Κυριακή, Ιουλίου 24, 2022

Καμενη Γη

 


Φανφαρες και μεγαλα λογια πως φετος θα ηταν προετοιμασμενοι να προστατεψουν την χωρα απο τις φωτιες,ακομα δεν εχει μπει ο Αυγουστος και εχει καει το συμπαν,και απο ετοιμοτητα μηδεν,συσκεψεις και αλλες συσκεψεις και στην κρισιμη στιγμη να που πετιεται η πληρης ανικανοτητα και καλυπτει τα παντα.Κρατικος μηχανισμος καρτουν.

Η φωτια σβηνει στην θαλασσα η οταν δεν εχει πλεον τιποτα αλλο να καψει.

Και ο τουριστας την δουλεια του,ζει στον κοσμο του,εγκαινιαζει ημιτελη εργα οπου και να βρισκονται και δειχνει ικανοποιημενος με οσα συμβαινουν στην χωρα,τοσο ζει εδω τοσο ξερει,τελειως εκτος πραγματικοτητας.


Και ενω καιγεται η χωρα απο την μια ακρη εως την αλλη με μονη προστασια το 112 που απλα εκκενωνει περιοχες εμεις που δεν ειχαμε την εμπειρια να μας καψει το σπιτι η φωτια χαζολογουμε και κανουμε μπανακια,και τι να κανουμε,διαβαζω οτι σαν σημερα επανηλθε η Δημοκρατια στην Ελλαδα,πριν 48 χρονια,μαλλον περασε αλλα δεν σταθηκε,οπου ναναι θα γιορτασουν και ολοι αυτοι που ζουν απο αυτο το παραμυθι την επανοδο της στο προεδρικο μεγαρο,μονο αυτοι γιορταζουν,οχι ο λαος.


To παραξενο ειναι οτι ο Κουλης πιστευει οτι θα ξανακερδισει τις επομενες εκλογες μετα απο οσα εκανε κατα την διαρκεια του Κορωνοιου,τις φωτιες τα τελευταια 3 χρονια και την ακριβεια.
Αν κι εσεις πιστευετε οτι αυτος εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα η ζει στην ιδια χωρα με ολους μας τοτε κατι παει πολυ,πολυ στραβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: