρουσιαζουν σαν μεγαλη επιτυχια,....


Γιαυτο σας λεω,ζηστε οσο μας εχουν ακομα λυτους.

Και δεν ειναι για πολυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: