Πέμπτη, Ιουλίου 21, 2022

Νεα πανδημια:Η Υπερθερμανση του πλανητη

 


Ειναι πλεον γεγονος οτι η πλειοψηφια δεν πειθεται απο τα τρομοκρατικα λογριδια των απατεωνων για τον Κορωνοιο,και θα φανει τον επομενο χειμωνα αυτο που θα παρουν παλι μετρα και ισως και χειροτερα αλλα ο κοσμος θα αδιαφορησει για οσα λενε στα καναλια η στα κοινωνικα δικτια και θα τους γραψει στα αρχιδια του ολους,πολιτικες συμμοριες και ειδικους του κωλου.


Ηδη πεφτουν στο κενο οι οδηγιες τους για 4η δοση,και ειναι τοσο γελοιο να επιμενουν οταν ακομα και ο πιο ηλιθιος εχει καταλαβει πως αφου κολλανε συνεχομενα οσοι εχουν κανει τις τρεις δοσεις η 4η δεν θα βοηθησει σε τιποτα περισσοτερο,θα χειροτερεψει την κατασταση αντι να την βοηθησει.


Και τι θα κανουν τωρα?

Α κατι που δεν θα το σκεφτειτε.....


Θα ριξουν το βαρος τους στην υπερθερμανση του πλανητη,στην βιωσιμη ενεργεια,στους περιορισμους και τα προστιμα σε οσους παραβουν οτι ψηφισουν για αυτο το ταχα προβλημα.


Και αυτο θα κρατησει δεκαετιες,εχει αρχισει καποιες δεκαετιες πριν οποτε το παραμυθι με το ονομα"Υπερθερμανση του Πλανητη"δεν θα τελειωσει ποτε.


Αλλα σκεφτειτε λιγο...

Βοηθανε την κατασταση οι συνεχομενες καταστροφικες πυρκαγιες?

Βοηθαει την κατασταση η αποψιλωση των δασων σε παγκοσμια κλιμακα?

Νομιζετε οτι την κατασταση την βοηθανε τα χαρτινα καλαμακια και οι σακκουλες των σουπερ μαρκετ?


ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?

Αν τους ενδιεφερε στο ελαχιστο ο πλανητης θα αποδυναμωναν τις πυροσβεστικες δυναμεις καθε χωρας με αποτελεσμα να μην μπορουν να ανταπαξελθουν στο σβησιμο των πυρκαγιων και την προστασια των δασων?


Ενω βοηθαει τον πλανητη αν πληρωσεις και παρεις δεκα εκατομμυρια πλαστικες σακκουλες απο το σουπερ μαρκετ η γεμισεις το σπιτι σου με πλαστικα καλαμακια που τα πουλανε νομιμα σε πανηγυρια.


Ο Covid τελειωνει,δεν μπορουν να πανε αυτο το παραμυθι παρα περα,θα πεθαινουν οσοι ειναι ανω των 70 με 130 αλλες αρρωστιες πανω τους,οι υπολοιποι θα το περνουν σαν κρυωμα,η και χωρις να εχουν καν συμπτωματα,δεν τους βγηκε το σχεδιο,εκτος αν εμφανισουν καποιον χειροτερο ιο,πολυ πιθανον.

Αλλα...


Εως τοτε θα ασχολουμαστε με την υπερθερμανση του πλανητη,τα μετρα που θα υποστουμε για αυτο,τις τσεπες μας που θα αδειασουν απο τα προστιμα και τις αυξημενες τιμες σε ολα τα προιοντα για να σωσουμε την Γη....


Και οποιος ζησει εζησε,νομιζετε ενδιαφερονται αν θα ζησετε?

Βαρος τους ειμαστε.

Οι ανθρωποι αυτοι ειναι ψυχοπαθεις δολοφονοι.

Και ολοι εμεις απλα ηλιθιοι.    


https://twitter.com/aboutparesh/status/1549770683890253825?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1549770683890253825%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.makeleio.gr%2Fceb5cf80ceb9cebaceb1ceb9cf81cebfcf84ceb7cf84ceb1%2Fce91cea0ce9fce9ace91ce9bcea5cea0cea4ce99ce9ace9f-cea3cf84ceadcebbceb5cf87cebfcf82-cf84cebfcf85-cnn-ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84%2F


Και το αποκαλυπτει σε κρυφη καμερα καποιος απο το CNN.

COVID ΤΕΛΟΣ

Επομενη πανδημια θα ειναι η Υπερθεμανση του πλανητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: